A Dolomit Kft. annak ellenére rendszeres beszállítója a nagy állami beruházásoknak, hogy drágábban dolgozik a konkurenciánál.

Orbán Viktor édesapjának bányacége, a Dolomit Kft. lényegesen drágábban, többször 60-70-százalékkal magasabb áron árulja termékeit, mint versenytársai

– írja piacon végzett kutatások alapján a Direkt36.

A cég rendszeres beszállítója nagy állami beruházásoknak is,

tehát a piaci átlagnál drágábban kínált termékekért közpénzt is kap, tavalyi bevételének közel 45 százaléka volt profit.

A kutatást a Dolomit Kft. hivatalos árlistájára alapozták. Bár ezt a listát az interneten nem publikálják, de a cég portájánál lévő szórólapállványra több példányt is kiraktak belőle, ezekből vettek egyet, amikor novemberben Gántra utaztak, hogy megpróbálják megkérdezni Orbán Győzőt az állami megrendeléseiről, de az öregebb Orbán csak annyit jelezett az újságíróknak, hogy fogy a türelme.

Durva beszólások közepette távozott Orbán apja a gánti fórumról! Nemrég derült ki, hogy az Orbán-család tulajdonában...

Közzétette: 168 Óra – 2015. március 14., szombat

A lap több piaci szereplő árait is megnézte, az összehasonlításhoz a csatornázási munkákhoz felhasznált aknamagasító elemet, más néven aknagyűrűt vették, amely mindegyik cég kínálatában megtalálható különböző méretekben. Pont ilyen aknagyűrűt használtak fel akkor is, Kulcs szennyvízcsatornát építettek Mészáros Lőrinc egyik cégének vezetésével.

Az összehasonlításból kijön, hogy jelenleg Orbán apjának cége árulja a legdrágábban ezeket az építőanyagokat:

a versenytársainál 19-72 százalékkal magasabb áron.

Az aknagyűrűk mellett persze más típusú betonterméket is árul a Dolomit Kft. Ezek között vannak olyanok, amelyek más cégek árlistáján nincsenek rajta, de több olyan terméket is találtak (például különböző méretű aknafenék- és aknaszűkítő elemeket, szintbeállító gyűrűket), amelyek jóval alacsonyabb áron valamely versenytárs kínálatában is megtalálhatók. A Direkt36 megkereste a témával idősebb Orbán Győzőt és a miniszterelnök hivatalát is, de nem érkezett válasz a kérdéseikre.

Címlapkép: Facebook/168 Óra

(444.hu)

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troll5
A kép alapján csak egy kérdés merül fel, hogy meccs előtt vagy utána készült?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Megteheti. Őt senki nem meri ellenőrizni. Gondolom, ha valaki nem tőle vesz még azt fogják majd felelősségre vonni. Elég baj, hogy egy ország miniszterelnikének az apja ezt megteheti.
csipetke
Az összes fidesz-közeli cég így működik,így lett dollármilliárdos mészárosból,a nemzeti töklámpás vejkó vagyona 36 milliárd, és lehetne sorolni a holdudvarhoz közeli vállalkozókat,mind,egytől egyig sokszorosan túlárazva dolgoztak. Hogy orbán apja ezt kihasználta, az morálisan nagyon gáz...
troll5
A kép alapján csak egy kérdés merül fel, hogy meccs előtt vagy utána készült?!
tudode
Ehhez csak annyit, hogy egy szál tulipán letépése miatt agyonverte a fiát, de elfogadta a székházmutyiból a bányát, amely jól jövedelmez az enyveskezű családnak
.
---Csoki & Hipo: Egy rém enyves család (Mézga szerepében Orbán)
www.youtube.com/watch?v=Aai7DYWuTqE
.
!!!
Aki Én
Már az is elképesztő, hogy orbán teljesen leplezetlenül a saját családját hozza előnybe, bízza meg állami, azaz közpénzes munkával. Sorozatosan!!! És nem megelőzni, hanem eltaposni igyekszik a versenytársakat, akikért egyébként dolgoznia kellene kormányfőként.
De arra tényleg nincsenek szavak, mikor ezt túlárazva, vagy akár többszörösen túlárazva teszi, ahogy arra számtalan példa van.
Ez a közpénz herdálás minimum hűtlen kezelés, de jobb helyeken akár hazaárulás.
Egyre kevésbé értem, hogy van mégis ember, aki ezeket imádja.
Jöhetnének a trollok, és elmagyarázhatnák efftársilag.
@ómió: ban bízom, ő van olyan szellemi mélyszegény, hogy hoz egy felmentő bolsizást az MSZMP párttitkárért. Esetleg még @Málna: az, aki nem lát ebben semmi kivetnivalót.

