A Fiala és a Civil a pályán szerkesztője közötti többhetes konfliktus miatt a csatorna és Fiala úgy döntött, hogy útjaik elválnak egymástól.

Távozik Fiala János, az ATV és a Spirit FM műsorvezetője, az indoklás szerint több hete tartó személyi konfltikusok miatt. Előbbinél, az ATV-nél Fiala 2013 óta dolgozott, utóbbinál, azaz a rádiónál nagyjából egy éve kezdett.

Fiala most a Telexnek beszélt távozása körülményeiről: azt mondta, amikor rábízták a Civil a pályán című műsort, annyi elvárás volt felé, hogy hozzon nézőket, így ugyanúgy vezette, mint a rádiós műsorát, és a vendégekkel is hasonló módon beszélgetett.

Ma 62 éves Fiala János (este 19 órától Civil a pályán)

Közzétette: atv.hu – 2019. március 8., péntek

„Nem úgy beszélgettem velük, mint ahogy az ATV többi műsoraiban. Ezt előbb-utóbb egyre többen felpanaszolták. (…) Hogy az ő komfortfokozatukat ilyen mértékben kezdem ki, nem gondoltam, hogy nekem ezzel törődnöm kell. És hát sok lúd disznót győzött”

– mondta. Hozzátette, úgy érzi, nincs mit megbánnia, és az ATV ellen sincs egy rossz szava sem.

„Egy kritikai éllel vezettem a műsort, ami egy idő után túllépett egy bizonyos határt. (…) De én nem gondoltam, hogy kedves kell, hogy legyek, az legyen a stewardess.”

Azt mondta, hogy ezzel a redukált bizalommal már nem tudott visszamenni a rádióhoz, mert nem tud olyan körülmények között dolgozni, hogy nem tudja, mikor inog meg a belé vetett bizalom.

Címlapkép: Facebook/atv.hu

(telex.hu)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Nem kell aggódnia, hogy stewardessnek kérik fel, még a disznószállító kamionra sem alkalmazzák, mert azok is jobbat érdemelnek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
NKF
Nem kell szomorkodni, egy tahóval kevesebb a médiában.
Maradt még bunkó bőven!
nezelodo
Nem kell aggódnia, hogy stewardessnek kérik fel, még a disznószállító kamionra sem alkalmazzák, mert azok is jobbat érdemelnek.
jesz
majd most jól megbeszélik a sérelmeiket Bakács Tibor Settenkedővel...egy csapat..
A nyugdíja miatt most elmehet valami ügyfélszolgálatra pultosnak..tökéletes munkaerő...többé nem megy oda ügyfél.
cikicakk55
Ha már arra vetemedek,hogy Magyar tv adót nézzek,akkor az az ATV. Az egyenes beszéd, a nap híre, ezek tetszenek és ha tehetem és kedvem van bosszankodni meg is nézem. Ám Fiala műsora nézhetetlen volt. Többször próbálkoztam vele,de a meghívottak hiába voltak számomra érdekesek és a véleményükre is hiába voltam kíváncsi,Fiala mindenbe bele szólt,szinte senkit nem hagyott beszélni,miatta legtöbbször csak a "sajnos most reklám" meg " Jön a következő bejátszás" ezt láttam,hallottam,aztán esetleg valamelyik vendég megszólalhatott,de Fiala már is rápattan és mondta a saját véleményét. Ennyi erővel nem is kellett volna vendégeket hívni,csa Ő mondja el a saját véleményét,igaz,akkor nézhetetlen lett volna a műsor,mert legtöbben a vendégek miatt akarták nézni. A műsor vezető dolga,hogy rendes mederben folyton a műsor és ne anyázzák egymást a vendégek. Ő viszont a főszereplő akart lenni és ebből kösz,nem kért a néző.
NKF
Meddig siratjuk még ezt a taplót?
jesz
@cikicakk55: egyetértek. ott a pont.
Pokróc
Én bírtam a Fialát és nem hiszem hogy nem volt nézett a műsora de nem tudom milyen ott ülni mint meghivott vendég "civil " vagy a fülében lenni mint Slazánszki xóval nem mondok semmit ,nekem hiányzik a Fiala személye a képernyőről ,Főleg a stílusa . A fickónak totál igaza van amikor kérdez amikor kikel ,amikor csodálkozik .Amikor nem érti Minden a helyén volt.
Pokróc
@Pokróc: Jó kell hozzá egy magassabb xintű úgymond nem pojácaság ,a xarkazmus fellelése és a burkolt vélemények vagy kérdések megértésének képessége . Ez sajnos nem mindenkinek van meg . Nekem +van . Azért bírtam ,Magyarul 1 átlagnál magasabb IQ kell hozzá de ettől volt jó !
Pokróc
@Pokróc: Aki tahónak képes nyilvánitani a Fialát annak rossz hírem van . Ő a tahó ! Ez totál igaz a 21.xázad elején Mo -n,.sajnálom !
jesz
ami számomra meglepő, a mai este hét órai műsor címe az ATV-n: Fiala a pályán...

hát valószínű, hogy neki mindenképpen sok pénzt hozó szerződést kötöttek...a macskajancsi jól tudta, hogy előbb-utóbb elzavarják, tehát a szerződéskor mosolygott, mint a tejbetök...simán behúzta az ATV-t a csőbe.
cikicakk55
@Pokróc: "A fickónak totál igaza van amikor kérdez amikor kikel ,amikor csodálkozik .Amikor nem érti "
Erre a beírásodra válaszolnám azt,hogy igen,igaza van mikor kérdez,hisz Ő a műsorvezető, akkor is ha nem ért valamit és kérdez. Ám mind ezeket egy - két mondatban le lehetett volna mondani,vagy megkérdezni. A kel fel Jancsit soha nem nézte,ott nem tudom milyen volt,de azt esti műsorában vállalhatlanul nyomult és ez nagyon sok néző részére idegesítő volt.
Pokróc
@cikicakk55: én sem láttam a kejfelt ,de alegnagyobb nézetséget hozta ,nem hinném hogy a nézőket idegesítette az ő stílusa .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.