A volt ferencvárosi hátvéd és 27-szeres magyar válogatott Hrutka János is leírta véleményét – vette észre a Telex.

Korábbi magyar válogatott focista is kiállt a szivárványcsaládok jogai mellett, sokan kiakadtak rá
Fotó: Facebook/Hrutka János

"Rudi" Facebook-posztjában Grecsó Krisztián író szerdai bejegyzését osztotta meg, amelyben arról van szó, hogy a kormány kedden megváltoztatta az örökbefogadás feltételeit, és ez valószínűleg azt a kiskaput zárta be, amellyel eddig meleg párok is tudtak örökbe fogadni.

A Hrutka által idézett gondolatsor:

„Mennyi apróra metélt gyereksors kell még, hogy világos legyen, a család az család. Hány újszülöttnek kell még csecsemőotthonok rémült magányban lesni az árnyak kegyét, egy apró érintést. Miközben gyerektelen felnőttek könyörögnek boldogságért égi istenekhez, rimánkodnak alapítványi félisteneknek, tegyeszes összekötőknek. Mennyi minisztériumi csúcsbér, belvárosi palota, szolgálati kocsi, egy pedagógus éves fizetését érő öltöny és/vagy munkaebéd kell még ahhoz, hogy belássa valaki, a perc számít, az óra, és nem a hónap, a félév, az félév. (…)

Miért érdeke és kinek, hogy a melegekre kenve az egészet, inkább Olaszországba kerüljenek a gyerekek, minthogy olyan szülőjük legyen, akit az alkalmassági valamelyik akadálya közben elhagytak, és nem adott nekik az élet másik szerelmet, de csurig vannak felelősséggel és szeretettel. Kinek a zsebébe megy a meleg gyűlölettel eltakart olasz gyerekvám?”

A focista rajongói közül többen is kiakadtak, van, aki csak arra figyelmezteti, hogy a suszter maradjon a kaptafánál, de sokan "kikövették" Hrutkát. Viszont érkeztek új követi is, akik nagyra becsülik, hogy – megcáfolva a focistákról szóló sztereotípiákat – a rá jellemző intelligenciával állt ki egy nemes ügy mellett.

"Mennyi apróra metélt gyereksors kell még, hogy világos legyen, a család az család. Hány újszülöttnek kell még...