Mert, hogy ez a család olyan amilyen, az nem is csoda. Ekkor kellett volna jól meggondolni, hogyan tovább:

www.youtube.com/watch?v=tFQ9yphPsIo
nezelodo
Sokat lendített az ex vállalati csúcspárttitkár apuka lehetőségein az is hogy a bányakapítányságot a Vakondi cég alá sorolták, nehogymá kekeckedni merjen. Hatalmas megtakarítás ám az ha nem kell rekultiválni a letermelt bányákat, a biztonság kedvéért átiratták a tulajdont azért a Lölönek, (ha mégis baj lenne, vigye el ő a balhét), az erre a célra ledepózott földet pedig, hogy hogy nem megvette az állam, a Marcal parti földcserére a vörösiszapos szabadrablási akcióban.
Aki Én
@sgl: Ez nem lesz jobb. Eszük ágában nincs lemondani a munka és felelősség nélkül megkeresett pénzről. És még védettek is, mert szükségesek orbán látszatdemokráciájához. Jó ez így nekik.
kissé felnőttem
régi a szólás: Ha lúd legyen kövér ja meg bajuszos is kettő az egyben
kissé felnőttem
80 felett meg nem lehet senkit sittre tenni ez lesz az ujabb módi. oké?
Aki Én
@sgl: Anélkül nem megy. Vagy akarnak orbán ellen tenni, vagy nem. Így nehéz kevésbé hülyének látszani. Már ők is rájöttek, hogy a magyart könnyű hülyének nézni.
ómió
@Aki Én: Szóval, fajgyökér, nálad és a lapnál már a "Zorbán" lett a Magyar Közút, vagy a szóbanforgó pályáztató cég vezérigazgatója is? De legalábbis ő dönt, hogy az adott cég pályázatait ki nyeri? Mert, ha nem, azért hazudd ám rá! Nyilván úgy az "efftársi"! A pályázati második meg kusikál, mert ő olcsóbbat ajánlott?! A bíróságok, a "függetlenek" meg már totál megszűntek? Nahát! Ennél azért már - kétségkívül - csak az a 2010. előtti PPP-szisztéma lehetett a "karakánabb", amikor 1 km autópályát 2 km áráért "állítottak elő"! Efftársilag, ugye??
kulabombaafityiszre
@Shikari: @ómió: Nagy egyetértésben bégettek az orbán párttitkár elvtárs érdekében,két buzi hangú birka.
Beeeeeee.:)))))))))
Aki Én
@ómió: Figyelj buta balfasz. Te tényleg ennyire nem érted, vagy csak ennyire gátlástalanul mész le csicskába? Nem tudom eldönteni, mert elmebeteg lényedből bármit (is) kinézek.
Hogy jön ide az autópálya???
Beszéljünk a több százmillió ft./ km kerékpárutakról. Vagy azt is efftársilag letagadod?

