A Magyar Közút tovább folytatja az utak mentén a szemétszedést.

Az Útinform hétfő reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

A forgalom közepesen erős a gyorsforgalmi utak bevezető szakaszán, illetve a főváros körüli főutakon. Az M0-s autóút teljes szektorán, mindkét irányban fennakadás nélkül autózhatnak.

Útállapot

Országszerte borult, felhős az idő, a Dél-Dunántúlon, illetve a fővárostól délre a Duna menti területeken szemerkél az eső – derül ki az Útinform útállapot-jelentéséből.

A gyorsforgalmi, valamint a fő- és mellékutak burkolata a keleti országrészben szinte mindenütt száraz, míg a nyugati felén jellemzően vizes, nedves.

Általában jók a látási viszonyok, de a Nyugat-Dunántúlon párás az idő, Ajka és Pécs környékén ködfoltokra, míg a délnyugati határvidéken a köd miatt akár 100 méter alatti látótávolságra is lehet számítani.

Gyenge a légmozgás, vagy szélcsend van. A hőmérséklet -1 és +5 fok között változik, fagypont közeli értékeket a Pilisben és Makó környékén mértek.

Szemétszedés

A Magyar Közút munkatársai, az országos közutak mentén eldobált és szétszórt szemetet szedik össze. A délutáni órákig sokfelé kell, lassan haladó munkagépre, útszűkületre vagy sávlezárásra számítani, többek között:

- a 6-os főúton Pécs és Martonfa között,

- a 7-es főúton Balatonszentgyörgy és Zalakomár között,

- az 51-es főúton Baja és Bátmonostor között,

- az 54-es főúton Érsekhalma és Sükösd között,

- a 65-ös főúton Zomba térségében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.