Közzétette: Hrutka János Official – 2020. december 16., szerda

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
@kulabombaafityiszre: Nálatok nincs "benyaló" és ezért ezt - jó tetübolsi módjára - rám kell hazudnod? És mindezt Böszme vezéred fekájával a szád szélén írogatod? Mit mondjak: ez lehet a "tuti efftársi hiteles"! Már nemcsak eszed nincs, de szemed se? Ezen az oldalon néhány kivételtől eltekintve csak és kizárólag bolsi seggnyalók kommentelnek, köztük te is! Vagy, bolsi szarkupacként látod ugyan, de a "másokra hazudjuk" efftársi "direktívája" szerint jársz el? Túl átlátszó vagy, bolsi latrinabúvár, kár erőlködnöd!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ómió
Szintén "zenész", vagy csak az aberráltakért van oda?
csak úgy....
@Shikari: @ómió: a két titkos buzialista! :)
namihami
Rövidesen még az is ki fog derülni, hogy a magyar foci lejtmenete is neki volt köszönhető.
A Four-Four-Two szakírógárdája már odaült a klaviatúra elé. Várják a diktálást.
justhpeter
Nincsek akkora nagy betű amivel le tudnám írni, hogy mélységesen egyetértek Hrutka Jánossal és elítélem, hogy ezekről a kérdésekről szájer-féle álszent szégyenkeresztények a megélhetési seggnyalókkal összefogva hozzanak törvényt
vacsi
Egy újabb barom!
A buzik ne neveljenek gyereket, arra ott van az anya és az apa!
ómió
@csak úgy...: Most meg, bolsi fajkreténként, a kriptobuziságodat hazudnád másra?
ómió
@kulabombaafityiszre: Bolsi ratyiként ezt kell sivalkodnod?
zsupumi
István Gyula Németh: Pont olyan kulturáltan beszélsz, mint a parlamentben a saját fajtád. Talán az ajánlatodat küld el a Szájer elvtársnak. Az ilyen iskolázatlan emberek miatt szégyenli az ember magát azért, hogy magyar,
csak úgy....
@zsupumi: ö és itt még sokan a fidesz szellemi kersztmetszete!
kokopelli
@zsupumi: Az olyan bérmálkodási szerkóba beöltözött csórók mint az István Gy. Németh,igénylik a megbotránkozást!
Különben vérnyomásnövelő-t kellene nekik "bedobni"!? A kanadai betegápoló csaj is a benne van a hasonlók bandájával!
(előnye a,hogy nem csak töri,hanem "összetöri" a magyart! )
kulabombaafityiszre
@ómió: Ómió a bukott kommunisták repedtseggü kurvája.A józsi fasza meg törzsvendég a seggébe.
ómió
@kulabombaafityiszre: Attól, hogy ezt mind Böszme vezéred, tehát az aktív kommunisták seggéből kikandikálva aljaskodod a kibertérbe, szarkupac, mindez még nem lesz más, mint te: egy nagyhatár fekália! Amikor a szar - mármint efftársiasságod - hazudja a másikra a saját egóját!
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 10:03
Te valami látnok vagy a böszmével jössz.
Azért mert neked napi lebontásban kiadták mikor melyik buzi fideszes kommunistát kell leszopnod,még nem igaz amit leírtál.Fejleszd a látnoki képességeid,legalább olyan szintre,mint a kommunisták faszának a szopkodását.Akkor karácsonyra meg lesz a krumpli adagod.Gyökér.
ómió
@kulabombaafityiszre:Leszopandó kommunistát keresel, bolsi fajbarom!? Tekints a tetünyájadra meg saját magadra, amikor a "szent himnusz" Internacionálétokat harsogjátok! Az a legbiztosabb komcsi-indikátor, még ennyit se tudtál!? Ott van neked, helyben, "szolgáld ki" magadat! Felesleges ezt bolsi tetü módjára - még, ha az vagy is - másokra hazudnod, szarkupac! Vagy erre áll rá a szopipofád, latrinatöltelék!?
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 09:00
ómió,akinél a legelő birkái is okosabbak.bégetve mászkál közöttük akik harsányan kibégetik,mert náluk ilyen a röhögés.Egyébként örülök,hogy leírtad mélyről jövő kommunista mivoltodat a mai 09:00 órás hozzászólásodban.
Te tényleg ilyen vagy,olyan mint a látens buzik aki ordibálva buziznak,miközben nem vetik meg a seggükben a faszt.Egy nagy kommunista fasszal a seggedben szaladgálsz,aminek roppant örülsz,dédelgetve a munkásőr könyvecskédet.
Csizmás Kond
Mongyuyk ma az a divat hogy színészek meg focisták adjanak életképet na meg a valóvilágszereplők...viszont ez csak divat. Divat lett az ilyen társaságokban a buziság és a gyereknevelés és ki is állnak értem mert miért ne...de miért nem bizonyít ő egy rendes családalapítással ?
csak úgy....
@Csizmás Kond: a szájer józsi is csak divatolt? mint utóbb kiderült a fideszben mindenki tudta,hogy homokos és nem zavarta a keresztényi társulatot és a handó tündit sem,csak most téged..
mi az,hogy rendes család?a józsi,tündi és a közös? gyerekük,míg ki nem derült a turpisság?
ómió
@kulabombaafityiszre: Megint a saját egódat, azt a mocsok munkásőrt meg a bolsi tetvességedet hazudnád rám, szarkupac!? Mássz inkább vissza Böszme vezéred hátsójába! Hátha átütőbb mocskok ragadnak rád!
