A 6-os kilométernél történt az eset, kamion és személyautó ütközött össze.

Összeütközött egy kamion és egy személyautó a 23-as főút 6-os kilométerénél, Nemti térségében – adta hírül szerdán reggel 6:20-kor a katasztrófavédelem.

"A balesethez a bátonyterenyei és a pétervásárai hivatásos, valamint a bátonyterenyei önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik feszítővágó segítségével megkezdték a személyautóba szorult négy ember kiszabadítását. A mentők is a helyszínre érkeztek"

- olvasható a tűzoltósági közleményben.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság reggel 7-kor a police.hu honlapon arról adott ki közleményt, hogy a baleset egy férfi a helyszínen meghalt, további három személy pedig megsérült.

"A rendelkezésre álló adatok alapján 2020. december 16-án 5 óra 55 perckor a 23-as számú főútvonal 6-os kilométerszelvényében egy személygépkocsi a jobbra ívelő kanyarban kisodródott, és összeütközött a vele szemben haladó tehergépjárművel. A balesetben egy férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, további három személy megsérült.

A baleset helyszínelése jelenleg teljes útlezárás mellett folyamatban van. A járműforgalmat a rendőrök Dorogpuszta-Újtelep irányába terelik"

- olvasható a közleményben.

(Katasztrófavédelem, Rendőrség)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.