Vitatott gyógyhatású fényágyban pihenhetik ki a felcsúti focisták az edzések fáradalmait. Hadházy Ákos független képviselő vette észre, hogy egy repülőjegy-értékesítéssel foglalkozó cég szállít uniós támogatással, 8,7 millió forintért ilyen berendezéseket Felcsútra. A kormányszóvivő azt mondta: a kabinet egyetért Angela Merkel német kancellár korábbi kijelentésével, ami szerint Magyarország jól használja fel az uniós pénzeket.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Nekik fényágy a lazításhoz míg százezrek meg majd beérik fénnyel ebéd helyett.
Clavigo
Orbán elvtársnak meg egy viziló- bölcsőt kéne !már beszerezni...Az is lenne ilyen hasznos,...mint a fényágy a rottyantóknak..
tudode
A fatornyos falu ivadéKÁNAK disneyland-jje!
simmering73
Most szoptak ki Mezőkövesden 1-0-ra. Fényágyra velük.
Gazella
Mutti sehol nem jelentette ki, hogy jól és jó helyekre megy az EU pénz dagadék!!
namihami
Viszont a fényágy beszerzése legalább az éjjelilámpák beszerzését feleslegessé tette. A felcsúti magyar focisták (mind az a három) ezentúl abban az ágyban fekve fejleszthetik Kantról, Hegelről, Szentgyörgyiről és a többi nagyságról való tudásukat. A többi (a nemgyűlölt migráncsok) pedig a ""Tanuljunk könnyen, gyorsan magyarul!"" nyelvkönyvvel fejleszthetik képességeiket. Ha a Mészi jó lesz, akkor néha egy-egy órácskára ő is bemehet a fényágyba, hogy felfrissítse olvasmányait arról, hogy azon a héten éppen mit vett meg.
Kis spórolás is spórolás. Valahol el kell kezdeni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.