A színész értetlenül áll az előtt, hogy mi volt a probléma a Reggeliben elhangzott szavaival. A liner.hu is írt a részletekről, amikor Rékasi a Reggeliben Papp Gergőnek, az RTL Klub műsorvezetőjének szólt oda, hogy ne szóljon közbe, amikor épp beszél. Ezt követően Gergő perceken át hallgatott, és úgy tűnt, hogy nem teljesen érti a helyzetet. Szép lassan egyre többen hozták le a sztorit a médiában, majd a Telex cikkében újra megszólalt a színész, aki tisztázta a dolgot. Rékasi is visszanézte a riportot, miután látta a visszajelzéseket. „Nem tudom, ki mit érthetett félre” – idézi a Telex a színészt. Hangsúlyozta, senkit sem akart megbántani, és nem is lett volna rá oka. „ Tényleg azon kaptam magam, hogy rajtam van maszk, egyébként meg mindenki eldönti maga, hogy ő akar-e a másik emberre odafigyelni vagy

Forrás: hirstart.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nem volt abban semmi felreertheto: bunko voltal a vegtelensegig: a mamadnak meg mondd meg kello tisztelettel, hogy cserelje ki a hallokeszuleket, mert Zsofi igenis mondta, hogy most varjuk az elso vendegunket, Rekasi Karolyt. A studiora valoszinu eleg a masfel meter betartasa, hiszen nem fogtatok kezet, nem puszilkodtatok.
A Mikulasviragok allapota pedig egyaltalan nem a musorvezetok, hanem a latvanytervezo/designer dolga lenne - ezert kar volt oket lebaltazni.
Es a nagykepuseg se kellett volna, mert miert akart volna neki adni barmilyen ajandekot is?
A riporterek nem tehettek fel egyetlen kerdest sem a tobb mint 8 perc alatt, karcsika elhaadarta, hogy valami uj dolgot fog csinalni, valakikkel, de hogy mit, azt nem mondta meg. (En egy etteremre/ vendeglatora tippelek).
Szoval most nem eleg, hogy bunko voltal, de meg azt se veszed eszre, hogy mekkora?
Hat, megerdemlitek egymast Gerdaval...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.