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 12:56
Kommunistákat szopó bajnok vagy.
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 12:56
Én mikor kevertem ide a feleségedet te kis kommunistákat szopó.frusztrált.Ilyen szánalmas érveid vannak gyagyás.
Szar kis életed lehet.
ómió
@kulabombaafityiszre: Szopóbajnokot keresel, tetübolsi latrinabúvár!? Beszélgess el önmagaddal! Ott "szunnyad", benned! Aztán, amikor Böszme vezéred hátsójából kikandikálsz, kicsit előrehajolva a szopnivalót is megtalálod! Nála nagyobb komcsit - "titkos diplomásat" - úgysem találhatnál!
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 09:24
Te gyagyás bukott kommunista,le ne maradjon a fenyőfád tetejéről a vöröscsillag.
Megy az egyéniségedhez kommunista fideszesek lotyója,ómió a bukott gyagyás kommunista.
Mára végeztél már a viktorod nagy seggének a kinyalásával,elvégre,elmondhatod,hogy egy besúgó seggét nyalod,van nálad ennél lejebb?Spicli segét nyaló ómió a gyagyás kommunista.A barátainak csak gyagyás.
ómió
@kulabombaafityiszre: Most meg már a vörös csillagodat meg a saját "napirendedet" is rám hazudnád a tetves bolsiságoddal együtt!? Ezt a foximaxin, vagy még a munkásőrségben tanultad, latrinabúvár!? Vagy még a 89-es kongresszusotokon lett "irányelv"? Ha mocskos bolsikat akarsz látni, nézz körbe, amikor majd az Internacionálétokat zengi a tetüsereged, veled együtt! Na, az mind az! Veled együtt!
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 09:31
Ennyit birtál felbüfögni,szerencsétlen?Ez sovánka volt,
erőltesd meg a kis kommunista buksid,hülyegyerek.
ómió
@kulabombaafityiszre:Látom, bárminek a megértése távol áll tőled. De legalább az Internacionálétokat elénekelted még mielőtt a tetves komcsiságodat megint rám hazudtad?
kulabombaafityiszre
@ómió: Baszd meg te korcs ómió a büdösseggü,redvás cigány kurva anyádat te idióta faszkalap fideszes.birka.
kulabombaafityiszre
@ómió: Baszd meg te korcs ómió a büdösseggü,redvás cigány kurva anyádat te idióta faszkalap fideszes.birka.
kulabombaafityiszre
@ómió: Baszd meg te korcs ómió a büdösseggü,redvás cigány kurva anyádat te idióta faszkalap fideszes.birka.Azért,hogy szokd a stílust.Kis fasszopó.
ómió
@kulabombaafityiszre: Talán még így, bolsi szarkupacként is elnyugodhatnál, legalább az ünnep kedvéért. Netán a tetves bolsiságod nem engedi?
Sámannus
Semmi gond csak azt tudjuk, hogy van aki felelősebben gondolkodik mint a retardált kétharmad.
kulabombaafityiszre
@ómió: Ómió a kurva anyád vót már ma?
Ha még nem akkor a kurva anyád zabigyerek.
kulabombaafityiszre
@ómió: Veled csak így érdemes társalogni a koszos nylon keresztényi korcs.
lampa laz
@vacsi: "A buzik ne neveljenek gyereket, arra ott van az anya és az apa!"... meg a SZÁJERT, meg a KALETA mint bébiszitter.
ómió
@kulabombaafityiszre:Ha korcsot keresel, tetvesbolsi degenerált szarkupac, nézz a tükörbe!
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 09:18
Tudod nálunk tetves bolsiknál,libsiknél nagyítóval sem találni egy olyan a vezérnek mindenáron benyaló seggnyalót amilyen te vagy.Nálatok még szarkupac sincs mert a nagy keresztényi nylon nyelveddel mindet felnyalod,aprólékosan mindegy kinek a seggéből jön.Fő,hogy tudjál nyalni a végbél termékből.te kis büdi keresztény.Azért áruld már el egy szarkupac hogyan lehet degenerált,mert te az vagy egy degenerált idegbeteg.Vezéredtől nyugodtan elkérheted a grazi orvosának a címét.
Nyírfa
Tisztelet Hrutka Jánosnak. És egy pillanatig ne sajnálja, ha a vacsifélék kikövették.
SystemError
Már a fogalmazásból is látszik, hogy művelt és "ember".
ómió
@kulabombaafityiszre: Nálatok nincs "benyaló" és ezért ezt - jó tetübolsi módjára - rám kell hazudnod? És mindezt Böszme vezéred fekájával a szád szélén írogatod? Mit mondjak: ez lehet a "tuti efftársi hiteles"! Már nemcsak eszed nincs, de szemed se? Ezen az oldalon néhány kivételtől eltekintve csak és kizárólag bolsi seggnyalók kommentelnek, köztük te is! Vagy, bolsi szarkupacként látod ugyan, de a "másokra hazudjuk" efftársi "direktívája" szerint jársz el? Túl átlátszó vagy, bolsi latrinabúvár, kár erőlködnöd!
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 09:42
Én vagyok a bolsi,mikor te szaladgáltál május elsején a munkásőr egyenruhádban.Láttalak a tribünről.Már akkor is a munkásőr parancsnokod seggéből kandikáltál ki.Aztán átvedlettél.Te még egy kósza gondolat sem voltál amikor engem már szívatott a rendszer.hülyegyerek.Menjél kezeltesd maga a viktátorod megadja,az orvosa számát.Ne szégyelld,hogy téged is mint a vezéred csak simán a grazi hülyének a fognak becézni.
