A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint "a Jobbik megvásárlásával" teljessé vált a Soros György által szponzorált "Gyurcsány-lista".

Fidesz: teljessé vált a Gyurcsány-lista, amit Soros szponzorál
Fotó: MTI/Kovács Tamás

Hollik István kedden videonyilatkozatában úgy értékelt: a baloldalon megtörtént az, amit "Gyurcsány Ferenc, a baloldal valódi vezetője" régóta eltervezett.

Bedarálta az összes pártot az LMP-től a Momentumon át egészen az MSZP-ig.

Azt a Jobbikot is, amely még alapítónyilatkozatában elsődleges feladatának nevezte a kommunista utódpárt eltávolítását a hatalomból, és még 2017-ben is azt mondták: nem fognak össze egyetlen egy baloldali párttal sem. Sőt, Jakab Péter, a párt elnöke még idén márciusban is azt mondta, hogy nem fog egy listán szerepelni Gyurcsány Ferenccel – fejtette ki a kormánypárti politikus, kiemelve: "most mégis ott van, ami azt jelenti, hogy a Jobbikot megvették. Ők pedig a pénzért és a hatalomért mindenre képesek".

"A Jobbik megvásárlásával tehát teljessé vált a Gyurcsány-lista"

- fogalmazott Hollik István, hozzátéve: "ennek a listának a szponzora pedig Soros György".

(MTI)

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Helyes. Gyuri bácsi, csak igy tovább. Mi köszönjük szépen.Orbánt meg üsse meg a guta miatta.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tothjani
Azért a Jobbik még mindig Orbán kutyája, ahogy Ő Putyin pincsije.
Jozefina
Gyurcsány nem darált be egyetlen pártot sem, viszont a fidesz igen, lásd kisgazdákat, a kdnpt!!!
A jobbiknak meg megjött a jobbik esze és tudja, hogy benneteket el kell zavarni, mert kártékony férgek vagytok az ország testén!!!
kereső
Helyes. Gyuri bácsi, csak igy tovább. Mi köszönjük szépen.Orbánt meg üsse meg a guta miatta.
Gauntlet
amikor Orbán egyéniben indult (és megbukott) ezt írták a plakátjára:
Soros-bérenc, nem felejtünk
Borsó
Soros-Soros-Soros, jönnek a migráncsok-jönnek a migráncsok-jönnek a migráncsok.
Ennyi? Nem unjátok? Többre nem futja? Közben kilopjátok az egész országot alólunk.
Gazella
Olyan jókat röhögök a narancs szövegeken,
Már szánalmas a hazug viselkedésük!
simmering73
Tele a gatya gyerekek? Soros György egymaga kivégez benneteket. Hol van hozzá képest a ti szerencsétlen szabadságharcosotok. Azt mondjátok: Orbán Viktor! Felröhög a világ. Azt mondják: Soros György ante portas! Menten behugyoztok.
tudode
A fatornyos falu ivadéka kodisként a tiszteletreméltó Soros Györgyhöz fordult támogatásért, kapott is 10 ezer dollárt, és oda süllyedt, hogy ekézi azt aki nélkül sehol sem lenne, szedegetné az aratók után a töreket
.
------ Megtalálták Orbán Soroséknak írt motivációs levelét
magyarnemzet.hu/archivum/belfold-archivum/megtalaltak-orban-soroseknak-irt-motivacios-levelet-3847492/
-----------------------------------------------
.
Elkezdődött őfélesége sameszjaival a karaktergyilkolás a nem is miniszterelnök papagájkommandóival, az igazgatók szégyenével "is"!
.
-----CSATT - 1. rész 2020.12.21.
m.atv.hu/videok/video-20201222-csatt-1-resz-2020-12-21
.
www.atv.hu/videok/video-20201215-csatt-2-resz-2020-12-14
--------------------------------
.
Szégyen!

