A Závecz Research kutatása szerint a biztos pártválasztók között az ellenzéki közös lista 7%-kal megelőzné a Fidesz-KDNP-jét, ha most lennének a választások – írja az atv.hu.

Felmérés: jelentős előnnyel vezet az ellenzéki közös lista a Fidesz-KDNP előtt

A Závecz kutatásához hasonlóan az Idea intézet szerint is a DK az ellenzék legnagyobb pártja, őket követi a Momentum és a Jobbik, de egyelőre egyik sem tudta becsatornázni a Fidesztől elpártoló szavazókat.

„Jól látható, hogy 2020 augusztusában a bizonytalanok, passzívok együttesen 28%-t tettek ki, ez már az év végére 31%, tehát ez a fajta zsilipelés, ez a fajta csökkenés ez nem az ellenzéknél jelentkezik, hanem a bizonytalanoknál”

- mondta Böcskei Balázs politológus.

A kormányközeli elemzők szerint a Fidesznek az a tény kedvezhet, hogy Gyurcsány Ferenc is része az összefogásnak.

Az ellenzék ígérete szerint, legkésőbb 2021 október 23.-áig döntenek a 106 egyéni jelöltről, illetve a közös miniszterelnök személyéről.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
@Shikari: "Gázáremelés, adóemelés, infláció, deviáns és bűnöző szaporítás" Egész jól megfogalmaztad a regnáló kormányod mibenlétét és várható irányvonalát. Pont annyiért veszem a palackos gázt, amennyi a rezsiháború előtt volt, minden hónapban kb 10 ezer ft-tal kerül többe a bevásárlás, mint tavaly, a deviáns, bűnöző fidesztagokról pedig éppen eleget megtudtunk az utóbbi időben.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gazella
Álmodozz, azt felébredsz mert bele ért a bilibe a kezed!
Csak annyit, hogy hajrá s hajr!!
jesz
..."ha most lennének a választások".. de nem most "vannak" a választások kis butus...

Tudom, hogy a pénzért valami bíztatót kell kutatni, de halkan megjegyzem, ezt az álmodozást olvassa a fidesz háttérben várakozó nehéztüzérsége.(is)

Tudomásul kellene venni, hogy a mostani kedves vezetőnek esze ágában sincs bukni...és hogy minden így maradjon, még engedi játszani a hülyegyerekeket a politika homokozójában...
Most még a vírusra koncentrálnak, de következő ősszel már az ellenfelekre...az bizony fájni fog.
Tegnap este nyilatkozott egy harcos ellenzéki..azt mondta, hogy 22-ben az új kormány keményen elszámoltatja a mostanit...a riporter majdnem felsírt..
Jozefina
Lassú víz partot mos. És remélhetőleg (ha orbán engedi a választásokat) akkor 2022-ben az ár elvisz ezt a mocskos patkány bandát!!! Hajrá összefogás, hajrá egy új Magyarország!!!
verőce21
A szivárványos koalíció a migránsok betelepítésére jött létre.
Ezért a "bizonytalanok" is leszavaznak majd mégiscsak a Fideszre! Mert belátják, hogy a migránsmentes biztonságot csak a Fidesztől várhatják.
nezelodo
Gondolom a bátor gombnyomogatóknak torkán akadt a falat az ügynöklisták emlegetése kapcsán, hiszen a vezérüknek sem sikerült összehozni még egy nemzetbiztonsági átvilágítást sem a hosszú politikai ténykedése során sem.
A fideszt támogató besúgó püspökök sem lehetnek nyugodtak, hacsak őket is nem segíti ki a keresztényeket védelmező TÜRK Tanács, az Erdogán és az Alijev, az orosz kémbank, meg a menekült macedón bűnöző lelki rokon. Na lenne itt felzúdulás a szezonális enyveskezű keresztények között ha nyilvános lenne a lista! Lehet, hogy az ellenzék javuló támogatottságáért többet tett a szextettével a Borkai megy Széchenyi Terv pénzéből is kitömött szüzek, és a Szájer az új olimpiai sportág megalkotásával, vagy a Farkas Flóri járhatatlan hidjával a munka világába, A Simonka, a Boldog, de a minisztériumi korifeus sem piskóta. Remélem sorra kerül a környékünk tolvaj császára is.
simmering73
@Shikari: "Gázáremelés, adóemelés, infláció, deviáns és bűnöző szaporítás" Egész jól megfogalmaztad a regnáló kormányod mibenlétét és várható irányvonalát. Pont annyiért veszem a palackos gázt, amennyi a rezsiháború előtt volt, minden hónapban kb 10 ezer ft-tal kerül többe a bevásárlás, mint tavaly, a deviáns, bűnöző fidesztagokról pedig éppen eleget megtudtunk az utóbbi időben.
ómió
Mi tagadás, tömegek buknak a népzsebire! A gázáremelést - az évi kétszerit - meg már ne is említsük! De az efftársaknak még mindig nincs "üdébb" hazugsága?
Peller Anikó
@Sikari: "terrorizálják a másként gondolkodókat, mint Gyurcsány (?)"

