Sem a világban, sem Európában nincs komoly trendforduló, ezt állapította meg a kormány hétfői ülésén – hangzott el az idei várhatóan utolsó kormányinfón. Gulyás Gergely szerint ezért nem lesz enyhítés az ünnepek alatt a Szentestét leszámítva. A 14 év alatti gyermekek nem számítanak bele a 10 fős korlátozásba – mondta a miniszter. A hitelmoratórium meghosszabbításáról elhangzott: mindenki számára, aki 2020. március 18. előtt vett fel hitelt. Most a jogosultak 56 százaléka veszi igénybe. A vállalkozók 48,5 százaléka élt a hitelmoratóriummal. A bankok nem örülnek ennek a döntésnek, de lényegtelen, milyen tájékoztatót küldtek – mondta a miniszter, hozzátéve: aki fenn akarja tartani a moratóriumot, annak semmit nem kell tennie. A miniszter hangsúlyozta: majdnem 900 ezerrel dolgoznak többen ma Magyarországon, mint 2010-ben. Gulyás Gergely kérdésre válaszolva a magyar politika legkorruptabb figurájának nevezte Gyurcsány Ferencet.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Drága Gulyás szócséplő! A gazdája szerint Soros a legkorruptabb ember! Mi van érmet is osztanak az első három helyezettnek? Akkor Orbánt ki ne feledje, aki megosztva kaphatja pártjával és kormányával!
kereső
@Nessy: Soros a világ, Gyurcsány csak a magyar politikai élet. De, hogy ez miért van igy- valahogy hiányzik az indoklás. Már megint bedobnak valamit- tények, indokok nélkül. Hogy mivé züllött ez a GG is??Jól mondta Kuncze. A fidess szinvonala =németh sziszi szinvonala.Már GG is üti a mértéket,
Nessy
@kereső: Most naponta versengenek, ki tud nagyobb szamárságot mondani! Nem baj, ha nem igaz! Igaz, ez sohasem zavarta pártunkat és kormányunkat, kivéve ha róluk mondtak igazat! Mert akkor lőn sírás, rívás, és az fogaknak csikorgatása.
Gauntlet
de leszakadva követ olyan figurákat mint:
Orbán, Orbán apuka, Tiborcz, Mészáros, Németh Sándor , stb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.