.
verőce21
Oltásigazolványt miért nem követelnek a koalíciós tagoktól?
Majd jól megharapják egymást ezek a veszett kutyák...! Aztán megnézhetik egymást... :)
RonaGyuri
akkor újra! Eredetileg azt akartam írni, hogy ezek a bazári majmok hülyébbnek nézik a birkáikat, de látom okkal! =))
tudode
@sgl: .
---- Nem lesz többé élő parlamenti közvetítés a köztévébenMinden oka megvan ennek a brancsnak, hogy 2014 óta beszüntették a parlamenti adásokat.
www.mmonline.hu/cikk/nem_lesz_tobbe_parlameni_kozvetites/
-----------------------------
.
Időnként megnézem a www.parlament.hu/plenaris-elokozvetites-t, arcpirító ami ott folyik a karatergyílkolással lejáratott ellenzékiek interpellációira adott válaszok, mint pl.
.
-----Jakab Péter reagálása Orbán Viktor napirend előtti felszólalására (2020.12.14.)
www.youtube.com/watch?v=4j51jYYQ8Lg
-------------------------
.
Ennyi "úr" egy rakáson, tapsikolva annak, akit valójában soha nem a két szeméér választották meg!
kissé felnőttem
tán azt is tudni ki hányas cellába lesz? de előre lestek, csak ne hogy koppanjon a vége,
Gyurka80
@kereső: Az a "gyuri bácsi" akit több országból kitiltottak, és majdnem bedöbtötte az angol fontot és az OTP-t?
nezelodo
@Gyurka80: Nem kellett ahhoz a vén simlis, elintézte a Forint bedöntést 2010-ben a Szijjártó és a Kósa, imába is foglalják a nevüket a devizahitelesek. Az okosabbja majd írásba is adja 2022-ben egy jó helyre rajzolt x formájában.
Gazella
@sgl: van azaz isten amikor az ellenzek is kap narancsos pénzt...
solidedge
Orbánék hülyének akarták nézni a magyarokat, de végül ők maradtak hülyék. Hülye ember meg ne kormányozzon. Tíz év hazugság dömping árasztotta el hazánkat, menniük kell, ha ennyire képesek.
namihami
""...mondta a HOLLIK.""---és ezzel a bejelentés szellemi és erkölcsi értéke be is határolódott.
Az, hogy az MTI közölte, az már csak hab a tortán.
Aki Én
@Gyurka80: orbán bűneit miért nem látjátok, szellemi mélyszegények?
Lassan megtanulhatnál helyesen magyarul.
Sámannus
Sőőt még a fidesz káderempét is bedarálta az alapköszvényével együtt.
Yoda69
Nagyon izzadság szagú mar ez a Sorosozas. Tényleg 1 bites fideSS-fannak kell lenni annak, aki ezt meg megeszi.
justhpeter
Mindent elrontanak. A fideSS-kdnp-ben ma már ott tartanak, hogy a covid oltás előtt nagyobb szükségük van a veszettség elleni oltásra bár némelyikükön - Kövér, Orbán - már ez sem segítene.
karma1
@Sámannus: SZDSZ-t, MDF-et is,...:( Akivel osszeall ez a sejthalmaz, az mar rendelheti is a koporsot...
verőce21
Nekem az a nézetem, hogy az ellenzéket is a fidesz pénzeli, hogy csak foglalják a helyet, nehogy esélye legyen valami újnak kicsíráznia.
Ferenc testvér a Fidesz biztosítéka a nyerésre! :)
karma1
Egyre masszivabba valik az otletem, miszerint senki mas nem tudja legyozni orbant, kizarolag GYurcsany Ferenc! Akinek eppen teljhatalom van a kezeben, mint orbannak, de a moslek agyaban allandoan Gyurcsany zakatol, mint a patas ordog, - akkor nem kell a gyakorlo elmebeteget ketsegek kozott hagyni: legyen hat az ellenfele maga Luci Feri, es majd meglatjuk, hogy mire jutnak! Ha Gyurcsany meg mindig ott feszkel a skizo agyaban, az eppen azt jelenti, hogy a sajat felelmet akarja megszemelyesiteni, aztan legyozni. A megszemelyesites mar nagyon megy a dagadt focistanak, de maga a karakter-legyilkolas GYF eseteben teljesen hatastalan! Gyurcsanynak es a partjanak sincs se penze, se hatalmi pozicioja, maganhadserege, modern fergyverei, mint amivel a gyogyos korbevette magat - megis csak o"ra' van kihegyezve a teljes propagandaja! Szanalomra melto , szerencsetlen bolond, aki minden este leterdelve imadkozik azert, hogy Soros Gyuri bacsi legalabb eljen 105 evig, mert ha meghal, kivel fogja riogatni a hulye birkait? (A normalis embereket eddig se sikerult, sot, Unios birosagi hatarozat van arrol, hogy Soros terv NEM LETEZIK! )
Es akkor csodalkozunk, hogy ugy neznek - o1g miatt - a magyarokra, mint egy darab kutyaszarra?
verőce21
@karma1: Megérkeztél a betárazott sületlenségeiddel?