Ja, tudjuk, recskre, elszámoltatás a kommentelőkre, veletek kéne leszámolni liberálfasiszták (tegnap, 14:23), összefogdosás, fenyegetés, moslékkoalíció, ez ugye nem te vagy de.

Vagy ez csak a legutóbbiakból: "Ezek a ballibsi, liberálfasiszta majmok csak lopkodni képesek a magyarok pénzét. Ideje mindet eltakarítani!"

Bár ezzel egyetértek, aki lopkodja a magyarok pénzét azt ideje eltakarítani. Mindet.
Sámannus
A pohosnak annyi. A helyzet annyira eldurvult, hogy a nertársak teljesen leépültek, elvesztették emberi arcukat, és csak szakadt gyűlöletre futja a szóhasználatukból. Lásd még Bayer Zsóti aranyköpéseit, amelyből már nem lehet kihátrálni, csak vesztesen. Akár Deutsch Tumpika esetében is a megszólalás lehetőségétől is megfosztják, mert a szemét dombot idéző megszólalása nem tekinthető építőjellegűnek.
Más politikusaik mint a nem buzi Kocsis, vagy a unga-bungázó Szájer, már szinte semmilyen jelzőt nem viselne el az ő művét jellemző szóhasználat.Ugyanígy lejáratták az alap izéjüket azzal a komédiába illő asztalukkal egyetemben.
Sziszifusz
@verőce21: 08:31
Ez a duma már nagyon avas !!! Kitalálhatnátok már valami újat.
Csak, hogy tudd, Magyarországon a Fideszen kívül egyetlen politikai erő sem akart és akar migránsokat betelepíteni.
Az Orbán kormány,pedig haszonszerzés céljából, meghívta őket a kötvény biznisz keretén belül.
verőce21
@Sziszifusz: "...a Fideszen kívül egyetlen politikai erő sem akart és akar migránsokat betelepíteni." - ez egy ótvaros hazugság. Akkor miért méregette, kóstolgatta, fikázta Ferenc testvéretek délen a drótkerítést. Csak nem útban volt neki...?
Sámannus
@sgl: Ezt én is hasonlóképpen látom, de itt a maradék harmad a jövő kétharmada.
verőce21
Majd a "bizonytalanok" is leszavaznak mégiscsak a Fideszre! Mert belátják, hogy a migránsok nélküli biztonságot csak a Fidesztől várhatják.
verőce21
@Szeparepa2: A heti egy nap 4 órahosszáért az is busás fizetség...!
legott
jesz, verőce21, Shikari, Ómió a négy José (kiejtve: Hozé) az Apukalipszis (ős-faszom-patriarchális-shit) négy lovasa, ahogy égeti magát... (a földet kéne, de eddig csak magukat sikerült)
Miért égetik magukat?
Mert komolyan gondolják.
Sorolják az Orbán-vívmányokat - de tök komolyan.
Aztán sorolják, hogy mi volt Orbán előtt minden rossz, mert igazából Orbán előtt (O.e.) minden rossz volt, Orbán után (O.u.) meg minden jó(l) van - az Aranykor (hát, ha a fideszeseknek ez az aranykor, akkor a sötét középkor csak egy wellness hétvége volt.
(de ne szaladjunk annyira előre... hátra)

A Fidesz mindent felmutat már, ami egy szekta sajátossága. A szektákat jobb helyeken üldözik, betiltják és ha kell kifüstölik - felszabadítva a megvezetett, becsapott híveket.

www.youtube.com/watch?v=i-hncYExRnE

(kiakadtál ezen, te kis buzi faszomnyik, őőőőőőőőőőőrületesen nagy Orbánista fake keresztény?
lelked rajta GECCCI !!!...

