Hajdúböszörmény első embere, még a kormányt is beelőzte, legalábbis népszerűséghajhászásban. A polgármester ahelyett hogy örülne a hírnek, miszerint felére csökkent a városban a fertőzöttek száma, inkább bevezette a legveszélyesebb lazítást: “maszkkal le”?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
"Dr. Merkely Béla professzor így ír a maszkhasználat előnyeiről:

Az általános maszkhasználat úgy tűnik, hogy csökkenti az új fertőzések arányát; azt feltételezzük, hogy a vírusrészecskék számának csökkentésével nő azon fertőzött betegek aránya, akik tünetmentesek is maradnak. Erre példa, egy argentin zártkörű hajóúton kitört járvány, ahol az utasok sebészi szájmaszkot, a hajón dolgozók pedig FFP3 maszkot viseltek, és így a tünetmentes fertőzöttek aránya 81 százalék volt, összehasonlítva egy korábbi, másik hajón kitört járvánnyal, ahol ez mindössze 20 százalék volt, itt nem viseltek maszkot az utazók. (semmelwis.hu).

Döntsék el kedves Hajdúböszörményiek, kinek hisznek jobban: a polgármesterüknek, vagy a szakmailag magasan kvalifikált Merkely professzornak!"
nos vegyük sorba..Merkely egyáltalán nem kvalifikált semennyire vírustanból...
ő szívsebész... aztán ,nem tudom mennyivel jobb ha a maszk miatt 81 % a tünetmentes fertőzöttek száma, mint maszk nélkül a 20 %-k 81 %-k tünetmentes elméletileg négyszer annyit fertőzhet mint a 20 %-k.. az a baj hogy már nem tudják mit hazudjanak... belezavarodnak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.