2021 végére nyugodhatunk meg.

Elárulta Orbán Viktor, mikor lehetünk túl a járványon – Nem túl fényes a jóslata

A dolgok mostani állása szerint úgy kell számolni, hogy a koronavírus-járvány miatti járványügyi készültség 2021-ben valószínűleg egész évben fennmarad, jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök hétfő reggel Budapesten, a Karmelita kolostorban, miután átadta az Országos Kórházi Főigazgatóság vezetőinek a kinevezési okiratukat.

Forrás: 444

Kép: MTVA

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Az a helyzet, hogy nektek már sosem lesz nyugtotok, amíg élősködtök a nemzeten!!! És legyen mindig álmatlan éjszakátok a sok hazugság, az ellopott milliárdok és most a több ezer halott miatt!!!?? Egyszer remélhetőleg eljön az ébredés is!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Az egy dolog, hogy a be nem álló etetőjű ober mit számul, a szakemberek szava lenne a mérvadó ha nem állandóan az kukorékolna, aki a járványból betegágy hadgyakorlatot fabriKÁZOTT!
Jozefina
Az a helyzet, hogy nektek már sosem lesz nyugtotok, amíg élősködtök a nemzeten!!! És legyen mindig álmatlan éjszakátok a sok hazugság, az ellopott milliárdok és most a több ezer halott miatt!!!?? Egyszer remélhetőleg eljön az ébredés is!!!
Pálinkás Pál
ha ettől a buzeránstól függne, akkor sosem...jó neki ez a korlátlan hatalom...tavasszal mondtam,el fogja húzni választásokig...vissza lehet keresni...még a végén megint igazam lesz!!!
kokopelli
...a vasárnapi ebédre lelőtt galambok szarából jósolta ki a családja?...ergo hivatalos amit ugat! (;-))
RonaGyuri
elárulta??? szokás szerint jártatja a mocskos pofáját!!! =))
csak úgy....
azt árulja el végre,hogy kik és mennyit loptak és ne vírusozzon!
kokopelli
Nincs olyan szakember (pl. orvos) aki az ilyen adatokat közölné? Elárulta mert tudja,vagy közzétette,mert megmond-
ták neki,hogy mit közöljön? Nincs mivel foglalkoznia a szerencsétlennek? (;-()
ómió
Pedig Böszméék nyilván ezt is szívesen "elkúrnák"!
nezelodo
Igen szaporodnak a ráncok a főni homlokán, de biztosak benne a magyarok, nem az értünk való aggódástól! És nagy szomorúságára, a Soros miatt sem aggódik a normális magyarok, többsége, hanem amiatt, hogy nem tudja, Orbán mit forgat a fejében, amivel majd "megvédi" a zembereket.
csak úgy....
@kokopelli: orbán piszokúl szeret szerepelni,tudod az a fránya fötünési viszketegség.
cikicakk55
Nem tudom ki,hogy van vele,de én sokkal jobban tartok attól,hogy Orbán kormány van,mint a vírustól. Amennyiben véletlenül elkapom a vírust és bele halok,akkor legalább tudom,hogy nem is tudtak volna megmenteni. Ám még ez az elhízott gerinctelen az ország első embere,addig sokkal jobban aggódom azért,hogy miből fogom kifizetni a januári számlákat,mint,hogy meddig eszi a fene itt a vírust.
csipetke
A járvánnyal kapcsolatban miért nem egy szavahihető ember nyilatkozik?Azt tudjuk,hogy orbán exhibicionista,de most visszafoghatná magát,és előretolhatná azt,aki megbízható.Mert orbán se nem szavahihető,se nem megbízható. Már annyit hazudott,és ígérgetett,(ez pedig a jellemtelen emberekre jellemző) hogy már azt se hisszük,amit kérdez
nezelodo
@csipetke: A rokonságban van valaki aki már kétszer volt karanténban a munkahelyi kontaktok miatt. Amint mondják, nem a karatén, és a vírusfertőzés veszélye hanem a táppénzes papír megszerzése volt az igazi kihívás a családnak. Na ennyit a nagyívű Orbáni ígérgetésről, ami a munkahelyi biztonságot a megvédést és a jövedelemviszonyokat illeti.
kokopelli
@csak úgy...: A külföldi TV-adóknál ugyanis orvosok állítják (egymástól függetlenül),hogy már megjelent egy mutáció