kerekparosklub.hu/hogyan-ne-koltsunk-eu-s-penzt-kerekparos-fejlesztesekre

orszagszerte.atlatszo.hu/melykut-polgarmestere-szerint-nem-volt-draga-a-kerekparut-kilometerenkent-153-millio-forintert/
ómió
@kulabombaafityiszre: Aki itt béget, bolsi faszkalap, az most éppen te vagy!
ómió
@Aki Én: Beszélj, akarom mondani hazudj, bolsi faszkalap, amiről csak akarsz! Ki ne feledd a saját tetves bolsiságod másrahazudását se! Ki tiltja meg? Az autópálya meg úgy jön ide, hogy annak az alapozásához is kő szokott kelleni! Netán anno azt is kiloptátok? Aztán arról is beszélj/hazudozzál, hogy mi kötelez bárkit arra, hogy éppen a "Zorbán" apjától vásároljon? A többi hazugságot majd utána told!
Aki Én
@ómió: ,,mi kötelez bárkit arra, hogy éppen a "Zorbán" apjától vásároljon?"
Ezt hogyan kellene érteni, fajankó?
Hogy orbán miért vásárol az apjától, bőven túlárazva?
SZERINTED???
Te tényleg ennyire nyomorult putrilakó bolsi fasz vagy? Nem akarom elhinni, hogy lehet valaki ennyire buta balfasz, mint te.
gina
@Shikari: Aki itt idióta és elmebeteg az te vagy te bunkó panelproli---dehát mit várni egy patkány csúszómászó fideszestől
Csizmás Kond
...mongyuk nem szép tőle de ma a piac sehol nem működik egységes árakon...
csak úgy....
az orbán család így is tud lopni! éljenek a tökkelütütt fideszesek,akik ezt nem látják,kenyéren és vizen!
csak úgy....
@Csizmás Kond: egy ellenzéki politikus apjától is ilyen lezseren vennéd a dógot, te erkölcsileg romlott macska!?
namihami
Biztos, hogy sokkal jobb az általa leszállított kő minősége. Mert ugyebár (?!?!) arról szó se lehet, hogy a kisfiacskája pozíciója okán mástól nem is mernek rendelni.
Csak így lehet...
ómió
@Aki Én: Te tényleg akkora fajkretén vagy, hogy még azt se vagy képes felfogni, miszerint nem az Orbán vásásol a saját apjától? Sőt! Aki vásárol, az sincs arra kötelezve!? Vagy nincs mivel átgondolni? Hát, hacsak úgy nem! És mások el tudnak viselni a vigyorgóban? Maradj inkább a tetves bolsiságod másokra hazudásánál! Talán az nem rongálja tovább szarkupacságod metabolizmusát! Szedáltasd magad mielőbb!
ómió
@Shikari:Mindegy az a tetveknek! Csak hazudozhassanak!
csak úgy....
a nem vagyonos orbánéknak nagyon kö a pénz! :)
csak úgy....
@ómió: @Shikari: a két szánalmas ,gondukodni képtelen vak! :)
kereső
Magyarország hűbér ura!!:
Orbán Viktor miniszterelnök szerda reggel ünnepélyes keretek között átadta a Budapest II. kerületében fekvő hajdani Kádár-villa kulcsát II. Efrém Ignác szír ortodox pátriárkának, így az egyházellenes pártállam néhai vezetőjének rezidenciája az üldözött keresztény egyház használatába kerül – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.
csak úgy....
nem a gyözö bácsi írta a mi a kö tyukanyót? :)
Aki Én
@ómió: ,,A Dolomit Kft. rendszeres beszállítója a nagy állami beruházásoknak"

