A karácsony előtti utolsó adásban is a megszokott kocsmai hangulatban beszélte át a hét legfontosabb történéseit a kormánypárti publicisták asztalközössége a Hír TV Sajtóklubjában. A résztvevők nem mentek el azon hír mellett sem, ami arról szólt, hogy elsöprő többséggel fosztotta meg jogaitól Deutsch Tamást a Néppárt. "Én nem vagyok a Néppárt tagja, úgyhogy meg merem kockáztatni, hogy azt mondjam: ez a Weber egy sz*r ember. "- vélekedett Bencsik András.. Bayer Zsolt ekkor nevetve közbeszólt, hogy a "számból loptad ki a szót". Ezt követően Bencsik úgy folytatta, Manfred Weber egy "jellegtelen, köpönyegforgató, pimasz senki". Meglátása szerint a politikus visszaél azzal a helyzettel, hogy pillanatnyilag egy hatalmi pozícióban van. Egyúttal pedig Deutsch Tamás és "mindannyiunk" nevében kikérte ezt az "ávós humort". "Ezek a sz*rháziak pontosan tudják, hogy természetesen Magyarországon semmi probléma nincs a sajtószabadsággal. Az egyik, ha nem legszabadabb e tekintetben Magyarország,...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Bencsik csak kifejezte nyilvánosan amit Orbán és a többi hasonló gazember nem mondhat ki csak gondol.
Nessy
"kocsmai stílus"? Nem! Még egy kikötői matróz kocsmából is kipofoznák ezt a társaságot! Ez kis hazánkban természetes, mint a népnemzetikeresztényjobboldali kultúra etalonja! Ha nekik az a "sajtószabadság", hogy alpári stílusban sértegetnek bárkit,és erre akadnak vevők, akkor igazuk van. De a KESMA, ahol csak és kizárólag az MTI ugyanazon hírei jelennek meg, az már messze van tőle! Ahol a közszolgálatinak becézett királyi tv-be ellenzéki be sem léphet az szintén!
legott
Én a szart is kiverem ezekből az emberekből.

Letáborozok a hírtévé elé és egyenként elkapom ezeket a szar embereket!
legott
Letáborozok a Hírtévé elé és a szart is kiverem ezekből az emberekből.

Biztonsági őr vagy,
Belőled is kiverem a szart.
Sámannus
Mondja ezeket egy olyan koton szökevény akit az apja gyártás helyett elfelejtette a pöcegödör falára kenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.