Ciki lehet neked ilyen fiatalon ilyen szomorú szánalmas sorsu kis senkinek lenni.Te valami hittérítő akarsz lenni itt a sok bolsi között?kevés vagy ehhez mint a keresztényi lepkefing.
ómió
@kulabombaafityiszre: A tribünről tévesztettél össze a munkásőrparancsnokoddal? Amikor ott éppen Kádár efftársad seggét "takarítottad" a nyelveddel? És ezzel az "önvallomásoddal" együtt hazudnád rám a tetves bolsiságodat? Vagy "innét szép" és főleg "efftársi"? Ahogy elnézem, (és mondod is), téged a "rendszer" anno úgy megszívatott, hogy azóta is "túltelített" vagy vele! Sőt! Agyzsugorod kíséretében még azt is elhiszed, hogy, akik 89-ben a kongresszusukról "szociként" kifelé jöttek, (azóta meg már mutálódtak is), azoknak a pár órával korábban oda bemenő tetves bolsevik gyilokbandához immár semmi köze nem volt! Kifele jövetben érdeklődtek is, hogy mutassa már be nekik valaki a kommunistákat! Ám, mivel erre senki nem volt képes, hát, azóta is másokra próbálják hazudni saját tetves bolsiságukat! Te meg - nyilván azóta is - főcsáposuk vagy! Ha meg már a pszichiátriát emlegeted, Grazban, vagy inkább az OPNI-ban annak lenne a helye - így neked is - aki ennek az átlátására se képes! Böszme főnökötök ezt megakadályozandó záratta be előttetek az OPNI-t? Amikor meg szánalmas sorsról makogsz, ennek fényében gondolj saját magadra, mint aktív bolsevik "hittérítőre"!
nezelodo
Gondolom, Hrutka János pontosan tudja, ezek után neki sosem lesz diplomata útlevele, de legalább tisztességes maradt.
kulabombaafityiszre
@ómió: tegnap, 09:41
Elolvastam amit ide rittyentettél.
Egy kérdésem lenne,kivagy te,milyen értékrend szerint történik a hozzászólásod.Mit csináltál a kommunista rendszerben,ha egyáltalán csináltál valamit az óvodába járáson kivül.hogy ekkora nagy pofád lett.Válaszolj kérlek,hadd lássuk milyen egy nagy,mindenkit látatlanba bolsizó,kommunistázó,efftásozó ember életműve.
kulabombaafityiszre
@ómió: tegnap, 09:41
Mivel az előzőre úgysem fogsz válaszolni,baszd meg a kurva anyádat,ezért hogy tudd baszd meg a kurva anyádat a láttalak a tribünről,baszd meg a kurva anyádat egy irónia volt,baszd meg a kurva anyádat,de te ez baszd meg a kurva anyádat nem értheted baszd meg a kurva anyádat.Viszont amikor elolvasom az agyad helyett lévő híg fosos folyásod baszd meg a kurva anyádat,akkor én is sajnálom hogy bezárták az opnit,mert ott lenne a halyed,baszd meg a kurva anyádat.Renélem ez így érthető és világos,baszd meg a kurva anyádat.
ómió
@kulabombaafityiszre: Most meg már az édeskurva anyádat is rám hazudnád, bolsi latrinabúvár!? Azt a sarkit? Nem elég, ha a tetves bolsiságoddal próbálkozol állandóan? Vagy nem engedi magát teherbe ejteni bolsi szarkupacságodnak? Azért ne engem okolj, latrinatöltelék! Vagy "csak" agyad nincs, amivel ezt felfogd? Ami meg a megelőző, efftársi kérdésedre vonatkozik, ha lenne mivel megfigyelned, már megfigyelhetted volna, hogy sosem látatlanban bolsizom! Azt mindig egy efftársi "véleményre, beszólásra" teszem! És, hogy mitől efftársi az a "vélemény, beszólás"? Attól, hogy azoknak a mantráját tolja, visszhangozza, akik máig is az Internacionálétokat énekelgetik! De leginkább a bolsevista-nyilas "nagykoalícióét"! Az meg ugyanaz! Ha elsorvadt agyad megengedi (sajnos nincs már OPNI, ami rehabilitálhatna), próbáld értelmezni a leírtakat! Még, ha reménytelen is! Válaszként hátha nem csak a mocsok bír dőlni a szaros pofádból!
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 10:01
Te ugyanolyan hülye vagy mint ez a durbincs nevezetü idióta.akit csak gyagyásnak nevezek.
Ezentul ,csak gyagyás lesz a te neved is.
Érted gyagyás ómió.
ómió
@kulabombaafityiszre: Nem értetted, fajgörény!? De, hisz' akkor te vagy a gyagyás! Vagy csak megint kitört rajtad a másrahazudósdi, bolsi fajgyökér!? Netán ezt a "tananyagot" még a foximaxin tanultad?
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 13:39
Te végbél fejü gyagyás,megjelent a szájer józsitól az eresz nem ereszt.Neked való kis fideszes gyagyás buzi.
ómió
@kulabombaafityiszre: Bugyogjál csak, latrinatöltelék! Téged Lenin atyád is arra "teremtett"!
kulabombaafityiszre
@ómió: tegnap, 15:11
Csak nevetek idióta gyagyás hozzászólásaidon.Méltó élettársa vagy a másik ide írogatónak a szintén gyagyás durbincsnak.Két hülye egy pár.
ómió
@kulabombaafityiszre: Csak nevetsz, fajgyökér!? Ez a szellemi fogyik egyik fő jellemzője! Örülök, hogy nem próbálod "megcáfolni" saját magadat!
nezelodo
@durbincs: Húzzál bele durbi nehogy titok maradjon mekkora barom vagy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.