Na, jó megmagyarázom, mert tisztán látszik, hogy fingod sincs arról, hogy a karácsony...
Nos, mégsem magyarázom meg.
Főjél csak a saját levedben, te szerencsétlen!
Senki nem ígérte meg a hülyéknek, hogy nem hülyén haltak meg.
Azt azért elmondanám, csak csendben, csak halkan, hogy a gonosz jelenléte olyan mértékben megnövekszik ebben az időszakban a földön - az összes sötét helyről előmerészkednek és begyűjtik az ajándékokat -, hogy ha érzékeltetném veled, sokan beleőrülnének !!!)
verőce21
Amióta minden hétre esik egy Fidesz győzelem, örömmel olvasom e “fő gazdasági szakember”, és nagyszabású megmondóemberek szitkozódásait!
Csak azért járok szavazni, konzultációs lapok visszaküldését szervezni, a Fidesznek kampányolni, hogy lássam ezeket a gőgös, beképzelt senkiket itt nyüszíteni…
Sziszifusz
@verőce21: 12:44
A drótkerítés fikázása, nem a migránsok beengedésének igenlését jelenti. A drótkerítés megépítése komoly pénzcsap lehetett valakiknek, az Uniós pénzek megszerzéséhez. Ez jogos kételyeket támaszt a külső szemlélőben, így az ellenzéki politikusokban is, a pénzfelhasználás tisztességes mivoltát illetően.
Egy szó mint száz, a lényeg, hogy: az Orbán kormány politika agóniája elkezdődött.
Ez folyamat sajnos hosszan tartó és fájdalmas lesz. Az ország is megszenvedi, mert a potentátok, személyes szabadságuk megtartása érdekében, valószínűleg, az utolsó leheletig ragaszkodnak a hatalomhoz. A bukás, közülük sokak számára, börtönt is jelenthet.
legott
Érted már, hogy miért nem ismeri minden ember az igazságot Istenről?
Mert aki ismeri az igazságot Istenről, az ismeri az igazságot Sátánról és a démonokról is!

Ja, hogy erre nem készítenek fel a templomba?

Istent ismerni, jó !!!
De ismerni Sátánt és a démonokat, az nem jó !!!
Az nehéz!
Az mélyvíz!
Az feneketlen kút!
Ha nem bírod a gyűrődést, a sötétség magába ránt és fogva tart örökre.

Van egy elméletem: Senki nem tud semmit Istenről. (ennyi az elméletem)
verőce21
@Sziszifusz: Volt ott több olyan nyilatkozat is, hogy lebontanák azt a kerítést...!
legott
@verőce21: Már nincs olyan, hogy Fidesz - buta-bunkó-geci maradék van, akik fejen állva is leszopnák Orbánt - Ők az ORBÁNISTÁK !!! (agyhalott személyi kultusz-hívő-őstulkok aka. Észak-Korea)
Sziszifusz
@verőce21: 13:43
A Fidesz megy, a kerítés marad . Ez a lényeg. Nem kell itt migránsokról, meg Soros Györgyről handabandázni.
A magyaroknak elegük van ebből az erkölcstelen, korrupt, hazug, lelketlen, álszent bandából.
legott
@verőce21: Ne próbáld már emberszámba vetetni magad és bájcsevegni itt, te BÜDÖS GECI !!!

Egy magyar nemzet és népgyilkos ótvar geci EMBERTELEN-ISTENTELEN rendszerét véded.

