Amiben biztos vagyok, hogy nem jött rám a muffin süthetnék, miközben Novák Katalin animációval kombinált, cselédandalító, egybájtos falvédő szövegét hallgattam. Nő a nőkből a 21. században még nem űzött ilyen csúfságot Európában, mint Novák Katalin. Lehet, hogy a miniszter asszony mesemondó versenyre készül, vagy Szájert akarja überelni álszenteskedésből, de ezt inkább ne tegye...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: Még mondja valaki, hogy ismeretlen az önzetlenség,

sőt azt kell mondjam olyat segítenek milliárdokkal, amit szemmel láthatólag el szeretnének felejteni

Mottó:
Druszám klasszikusa szerint:
a családfa, az a család téli tüzelője,
manapság azt is hozzátehetjük, hogy
a családfakutatás, az meg falopás az erdőből

Az évvégi nagy milliárdok röptetése közben ez bagónak tűnik: az 1989/2020 (XII.23) kormányhatározat szerint a kormány megbízta az emberi erőforrások miniszterét, hogy a Magyar Nemzeti Levéltár szervezeti keretén belül, hozzák létre a Családtörténeti Kutatóközpontot.
Elsőre azt mondanám, hogy mint egy falat kenyér úgy kell, de belegondútam. S azt kell mondjam Orbánék és Kövérék sokkal inkább el akarják feledtetni, hogy honnan jönnek. Bár az igazat megvallva – ösmervén Kancsi-mancsi munkásságát – pillanatok alatt kiderülhet, hogy valójában türk-fővezíri vér csordogál az ereikben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.