Gazdája szerint helyi közmunkások loptak el és főztek meg egy pávát Kiskörén – szúrta ki a Telex.

Közmunkások loptak el és ettek meg egy pávát Kiskörén

A Borisz nevű madár tulajdonosa Facebook-posztjában azt írja, az állatot

a ház előtt dolgozó közmunkás emberek amíg nem figyeltünk ellopták, elvitték és mint nem olyan régen kiderült megölték. (…) Ezek után, mint akik jól végezték dolgukat, el is mesélték ismerőseiknek, így jutott el hozzánk is az információ.”

A szépséges páva a hétvégén tűnt el, gazdája az interneten és személyesen is kereste a környéken, míg ki nem derült, mi történt vele. Az 5 éves madár fiatalnak számított, egy páva ugyanis akár 50 évig is elélhet. Borisz 80 dekás volt, körülbelül 100 kg húst kaptak volna érte a boltokban.

A madár gazdája posztja végén keserűen megjegyzi, mintegy slusszpoénként:

ezeknek az embereknek is van választójoguk.

Holló Gyula, a település polgármestere a lapnak azt mondta, ők ma hallottak az esetről és „a rendőrségi nyomozást követően kivizsgálják majd az ügyet, ugyanis ha a hír igaz, akkor tűrhetetlennek tartják ezt a viselkedést”.

Ritkán nyilvánítok véleményt facebookon. Igazság szerint, ez az első alkalom, de emelett egyszerűen nem tudok elmenni...

Közzétette: Lehel Hoffer – 2020. december 12., szombat

(Telex)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Hamar le fog bukni. Amelyiknek pávatoll lesz a kalapjára tűzve, az ette meg.
division
Megint igazolódni látszik az, hogy nem véletlen mondom mindig, a közmunkás az nem véletlenül lett közmunkás.
csak úgy....
@division: mert szereti a páva combot vagy mert csak te mondod!?
te azt hiszed,hogy ismersz az életben minden szituációt és te nem csúszhatsz le mert te azt úgy gondolod! hány éves vagy ?
náladnál okosabbakat is láttam a parkban padon aludni...
kissé felnőttem
ja közmunka az van pénz meg nincs akkor ? SOKK! meg sok önkormányzat bánik igy a szegényeivel. bizony én is lopnák, amit lehet erdőt mezőt Balatont Fertőt Jachtot akár az ad- riáról is. szép a páva de friss a husa. Ide juttata az embereket a 89-es változás az egy párt világa a hazugságok igéretek főldje
.KÁNA ÁN csak nekik?
division
@csak úgy...: Miattam ne aggódj, elég érett korú vagyok már, és ha csak valami betegség el nem visz, akkor esélytelen bárhová is csúsznom. Egyébként emlékszem olyanra, hogy elaludtam egy parkban egy szép nyári melegben, megesik az emberrel néha:-))
nezelodo
Úgy jártak ezek a "munkások" is mint az egyszeri asszony aki csak a már felszedett krumplit lopta el a szomszédból, mert a munkától hidegrázása lesz, ezért ő nem fogott a krumplira kapát, de amennyi esze volt, hogy eldicsekedte a másik szomszédnak. Sebaj, nem éheztek legalább a macskái, viszont ezek a "derék" közmunkások nem nagyon lakhattak jól... Remélem ezzel a gyilkosággal azért nem foszt meg a vezérük minket a pávatánctól?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.