NINCS MENTSÉGED SEMMIRE !!!
Clavigo
@verőce21: Csak a kötvényeseket engedjük be...
Sámannus
@Shikari: Ferenc testvér a pohos elkergetője lesz meglásd. Szar dolog ilyennel szembesülni, annál is inkább mert az ocsmány lejárató dumán kívül értelmes dolgot nem tett a fityesz.
. Amit ez a hazudozó banda csinyát minden állításának az ellenkezőjét valósította meg. Mára ott tartunk hogy már a fidesz krumpli is rohad, mint a narancs. Maszlagot árulnak, amitől csak hülyülni lehet. Te ezt nem veheted észre, mert nyakig vagytok a szarban.
legott
@verőce21: És még egy, te Kis geci (a Kis herceg felejtős a te esetedben), azért, mert megszólítalak, nem azt jelenti, hogy beszélgetek veled (vagy a féreg haverjaiddal) - csak jelzem a többieknek, hogy neked (is) szánom a mondandóm - az őrület ellen megfogalmazva, amit a beteg állat kedvetlen vezetőtök szabadított rá erre a többre érdemes országra, népre.

AZ EGÉSZ VILÁGON MINDENKI GYŰLÖL TITEKET ORBÁNNAL AZ ÉLEN, AKI KICSIT IS NORMÁLIS - MÁRPEDIG EZ AZT JELENTI, HOGY SZINTE AZ EGÉSZ VILÁG GYŰLÖL TITEKET MEG A FAJTÁTOKAT !!!
Sámannus
@Shikari: Orbán a szaros gatyájával a fenekén fog repülni.Ferenc testvér pedig a kolostor ablakából fog integetni a győzteseknek bizony.
El vált a szar a húgytól, Józsika csatornája az alap izé védjegye lett, vagyis kibasszuk a klotyóba és lehúzzuk. Az egész fidesz hőbörgés egy karikatúrává válik, amin mindenki csak röhögni fog. Legalább ennyi fog maradni a daliás kétharmadból
Szégyenletesek, nevetségesek vagytok, és szemérmetlen hazudozó zsiványok.
Namely
Minden hozzászólás elolvasása után levonható a következtetés: Magyarországon nem tények és adatok alapján folyik a politizálás, hanem érzelmek mentén.
Aki alkesz ferikében HISZ, annak a másik oldal a sátán és fordítva. Hogy mit mondanak a statisztikai adatok, az neki mindegy, hiszen úgysem képes azokat átlátni.
:D
De ettől eltekintve érdemes minden egyes kommentet elolvasni, tőzsde közben pihenve: így igen jól látható, hogy a felnőttoktatás erősítése, valamint a választójogi cenzus bevezetése kívánatos lenne az ország szempontjából.
Mert a műveletlen aljanépnek, akik nem képesek adatokat átlátni, vagy egy rendes mondatot megfogalmazni anyanyelvükön, minden jár, csak nem a választójog.
Sámannus
@Shikari: Én nem örülök annak, hogy ez a kormány tíz év alatt száz évnyi bűnt követett el az ország ellen. És nem álom, hogy ez mára a napnál is világosabb.Ennek pedig következményei lesznek.
kokopelli
@Sámannus: és azokat a bűncselekményeket a "migráns",és "Soros" fogalmakkal igazolják! Elég kevés érv!
Amennyiben még el is ferdítik,úgy az IQ-mentes vakon követő kétlábú szellemi mikroorganizmusoknak az már
teljesen elég!!Igaz,hogy a két amerikai mocsok,más kormányfőket is "palira vett" ! ...jó pénzért! (;-))
verőce21
@legott: Jó lenne, ha az oltási igazolványodat bemutatnád, mielőtt bárkihez is szólsz itt, még veszettséget kapnak itt a népek...
verőce21
@Sziszifusz: Ne áltasd magadat. A kerítés úgy marad, ha a Fidesz marad...márpedig marad.
human
Persze, csak a fidesz 7%-os hátrányához még hozzá kell majd adni a láncszavazatokat, a krumpliszavazatokat, az ukrán szavazatokat.
Aki Én
Adolf Szocs!
Te itt, Dolfi?
Azt hittem, már megdöglöttél...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.