Szolidaritást vállal vele.

Gyurcsány Ferenc felhívta Szájer Józsefet a bukása után – ilyen hangulata volt a beszélgetésnek

Jó dolog úgy politikát csinálni, hogy nem állandóan azt vizslatom, hogy más mit gondol arról, amit mi csinálunk – mondta a DK elnöke az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Gyurcsány Ferenc elárulta, bár nem voltak és nincsenek jó viszonyban, de amikor Szájer mindenről lemondott, Gyurcsány felhívta. A DK elnöke szerint a köztük lezajlott beszélgetés

„tök normális, emberi" beszélgetés volt. Mostantól nem vagyunk politikai ellenfelek,

- mondta Szájernek, de arról nem beszélt, hogy a volt fideszes politikus mit mondott neki.

Gyurcsány Ferenc azt is elmondta: ő az az ember, akit a lemondása után leköptek az utcán. Ezért fontos neki, hogy az az ember, aki lemondott, már nem ellenfél.

Nagyszerű dolognak nevezte, hogy feláll egy új ellenzék Orbán Viktorral szemben. A Jobbikkal történő együttműködésről azt mondta: nincsen rózsa tövis nélkül. Az a sorsunk, hogy a mai ellenzéki pártokból egyetlen, bár belül színes demokratikus blokk legyen. Mindenkinek kellett tennie a többiek irányába lépéseket – tette hozzá a DK elnöke, aki szerint az ő gondolkodásmódja is toleránsabb lett a Jobbik vagy az LMP nemzetpolitikai elképzeléseivel kapcsolatban. ​

(ATV)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Megérdeklődte, hogyan is kell lemondani?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Azért az esze nem ment el Szájernek, mert mindenről lemondott... Nem úgy mint El-Qúró, akinek már rég elment az esze, mégis kapaszkodik...az ereszbe...!
csak úgy....
@verőce21: már a novák katica is megmondta,hogy a fideszes pasik azért keresnek jobban mert jobban szopnak ,nö a nyomukba sem léphet.. :)
csak nem szemet vetettél a jóskára ?
Gazella
@csak úgy...: igy hajnalban olvasva téged :D
TASzSz
Erre büszke?! Avagy így toboroz okos embereket a DK-ba?!
karma1
@TASzSz: GYurcsanyban EMBERI tulajdonsagok vannak, amikrol a suttyo putrilako soha nem hallott, es a putriban nem is volt ideje megtanulni, az apja altali 2 nagy rugdosas kozepette...Mindig mindenkit a helyen kell kezelni - szajernek egyaltalan nem a homoszexualitas a hibaja, hanem az, hogy ezaltal zsarolhato volt. A legnagyobb hibat viszont a karikalabu focibuzi kovette el (es nemcsak szajerrel kapcsolatban, hanem az egesz vezetoseget megvalasztva!) , hogy csupa zsarolhato, gerinctelen, gatlastalan, de ketsegtelenul nagytudasu emberekkel vette korbe bagat. (Persze azert belecsuszott egy-egy kakukktojas, mint a ve'rtaho kover, a tudasat hasznalni nem mero ader, stb, de hando tunde tokei is erosen orban markaban mogyorozodnak. )
Nem akarja Gyurcsany a DK-ba hivni - miert tenne? A zsarolhatosaga egy cseppet sem valtozott, sot! - de erejet vesztett luzerbe nem fog belerugni.
Kar, hogy mar lassan az ideirogato baloldali vagy ellenzeki erzelmu kommentelok is kezdik elvesziteni az emberi arcukat, - egy csomo erzelmet mar keptelenek atelni.
Ez persze mindenkinek a sajat problemaja - nem az enyem, es nem GYurcsanye.
TASzSz
@karma1: Márti! te ezt Új-Zélandon nagyon is tudod!
Jozefina
Volt valaki Gyurcsányon kívül, aki felhívta szájert?? Akár a párttársain belül is és próbált a hibái ellenére emberi hangon beszélni vele???
karma1
@TASzSz: Hogyne tudnam! Hiszen napi kapcsolatban allok az otthoni rokonokkal, baratokkal, es en magam is tobbszor voltam otthon! Eppen ezert nem ertem, hogy most Te miert irtad EZT a fajta hsz-t? Ez nem Te vagy!
karma1
@TASzSz: De az is lehet, hogy en vagyok faradt,...:) Es felreertettelek!...:)
Katalina62
@TASzSz: szerintem ez nagyon is emberi volt! Gyurcsány nem buta, bármit gondolsz róla, tudja, hogy Szájer soha nem lesz DK tag
ómió
Megérdeklődte, hogyan is kell lemondani?
karma1
@Katalina62: Nem is szabad, hogy az legyen, hiszen zsarolhato! De Gyurcsany sem erre gondolt, hanem arra, hogy szajer a pozicioja, parttagsaga nelkul pontosan olyan, mint egy masik halando, akinek most raadasul egy olyan vilagban kell megkuzdenie a massagaval, amit o maga tett pokolla, orban kedve szerint alkotott, a homoszexualisokat erosen hatranyba hozo torvenyek szerint. NEM a homoszexualitasaval van baj - ez a maganugye. De amit csinalt, raadasul a hozza hasonlok ellen - az alapkatyvaszban - az megbocsajthatatlan!
TASzSz
@Katalina62: Gyurcsány egy csicska! Amit otthon mond neki az asszony, meg az anyós diktál, azt csinálja! Ettől ő nagyon is szenved! Alkoholizmus, egyéb gondok...
Katalina62
@TASzSz: lehet hogy Gyurcsány erősen függ a feleségétól, de nem hinném, hogy alkoholista. Ha azt mondod, hogy a felesége bábja, akkor erős, okos asszony lévén, Dobrev Klára ezt nem hiszem, hogy tűrné, mert nincs rászorulva a férjére, szerintem!
verőce21
@csak úgy...: (01:37)
"Zúg az éji bogár, nekimegy a falnak,
Nagyot koppan akkor, azután elhallgat."
pécsi
Feri egy nagy játékos! Jó politikus, csak az a baj, hogy a rossz oldalon áll! Simlis, hazudik" reggel ,meg este és délben", a napszakokat sem tudta. A szakdolgozatát sem találják, ami nevetséges. Ebben sajnos a pécsi egyetem volt KISZ titkára, most államtitkár!! segített, mert 2 hét "kutatás után, ami eredménytelen volt!!" - abba hagyták a keresést.Nem hazafi, hiszen nem magyar eredendően! Ilyen névvel magyar nincs! A bolgár eredetű 2.-ik, 3. -ik felesége befolyásolja! Az elorozott zsidó villa miatt állandóan retteg, hátha ORBÁN kilakoltatja! Sajnos a DEMOKRÁCIA , AMI JELENLEG ITT MAGYARORSZÁGON MŰKÖDIKI, ezt nem teszi lehetővé! Ha őkelme jönne hatalomra, minden más lenne! ő földönfutóvá tenne minden ellenfelét! Na ettől védJjen meg minket a Magyarok ISTENE !!
Aki Én
@verőce21: Nem ment el az esze, mert mindenről lemondott?
Már évtizedekkel ezelőtt elment az esze, amióta hazudozik. Ostoba, mert megbukott, nem kicsit, nagyon. Vele együtt a fideszes hazugsággyár, álszentség...
Azt sem gondolom, hogy magától mondott le. Meg egyébként mi mást tehetett volna?
...habár, nektek így biztosan jobban tetszik :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.