csak úgy....
@verőce21: "Nekem az a nézetem, hogy az ellenzéket is a fidesz pénzeli" :)
na ennél nagyobb sületlenség sem kell! :)
@verőce21: te,valami vidéki komcsi propagandista szinten mozogsz az utóbbi napokban!
Giovanni Alba
@sgl: Nem engem kérdeztél, de azt hiszem, tudom a választ. Orbán kezében teljhatalom van, de retteg Gyurcsánytól. Emiatt logikus a jelölése. Eddig is mindenféle aljas és nemtelen eszközzel támadták, lepergett róla. Szembesítsük 01G-t a démonaival.
TollerBela
Hinnye de ostobának tetszik lenni ! Nem a pénz volt itt a dnt, hanem az önökkels zemben érzett nyers harag ! Elemi utálat ! Elkúrták ezt a dolgot, túltolták a bicajt, vagy valami efféle ...most meg ugatóznak kendek ? Kinek a bendőjében vannak a jobboldali pártok, kinek van most is kettős neve, ki buzizta ki a bolyból az utolsó potenciális szövetségesét is ?
silber13
@Pegero: Azért félted a rongy éltedet!:-))) És ezt ugatja egy fitymaszos rongy életű senkiházi!
Giovanni Alba
@sgl: Szerintem igazad van, de karma1 véleménye is szimpatikus. Békés karácsonyt!
kulabombaafityiszre
Birkáknak való birka szöveg a birka kórus előadásában.
tothjani
A fasisztáknak egy célja van "„egy olyan kormányzati rendszert próbálunk felépíteni, amely minimálisra csökkenti a duális erőtér visszaállásának esélyét, és helyette hosszú távon egy nagy centrális erőtérben rendezi el a politikai kérdéseket" (Orbán kötcsei beszéde)
Mussolini nem variált ennyit ő ezt mondta: a fasizmus célja „egy párt, amely teljesen és kizárólagosan kormányoz egy nemzetet”.
Sámannus
Én Gyurcsány öszödi beszédével kezdeném a következő parlamenti választás utáni megnyitó beszédet. A biztosan nagy hatással lenne a politikusokra, és az országra is. Az emberek akkor fogják megérteni ki hazudott és miért. Ez a szemét mocsok fideszes társaság pedig akkor fog menni a szemétdombra ahová valók.
karma1
@sgl: @Giovanni Alba: Nagyon jok a meglatasaitok, es valoban GYurcsany 100x elmondta, hogy nem akar miniszterelnok lenni. Tudom, o maximalisan tamogatna a feleseget, de az az igazsag, hogy hiaba utesallo Klara asszony, hiaba van oriasi tudasa, tapasztalata, tisztessege - az orban mocskos eszkozeivel nem kellene ot megtepazni, es foleg nem a majd feltetlenul tamado, de jelenleg meg fotelforradalmar szerepeben tetszelgo jofele magyar allampolgarok altal... Van meg arra ido, hogy megvaltozzanak az eroviszonyok, es ha szukseges, akkor Gyurcsany is valtoztasson az allaspontjan. Nagyon nagy vitak lesznek az ellenzeki osszefogasban es nagyon meg kell gondolniuk, hogy kiket inditanak. Lesznek - ill. mar vannak is onjeloltek (MZP, Fegyo"r - ezekert egy ruppot se tennek le, de talan meg MZP lehetseges lenne... De o is, fegyo"r is narcisztikusak, es MZP fideszbol jott, es az osszellenzek megalakulasaval egyidoben jelentette be a sajat kulon mozgalmat, az MMM-et - ami csak neveben letezik, azota sincs tul sok mozgas korulottuk. Ezzel MZP azt sugallta, hogy akar az o mozgalma is allit jeloltet az osszellenzeki jelolt melle, hogyha akar.) Jakab Peter lenne meg a kedvencem - bar a Jobbik a hatam kozepere sem kell - viszont neki is van egy letagadhatatlan multja, ami miatt tamadhato lesz egesz minisztersege alatt, ha ot valasztjak meg. Karacsony nem akar - mar masodszor nem akar ! - ME lenni, - Dobrevet pedig megeszi a media, amig eljutnak a valasztasokig - eleg lesz a fideszbirkaknak, ha folyton GYurcsanyne-kent emlegeti. Akiket eddig is ilyen verszegeny szovegekkel etetett, azoknak most is jo lesz ugyanaz, jol elvannak vele.
balos
Amíg a magyarosnak még bejön a nyilas duma,addig itt soha nem lesz 1 normális politikai vezetés!
relatív
A sikeres karaktergyilkosságuk miatt manapság IS ilyen baromságokkal etetik a hiszékeny embereket. Sajnos a magyar közélet annyira a mélyben van - a manapság regnálók aljassága miatt - , hogy normális törekvéssel csak nagy nehézség árán lehet eredményt elérni az emberek gondolkodásában, mivel a hazugságok sokasága minden értelmet elnyel.

