A Fidesz, a hatpárti konzervatív-liberális összefogás, – amit a Fidesz tendenciózusan baloldalinak csúfol –, a Kétfarkú Kutyapárt, a Mi Hazánk és az Igen Szolidaritás (ISZOMM) érne el mérhető eredményt ha most vasárnap lennének a választások – derül ki a Nézőpont Intézet országosan reprezentatív, az uniós vétó után készült közvélemény-kutatásából. 42% szimpatizál a kormányoldallal, 40% pedig az ellenzékkel – derül ki a Nézőpont intézet friss felméréséből. A Nézőpont Intézet emellett 1-3%-ot számított a Kétfarkú Kutyapártnak, 2%-ot a Mi Hazánk Mozgalomnak és 1%-ot a Szanyi-féle ISZOMM-nak. A felmérésből az is kiderül, hogy 6%-a a választóknak egyelőre beazonosíthatatlan pártpreferenciájú. Az intézet országosan reprezentatív, az uniós vétót követően készült közvélemény kutatásából az is kiderül, hogy a Fidesz-KDNP támogatói aktívabbak, mint a “baloldali” szavazók. Megállapításuk szerint ha most lenne választás, a kormánypártok 51%-ot, míg az ellenzéki közös lista 43%-ot kapna.

Forrás: muon.hu
Feltöltő: igenszoli
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Benézőpont altatója hétvégére akolbelieknek. Szopjatok báránykák.
verőce21
Ez az eredmény nem befolyásolja, a kormánypártok csodálatos győzelmét!
Sőt, az 5% alatti pártok szavazatai, gyakorlatilag szintén a győztes kormánypártokat erősíti...
Sámannus
Most jöttem a krimóból én is ilyesmit mértem. A kocsmáros most éppen lakásfelújítási adókedvezményért adja a feleseket az ügyfeleknek. Áldják is a pohost mint a fasszentet..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.