Vádat emeltek ellen.

Akár börtönbe is kerülhet az a férfi, aki eltörte egy hattyú nyakát Orfűn

Az ügyészség egy hattyú megölése miatt vádat emelt egy férfi ellen, és azt kérte a bíróságtól, hogy tettéért ítélje végrehajtandó szabadságvesztésre – tájékoztatta a Baranya Megyei Főügyészség az MTI-t kedden.

Azt írták: a férfi idén július végén az orfűi tónál pihent a családjával. A gyermeke kacsákat etetett, ám a táplálék reményében két kifejlett hattyú és nyolc fióka is a család közelébe jött.

Az ittas vádlott ingerült lett, mert tartott tőle, hogy a madarak miatt nem tud majd fürdeni, ezért beugrott a vízbe, megragadott egy fiatalabb hattyút és eltörte a nyakát.

Forrás: Blikk/MTI

Kép: Pixabay

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Csak izmozik ez a puhapöcs igazságszolgáltatás, nem kell őket komolyan venni. Sajnos.
Klubtag
"Akár börtönbe is kerülhet az a férfi, aki eltörte egy hattyú nyakát..."
De nem fog, mert ebben a tárgykörben röhej, amit az ítélkezés produkál, néha olyan érzésem van, hogy végső soron az elkövetők pártján áll...de ez nem is csoda, hiszen az embertársak ellen elkövetett cselekedetek sem kapják meg a súlyuknak és társadalmi veszélyességüknek megfelelő ítéletet (lsd: lúgos a orvost, aki a Mikola rokona)... a "közeli" emberek és cégek gazdasági bűnelkövetőinek megítéléséről már ne is beszéljünk...bizony minden mindennel összefügg...
jesz
akár...ha valami így kezdődik, akkor az szart sem ér.
namihami
Az Orbán-féle, jó kristálycukros, metilalkoholos népélelmezési cikk eredménye. Ha még fonott demizson és egy kockás ing is lett volna a sztoriban, a történeti hitelesség tökéletes lehetne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.