Remélem - ennek ellenére - a józanság utat talál, és a megfelelő választási eredmény után egy normális Magyaroroszág alakul a mostani romokon, bár a hagyaték rémes marad a mai vezetés áldásos tevékenysége miatt !!!

Amit pedig nem lehet megkerülni, azt nem IS kell !
verőce21
Ne aggódj Böszme, a múltad végképp eltöröljük '22-ben!
Gyurka80
@Sámannus: Csak nem te is igazságbeszédnek gondolod böszmeferi beszédét? Neked elmentek otthonról?
Gyurka80
@nezelodo: Rosszul nézelődsz, mert a devizahitel gyurcsányi sara.Arról volt szó 2006-ban EUR lesz (ahogy szlovákoknál), de el@kurta nem kicsit nagyon!
Sámannus
@Gyurka80: Elég régtől tapasztalom a bőrömön a politika elfuserált működését ahhoz, hogy meg tudjam állapítani mi történik körülöttem. Bizony sokszor azért zavarják fel az állóvizet, mert abban könnyebb halászni. Én ezt a valóságban is tapasztaltam.
A zavaros vízben a halak is feljönnek a felszínre és pusztakézzel meg lehet fogni őket. Ugyan ez megy ma is. A magyar politika soha sem hasonlított kristály vizű hegyi tóhoz.
Emlékezz vissza a lakosság mindig akkor szenvedte el a legtöbb veszteséget, amikor felkavarták a politika állóvizét.A mai politika folyamatosan kavar,és fosztogat a háttérben. Miközben a pandémia tombol igen sunyin elmaradnak a támogatások, és a pénzromlás is jelentős érvágás. valódi jövedelemből a tömegek megtakarítása is.
Ha a politikai igazságérzeted mondatja veled az előbbi kijelentésedet, csak arra utalok neked, hogy a mai miniszterelnök is erősen lekozmált, ami az évtizeddel ezelőtti mantráit illeti, legalábbis nincs is semmi, ami a korábbi nemes célokból megmarad, sőt az ellenkezőjét sikerült idepiszkítania. Meg kell hagyni különleges ízléssel, legfőképpen kellő mennyiségű szilvórium, vagy más tudatmódosító tud még a tiédhez hasonló véleményt formálni.
kokopelli
Mikor teszi a Fidesz közzé azt a listát! Az is olyan,mint a "Soros-megnyilvánulások" a kormány íróasztalaiban? "
ha..ha..ha..!
Gyurka80
@Sámannus: Kérdésre nem válaszoltál, tehát igazságbeszédnek tartod, lelked rajta.Az igazi nagy kavarás és lopás 2002-2010 között volt: Megyó: a szadesz tele van korrupciós ügyekkel. Hagyó, 3-az metró kórház és iskolabezárások, éhségmenetes maszop elnökhelyettes, újhülye és borkai ügyei...
nezelodo
@Gyurka80: Azért, hogy legalább te jól nézelődj nézz utánna ki vezette be a piacra a svájci Frank alapu hitelt. bár azt mondja a szentirás is, boldogok a lelki szegények, mert övék (lesz majd), a mennyek országa.
Ettől a szerencsétlen Fletótól meg ha annyira alkalmatlan politikus, miért rettegtek ennyire?
Gyurka80
@nezelodo: @nezelodo: Tudom kivezette be, de utána jött 8 évig NEM CSINÁLTUNK SEMMIT! 2007-ben a svájciak figyelmeztették böszmeferit a devizahitel veszélyeire.De böszmeferinek jó volt, mert sok ÁFA bevétel volt szárnyalt a pannon puma, mégis csődbevitte az országot!
Sámannus
