2021 végére nyugodhatunk meg.

Elárulta Orbán Viktor, mikor lehetünk túl a járványon – Nem túl fényes a jóslata

A dolgok mostani állása szerint úgy kell számolni, hogy a koronavírus-járvány miatti járványügyi készültség 2021-ben valószínűleg egész évben fennmarad, jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök hétfő reggel Budapesten, a Karmelita kolostorban, miután átadta az Országos Kórházi Főigazgatóság vezetőinek a kinevezési okiratukat.

Forrás: 444

Kép: MTVA

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Az a helyzet, hogy nektek már sosem lesz nyugtotok, amíg élősködtök a nemzeten!!! És legyen mindig álmatlan éjszakátok a sok hazugság, az ellopott milliárdok és most a több ezer halott miatt!!!?? Egyszer remélhetőleg eljön az ébredés is!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Szerintem még a '22-es választást is el fogja halasztani minimum 10 évvel, elvégre a vírus ...
kolnidre
@karma1: Az én istenem áldjon meg és nagyon sok boldogságot az egész családodnak.
karma1
@kolnidre: Oszinten sajnalom, ami Veled meg a Felesegeddel tortenik - sosem gondoltam volna, hogy egyszer meg orulni fogunk annak, hogy a szuleink mar elmentek , es hogy nem kellett ezt a lelketlenseget megelniuk... A volt osztalytarsnom tavaly oktoberben veszitette el az edesanyjat, akit 14 even keresztul apolt, es mikor mar nem birta egyedul mozgatni ot, az utolso honapra hospice-ba kellett ot vinnie, de oda is minden nap bejart hozza, ott toltotte az idejet apolassal, igy a novereknek is sokat segitett. A legutolso 3 het mar nagyon nehez volt, mert hol tiszta volt a tudata, hol mar zavaros, de a lanyat mindig felismerte, orult neki. Hogy tudta volna megmagyarazni a mamajanak , aki 95 eves volt es 10 eve vak, hogy most nem tud bemenni latogatni, mert nem engednek be senkit? Mondta a baratnom, hogy o megbolondult volna, hogyha tudna, hogy a mamaja ugy menne el, hogy nem tudja, miert nem latogatta senki az utolso 3 hetben... Szoval vami most folyik, az a korhazban levoket es a csaladjukat viseli meg a legjobban. Nagyon remelem, hogy a Feleseged mielobb tuljut mindenen. Ha a betegsege alatt elveszitette a szaglasat/izleleset, akkor CINK tablettat adj Neki, napi 2-t, mert csak a cink hozza vissza a szaglasat! En 6 eve egy hasonlon atestem, es masfel ev kellett ezeket a kepessegeket visszanyernem. B12, D vagy D3 , C vitaminok, es gyulladasgatlok (legjobb a paracetamol) allando szedese. (Ha valakinek gyulladas van a szervezeteben, akkor az immunrendszere azt a gyulladast probalja legyozni, igy a koronavirus kijatssza az immunrendszert, es bejut a szervezetbe. Ezert van, hogy akinek pl. rheumatikus laza,(gyulladasa) vagy mandulagyulladasa, begyulladt foga van, azok konnyebben fertozodnek. Vigyazzatok Magatokra, egymasra, es legyen bekes, mielobbi gyogyulasos karacsonyotok, bizakodobb ujevetek! ...:o))
Lepényleső
Addigra ki lesz módolva a "22-es választásnak mondott,sokak által vélt,- többször megismételt szemfényvesztés?
Qqberci
És Orbán Viktoron mikor leszünk túl végre?...
solidedge
Fogalma sincs mikor lesz vége. A szakemberek is csak találgatnak. De ilyen módon úgy hangzik, mintha ő volna az aki mindent tud. Nevetséges.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.