A SZFE hallgatói facebook oldalukon számoltak be legújabb fontos győzelmükről, ugyanis most már bírosági végzésük is van arról, hogy nem lehet a tanulmányi félévet semmisnek tekinteni és eltörölni. A kuratórium egyenlőre hallgat.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
nem veszik észre hogy a fiatalokkal szemben SZARRA sem mennek? hát akkor bukjanak bele mielőbb
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lemming
Karácsony beválthatná az ígéretét.
Helyet és a régi, minőségi tanárgárdát biztosítva tanulhatnának tovább a diákok.

Mekkorát nézne a fasiszta Orbán, a fasiszta kormány, a fasiszta köcsög migráns Vidnyánszky, a fasiszta "Szarkancellár", meg a fasiszta lelkét pénzért eladó jelenlegi megmaradt és új szaporulatú tanári gárda?
Ennek a pofára esésnek a látványa MINDEN pénzt megérne!
lemming
Már nincs kommunizmus!
A volt kommunista országok vezetői, rendszere is fasiszta.
Mi a kommunizmus?
Mi a fasizmus?
Wikipédia a barátod.
Aztán, ha elolvasod, rájössz, hogy a kommunizmus is fasizmus. A római birodalom is fasiszta volt. Vannak zsidó fasiszták is - ez teljes döbbenet!

Két tábor van: A normális emberek, meg a fasiszták. A normális emberek csak élni akarnak - normálisan. De a fasiszták ezt nem hagyják, Szúrja a szemüket. Buták, vagy okosak, de nem tudnak élni vele (ezért mégis buták), és irigyek, mert annyi eszük azért van, hogy lássák: valamit nem tudnak, valami hiányzik belőlük és azt a valamit sosem kaphatják meg.
Abból látszik a butaságuk, hogy mindent pénzért akarnak megvenni, mert nem értik az élet lényegét.
lemming
Az elnyomás meg szimplán arról szól, hogy lehúzzanak a maguk szintjére a sárba rántva.
Disznóvá akarnak tenni, hogy együtt dagonyázz velük és az ő igazuk érvényesüljön.
Ugyanis ebben látják igazolva, hogy senkinek nem jó, hogy a jóság megtörhető, hogy nincs különbség jó és rossz között - aztán tort ülnek a jóság halála felett... feletted!
csipetke
Kiváncsi vagyok,hogy amikor '22-ben (ha Isten is úgy akarja,és a szerencsénk is mellénk áll) eltakarodik a rezsim,vajon mi lesz az ilyen vidnyánszki-félékkel? Sok visszataszító,ellenszenves fazonnal találkozik az ember az élete során,de ez a vidnyánszki mindent visz.Valamiért orbán ilyen ránézésre is defektes embereket gyűjt maga köré.Lehet,azt hiszi,hogy akkor ő tökéletesnek látszik?Végül is a már tökéletesen gömbölyű focilabda alakot elérte.Az ellenzék azt ígérte,hogy '22-ben ha ők lesznek a befutók,visszaállítják az SZFE-t,ahogy volt.De addig ki kéne valahogy tartaniuk a fiataloknak.
lemming
Nincs olyan, hogy jó ember.
Mindenki rossz.
De van különbség ember és ember között.
Vannak akik - bár rosszak - van működő lelkiismeretük és a jóra törekednek (új nap új lehetőség a jóra)
És vannak a rosszak - akik bár rosszak - rosszak is maradnak. Nincs működő lelkiismeretbúk. (új nap, új lehetőség a hazugságra, csalásra, sikkasztásra, lopásra, rablásra, zsarolásra, elnyomásra, mások megnyomorítására, családon belüli erőszakra, gyilkosságra... - az őrületre!)
Csupán "csak" ennyi a különbség ember és ember között.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.