Ízlelgesd te félkegyelmű, hátha megérted. Bár én vagyok a hülye, ha ebben reménykedem.
Mert orbánnak nincs köze az államhoz...
Meg valóban nincs kötelezve, hogy apjától, bőven túlárazva vásároljon...
Melyik az a rész, amit nem tudsz összerakni abban a buta fejedben?
Aki Én
@ómidióta: és párja @Shikaratyi: Ha már úgy is egy család vagytok, nem beszélgetnétek személyesen, négyszemközt?
csak úgy....
@Aki Én: orbánéknak nem kö pénz a boldogsághoz efftársilag!:)
csak úgy....
viktor! ezért már menni kö ne egy "böcsületes" miniszterelnöknek!
kokopelli
Nem érdemes vitázni! Meg kell nézni az "Orbán család 1" és "2" c. fiimet! Az megmutatja,hogy a Cosa Nostra az Orbán
család mellett csak egy kis cserkész-csapat lenne! Amennyiben valaki azt mondaná,hogy az csak egyedi történet, az
a "Kancsal Marcsa" történetét is végig élvezheti!
csipetke
@namihami: 10:59 Ezt mindenki más látja a trollokon kívül. Amikor orbán apó is ott áll a kis putyerkájával sorba a közbeszerzésnél, nyilván nem Gipsz Jakabot fogják választani,mégha sokkal olcsóbb is,mert aki orbán apót választja,azzal csontig nyal a fiacskájánál,és az bizony jól jöhet. Így épül fel az egész fidesz, a NER, korrupció-téglákból
Eladott Ország
@troll5: Bocs. kimaradt ma, 12:30 És még a jövő heti vazelin adagja is megmaradt, nem kell pénzt kölcsön kérnie.
csak úgy....
míg orbánék a háttérhatalommal etetik a népet, ök térkö hatalom lettek:)
ómió
@Aki Én: Mid fáj, bolsi fajkreténje!? Nyomaszt a vigyorgó? Síratod az OPNI-t?
ómió
@Aki Én: Ahogy írod, tényleg hülye vagy, de ebben már nincs semmi meglepi! Egy fajgyökér a javából! A "nagy állami beruházásokat" meg, ugye, személyesen a "Zorbán" irányítja, pályáztatja, és dönti el a pályázati nyerteseket! A veszteseket meg személyesen utasítja a kusikálásra, ha azok alacsonyabb árat ajánlottak volna, mint a Dolomit Kft.! Ugye? De, ha mégse, hazudd rá! Ezt efftársilag nyilván nem hagyhatod ki! De a felsoroltak közül legalább egyet, ha szíveskednél ráhazudni, mert, ugye, a miniszterelnöki teendői között - indulj ki Böszme vezéredből, aki "majd beledöglött", hogy úgy kellett tennie, mint hogyha kormányozott volna - nyilván belefér neki nehány állami nagyberuházás menedzselése is! De tényleg! Vágd ki a rezet, hogy legalább ott a vigyorgóban "felnézzenek" rád!
ómió
@Shikari: Egyre több jel utal arra, hogy igazad van!
ómió
@csak úgy...: Hallottál valamit a foximaxin, efftársi fajbarom!? És utána makogva "tartod a szintet"!?
Aki Én
@ómió: ...ja, orbán apja és komplett családja teljesen véletlenszerűen nyeri az állami munkákat százmilliárdos nagyságrendben. Meg Lőrinc, orbán strómanja is. Nincs itt semmi látnivaló, a túlárazások meg csak azért kerülnek előnybe, mert annyi a lóvé, hogy már nincs is mire költeni.
Te tényleg ennyire hülye vagy, vagy másokat nézel annak?
Azt gondolom, hogy te tényleg ennyire veszélyesen hülye vagy.
Yoda69
Mintha azt hazudta volna a geci, hogy az apja nem szallit es nem is fog allami beruhazasokra. A pavatancos kurva anyjat orbannak, hogy meg a csillagokat is lehazudja.
csak úgy....
@ómió: egyre termelöszövetkezetibb a nívód efftársilag!:) paraszt az ostorod még meg van ?
csak úgy....
@ómió: "@Shikari: Egyre több jel utal arra, hogy igazad van! " :)
te így csajozol? ha 2x igazat adsz tibinek,akkor ö 3x teljesíti a vágyaidat. :)
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 10:28
Te józsi faszát szopó köcsög vagy,meg a fideszes kommunisták faszát szopkodod.
Ez a sorsod szokjál hozzá.Szophatsz életed végéig,kis köcsög.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 10:55
Megengedem neked a kis buzi fideszes trollnak a szivárványozást mivel ilyen dolgokban nagy a tapasztalatod...nyomi.