@nezelodo: Az állítólagos eladósodás devizahitelben ötven százalékban a fideszes önkormányzatok sara volt, amit a költségvetés elegánsan elengedte, míg a lakosságét átváltotta. nem elengedte.
@Gyurka80: Én a zavaros vizet az egész rendszerváltás utánra értettem, mivel a válság mindig a levegőben volt. Leginkább az állampolgárok tömege nem kapott semmilyen kompenzációt, mert a fehér inges bűnözés egy másodpercre sem állt le SOHA! Nézd csak meg mi van a Dunaferrnél. Nemzetközi maffia offshore cégek mögé bújva várják a kormány beavatkozását, vagy Dunaújvárost tönkre teszik. Ezek a külföldiek ma elzavarják a szakszervezeti vezetőket...
Ígen most minden rendben van szerinted. Csak ezt ma akik hetet-havat ígértek tíz éve azok nem kicsit, nagyon elkorcsosodtak.
Ez mára kiderült a legváltozatosabb formában értheted. Most is azt állítom elképesztően vaknak kell lenni, hogy ne vedd észre mi történik ma. Csak ütős szerektől lehet ezt nem észre venni
nezelodo
@Gyurka80: Biztos igazad van, és csak el jutunk addig, azon a kijelentésen keresztül, hogy annak a mini elnöknek, "akinél az Euró eléri a 300 Ft-t le kell mondani".
Amúgy nézz a naptárra, tiz éve Orbán van hatalmon, és ellentétben a környező országokkal, ahol egy tollvonással elrendezték ezt az ügyet, nem csinált semmit. Ja a Csányi lehet, hogy ki tudnátörni a nyakát? Igen biztos vagyok benne, Olyan ez mint a 13. Havi nyugdij, tiz éve pofázza, de majd talán ad egy hetit jövöre...
Gyurka, Gyurka, amúgy nagyon ismerős a stilusod...
Gyurka80
@nezelodo: Nagyon egyfelé nézelődsz! Még a svájciak is elismerték időben lépett devizahitel ügyben.A CHF elszállása minden országot érintett, te nem értesz a közgazdasághoz csak nyomod a DK mantrát.Nem volt egyszerű kezelni amit a maszop hagyott maga után.Ha nem k@rták volna el nem lenne EUR árfolyam, mert az lenne.Mosmár nem is kell euró nemcsak nálunk a többi ország sem akarja.
Gyurka80
@Sámannus: Dunaferr már vagy 20 éve lélegeztetőgépen van, magáncég már sok támogatást kapott sokba van nekünk, hagyni kell csődbe menni.Nézd meg a bányavárosokat pl tatabányát, rendbe jött.
nezelodo
@Gyurka80: Érdekes a környező országok vezetői tudták kezelni, Ez nem a közgazdasághoz való hozzáértés, hanem elhatározás kérdése, de csak ott ahol nem a bankok fogja (és nem zsarolható) a mini elnök.
Az bizonyára a közgazdasági hozzáértés következménye, hogy a mostanában felvett hitelek az IMF, vagy az EU hitelekkel ellentében háromszoros kamattal vehetők fel. Persze mert azt szabadon fel lehet használni, (simán ellopható a nagy része), mig az előbbiekkel el kell számolni. És ne gyere a süket dumával, hogy a DK, meg a Soros, nincs inyemre nekem sem , hogy két pszichopata kakaskodása teszi tönkre az országot.
Gyurka80
@nezelodo: Melyik környező országokról beszélsz?
nezelodo
@Gyurka80: A "gugli" a barátod, keresd meg, vagy még mindig nem megy?
Sámannus
@Gyurka80: Látom olyan szakértő vagy ebben is hogy még egy bocskor befűzését bíznám rád.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.