Fejér megyében van egy kicsinyke község. Ez vezeti 2020-ban Magyarországon az egy bevallóra jutó tőkejövedelmek alapján a települések listáját. Nem csoda ez. Hiszen a csoda már korábban megtörtént. Itt fogant, majd itt nevelkedett 1963.május 31-napjától a Magyar Betlehem-Felcsúti Csillag! Nemzetünk megmentője és jótevője.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
ennyire ne ajnározzátok mert elbizza magát még jobban, ha egyre gondolunk ja de akkor ö nem is közszereplő csak banki tisztviselő? vagy gázos ? már nem gázos?
kissé felnőttem
na felhomályositottak nem gáz -os , csak viktor, méghogy Betlehemi csillagunk ? pár tocska 20 egynéhányas a szochazás érdmérmes A-Z -ig lista itt a neten, ki miért miért nem ? de ezt a pálfordulást ennyire megjátszani tömény, betlehemi titulussal az már ... Szegény utókor ha kielemezi a 20-50-100 évre titkositott cuccaikat " sok hazugság isten veled, tova rohanó kis papír hajó "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.