A rendőrök személyi szabadság megsértésével, kitartottsággal és szexuális erőszakkal is vádolják az elkapott férfit.

A férfi 2020 őszén a közösségi médián keresztül ismerkedett meg egy 27 éves Heves megyei nővel. Több üzenetváltás után Budapesten találkoztak.

A férfi arra akarta rávenni a nőt, hogy regisztrálják őt egy szexuális szolgáltatásokat hirdető weboldalra, a nő pedig ezt nem akarta. A férfi azonban nem engedte ki őt a lakásból, és először azzal fenyegette őt, hogy megöli a családját, majd megerőszakolta őt.

Később a nőnek pénzért kellett lefeküdnie másokkal, a pénzt pedig a férfi elvette tőle. Emellett folyton fenyegette őt, többször is megverte, fojtogatta. A nő nélküle nem is mehetett sehova.

Az áldozat végül családjától kért segítséget, akik december 21-én a rendőrséghez fordultak.

A rendőrök még aznap megtalálták a nőt egy erzsébetvárosi lakásban, a 34 éves J. Istvánt pedig a lépcsőházban fogták el. A férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. 

Címlapkép: YouTube/PoliceHungary

(police.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troll6
Rohadt, tetves, csámpás cigány strici!
jesz
és nem akadt senki a nő környezetében, vagy szerettei közt, aki elégtételt vett vona?...mondjuk a yard előtt még péppé veri...

Mert a faszi kirendelt ügyvédje megtanítja arra, hogy .:.-tisztelt bíróság..a nő rámvetette magát, és azt akarta, hogy áruljam őt..mit tudtam tenni? Az áldott jó szívem juttatott ide..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.