is! Még nem biztosak,hogy melyik irányból indult el,de zömmel Angliára tippelnek! Lehetségesnek tartják,hogy több is van!Mivel én villamos-szakon végeztem,így nekem egy kissé magas a terület!Azért nem is foglalkozom vele!... (;-()
gina
Ez a magát istennek képzelő agyilag nem beszámitható idióta véleménye , akkor már egy ovodás okosabb és jobban tud a témához hozzászólni- mit képzel ez az elmebeteg?. kicsoda ő? isten vagy mi??? pedig csak egy putris sötét cigány a javából !!!
Sámannus
...Ha az összes geci hazaárulót eltakarítottuk a közéletből.
kolnidre
Engem a járvány nem érdekel,de ahogy a feleségem a János kórház ambulanciáján szenved miattad te moslék az igen.Ha van isten te hamarosan megrohadsz.
gina
Persze hogy ezt jósolja ez az elmebeteg és hataloméhes patkány, addig ő döntésképes és egyedi hatalmon, jó lenne ha telezabálná magát az ünnepek alatt és sirba vinné végre a zsiros mája,ezt kivánom az Új Évre neki !!
gina
@Sámannus: Igen OV t és mocskos bandáját !!!
gina
@kolnidre: Én is ezt kivánom, ennek a hataloméhes mocskos patkánynak
zsupumi
Na épp ezért a járvánnyal foglalkozzál te gonosztevő, ne az iparűzési adóval, meg az alaptörvénnyel. Ha a stadionok helyett az egészségügyet fejlesztettétek volna nyugati szintre, akkor talán sokan még ma is élnének.
bence
@kolnidre: ! Ebben reménykedem én is !
csipetke
@nezelodo: 14:27 Ismerős a dolog.A fiam és a menyem kórházban dolgoznak,és ők is a táppénzes-papír miatt szívtak.
Amikor megfertőződtek, a fiamnak nehézlégzése volt egy ideig,a menyem tünetmentes volt. A betegség első 10 napjára jár a 100% táppénz, de pl a fiam 3 hétig beteg volt, a MOK oldaláról kellett letölteni egy formanyomtatványt,és aláíratni az igazgatóval,a háziorvossal,és mitomén még kivel. Mindezt a 12 óra munka után,mikor már dolgoztak. Az egész ország egy nagy katyvasz,az egészségügy különösen.De ilyen egy ország,ahol nincs egészségügyi miniszter,és a különböző posztokon laikus seggfejek ülnek. Mert azt azért mindenki látja,hogy kásler csak egy díszfarok,haszna semmi,és rohadtsokba kerül az adófizetőknek
simmering73
Jósdából jövet meginterjúvolták? Te már most megnyugodhatnál more, mert enyhén szólva túlmozgásos vagy. És ez alapbetegségnek számít.
gina
Inkább azt áruld el te agyhalott patkány, mikor lehetünk túl rajtad, mert már nagyon elegünk van belőled, a nép allergiás rád. nem veszed észre te agyalágyult ???
kokopelli
Minden az Orbán ellen van! Calais ill. Dover megbénult,mert mindkét oldalon áll a forgalom a bejelentett angol
"mutáció" miatt! Teherautók ezrei állnak minden remény nélkül!Most kell csak igazán Dr. Orbán V. jövendőmondó és
virológus úgy,mint egy falat ß@r!
tudode
Nevetséges ez a pályatévesztett/szakbarbár pasi a jóslatával
.
---Szociálpszichológus: A nemzeti konzultáció azt erősítette az emberekben, hogy itt mindenki járványügyi szakértő
.
444.hu/2020/12/22/szocialpszichologus-a-nemzeti-konzultacio-azt-erositette-az-emberekben-hogy-itt-mindenki-jarvanyugyi-szakerto
---------------------------------------
.
Benne lehet ebben a jóslatban az is, hogy 2022-ig elbíbelődik szakbarbárként a hívatlan/láthatatlan -- köztünk ólálkodó vendéggel, aztán az idők végezetéig játszhatja a katonásdit!
solidedge
A 2022-es választásokig lesz járvány. A választás alatt feloldják a kijárási tilalmat, de csak a Fideszt támogatóknak.
kokopelli
@Szeparepa2: aki az "orbán család 1"-et és az Orbán család 2"-t filmet látta,annak nem kell beöntés,mert felül jön ki
minden! A Kancsal Marcsa filmet ajánlom egy nappal később megnézni,mert sok ami sokk!