namihami
@kakambuki: Na, meri vagy nem meri?
Nem a kereső személye dönt, hanem a kináló és kisfia pozíciója és mentalitása.
Gyurka80
@csipetke: Hülye újságíró azt hiszi nagyobb mennyiségben az az ára a terméknek ami a portán van?Nem ismeri a piacgazdaságot, vagy hecceli az embereket.
Yoda69
@Gyurka80: Most mellenyultal te agyhalott, meg egy ovodas is tudja, hogy nagyobb mennyisegben meg olcsobbnak kellene lennie, mint ami a portán van. Kiveve orban apjanal, ott dragabb. Ezert hivjak tularazasnak, amit vegul te meg en fizetunk meg az adonkbol. Felteve hogy fizetsz adot egyáltalán.
magyar1
Minden szentnek maga felé hajlik a keze - tartja a mondás, amíg le nem törik.
colibri
Ugggyan kérem. Fő, hogy Bige egy időre rács mögött van. Az öreg Győző meg miért ne hajazna a fiacskájára? Elvégre: egy vérből valók...
csipetke
@Gyurka80: 22:06 Úgy tűnik,hogy te se ismered a piacgazdaságot. Itt meg szó nincs piacgazdaságról,hanem kizárólag orbán pereputtyának érdekeiről.Nyilván nem X,vagy Y-t fogják választani a közbeszerzéseknél,hanem pl orbán apját,csontig nyalva a fiának. Mégha többszörös is az ár. Ez nem piacgazdaság,hanem orbán családjának gazdagítása közpénzből.
ómió
@kulabombaafityiszre: Kommunistákat keresel, bolsi faszszopó!? Nézz a tükörbe meg a tetübandádra, miközben az Internacionálétokat énekelitek! Ne a másikra hazudd, szarkupac! Vagy úgy a tetübolsi?
ómió
@csak úgy...: Csak nem kolhozelnök voltál, fajkretén? Akkor ettől vagy akkora tahó? Meg még az ostort is hiányolod? Régen csattant a hátadon, fajbarom!? Amúgy, te hogy szoktál igazat adni a másiknak, bolsi tetüfi!? Odaszarsz az ablaka alá? "Sajátosan efftársi" lehet! Meg még a lényeged is adod vele!
ómió
@Aki Én:Ha jó OPNI-"szökevény" módjára az eddigiekből semmit nem értettél meg, nem hibáztatlak! Ennyire "fussa" nálad meg a "köreidben"! Azért az értetlen fajkreténséget ne told túl! A végén, fajkretén, majd még a vigyorgóból is eltanácsoltatod magad! És ultima ratio-ként majd még annak is a "Zorbán" lesz a felelőse! Hogy megnyugodj, idiótája, kérj talán magadnak új szedálást! Vagy már az sem segít?
Gyurka80
@csipetke: Látom nem érted az orbánfóbiádtól.A boltban is ha többet veszel olcsóbban adják
Gyurka80
@Yoda69: Te okostojás a portán más az ár mint a pályázaton, mi olyan nehéz ezen megérteni?
Yoda69
@Gyurka80: Hat téged sem az eszed miatt tart a fideSS.
kokopelli
@Jozefina: (08:13 tegnap)...megteheti,mint az oroszlán!
"Két oroszlán sétálgat és szembe jön velük egy gazellakölyö,.mire ez egyik elkapja és áharapja a nyakát.
- Miért csinálta ezt? Éhes vagy?
-Nem,csak megtehetem!"
kulabombaafityiszre
Ómió a birka szereti az orbán papa párttitkár elvtárs pöcsét tövig bekapni.
Te kommunisták bárcás kurvája.
Gyurka80
@Yoda69: Bolond lukból bolond szél fúj.
Clavigo
Az öreg More jól teljesít...oszt jó napot.
csipetke
@Gyurka80: 13:59 A boltban vagy akár a piacon biztos olcsóbban adják,ha többet veszel,de orbán tata miért adná olcsóbban,ha megteheti,hogy sokkal drágábban adja,úgyis tőle fognak rendelni a picike fia miatt. Mit nem lehet ezen érteni?Nem a Hadron-ütköztetőről írtam
tudode
Vannak akik bélyeget, és van aki közlóvét gyűjtet az enyves kezű klánja számára
.
Csoki & Hipo: Egy rém enyves család (Mézga szerepében Orbán)
tudode
Lemaradt az enyves kezű család linkje:::

---- Csoki & Hipo: Egy rém enyves család (Mézga szerepében Orbán)

www.youtube.com/watch?v=Aai7DYWuTqE&t=27s
SystemError
A vén gecinek jár, ez a buckalakó döbrögi beállásán is lehet látni. 22-ben az egész család sittre megy
troll5
@Eladott Ország: "URL signature expired"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.