Lepényleső
Addigra biztosan ki lesz fundálva a "22-es választás (ha lesz) eredménye?
karma1
@kolnidre: Gyogyuljon meg mielobb a feleseged, es toltsetek egyutt a karacsonyt - oszinten kivanom!...:)
karma1
@Lepényleső: Hat szerintem most lazasan dolgoznak a "fuggetlen" torvenyhozok, hogy megis hogyan lehetne addig fenntartani a veszhelyzetet, hogy ne lehessen valasztasokat kiirni - mert azt mar latja, hogy siman hozathatna o is olyan torvenyt, mint amit most fogadtak el Oroszorszagban, hogy barmit csinalt is putyin, de ha visszavonul, akkor elete vegeig bantatlanul elhet, senki se kerhet szamon tole semmit, esetleg csak a haborus bunoket es/vagy hazaarulast. orban annyira vagyik egy ilyen "agyban parnak kozt meghalni" opcioert, hogy csak na! Ezert aztan minden nap imadkozik, hogy a Gyuri bacsi meg ne haljon ,kulonben kivel fog Sorosozni? Egyebkent meg nem veszi eszre,hogy a Sorosozas meg a migransozas minden alkalommal, ahanyszor elsuti, annyival lesz egyre kontraproduktivabb!
kissé felnőttem
bekapcsolta a jósdát? varázsgömb? pálca ? na és ha éppen mellé megy majd ki meg be meg- meg magyarázza. de győzzük
Béla333
Szerintem még a '22-es választást is el fogja halasztani minimum 10 évvel, elvégre a vírus ...
kolnidre
@karma1: Az én istenem áldjon meg és nagyon sok boldogságot az egész családodnak.
karma1
@kolnidre: Oszinten sajnalom, ami Veled meg a Felesegeddel tortenik - sosem gondoltam volna, hogy egyszer meg orulni fogunk annak, hogy a szuleink mar elmentek , es hogy nem kellett ezt a lelketlenseget megelniuk... A volt osztalytarsnom tavaly oktoberben veszitette el az edesanyjat, akit 14 even keresztul apolt, es mikor mar nem birta egyedul mozgatni ot, az utolso honapra hospice-ba kellett ot vinnie, de oda is minden nap bejart hozza, ott toltotte az idejet apolassal, igy a novereknek is sokat segitett. A legutolso 3 het mar nagyon nehez volt, mert hol tiszta volt a tudata, hol mar zavaros, de a lanyat mindig felismerte, orult neki. Hogy tudta volna megmagyarazni a mamajanak , aki 95 eves volt es 10 eve vak, hogy most nem tud bemenni latogatni, mert nem engednek be senkit? Mondta a baratnom, hogy o megbolondult volna, hogyha tudna, hogy a mamaja ugy menne el, hogy nem tudja, miert nem latogatta senki az utolso 3 hetben... Szoval vami most folyik, az a korhazban levoket es a csaladjukat viseli meg a legjobban. Nagyon remelem, hogy a Feleseged mielobb tuljut mindenen. Ha a betegsege alatt elveszitette a szaglasat/izleleset, akkor CINK tablettat adj Neki, napi 2-t, mert csak a cink hozza vissza a szaglasat! En 6 eve egy hasonlon atestem, es masfel ev kellett ezeket a kepessegeket visszanyernem. B12, D vagy D3 , C vitaminok, es gyulladasgatlok (legjobb a paracetamol) allando szedese. (Ha valakinek gyulladas van a szervezeteben, akkor az immunrendszere azt a gyulladast probalja legyozni, igy a koronavirus kijatssza az immunrendszert, es bejut a szervezetbe. Ezert van, hogy akinek pl. rheumatikus laza,(gyulladasa) vagy mandulagyulladasa, begyulladt foga van, azok konnyebben fertozodnek. Vigyazzatok Magatokra, egymasra, es legyen bekes, mielobbi gyogyulasos karacsonyotok, bizakodobb ujevetek! ...:o))
Lepényleső
Addigra ki lesz módolva a "22-es választásnak mondott,sokak által vélt,- többször megismételt szemfényvesztés?
Qqberci
És Orbán Viktoron mikor leszünk túl végre?...
solidedge
Fogalma sincs mikor lesz vége. A szakemberek is csak találgatnak. De ilyen módon úgy hangzik, mintha ő volna az aki mindent tud. Nevetséges.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.