Novák Katalin a Magyar Hírlapnak adott interjújában az otthonteremtési programról és a családtámogatásokról is beszélt, valamint a Fidesz helyzete is szóba került az Európai Néppártban. Arról, hogy terítéken van-e a Néppártból való kilépés, Novák a következőket mondta a lapnak:"Egyre hangosabbak azok, akik csak hangemberek, s számukra mindegy, milyen eszközzel, milyen nevetséges indokkal próbálnak minket kiszorítani abból a politikai közösségből, ahová tartozunk. A Fidesszel ellentétben az Európai Néppártban a széthúzó erő nagyobb, mint az összetartó. Azt is hangsúlyozta, hogy "a Fidesz az európai politika egyik legerősebb pártja". "Angela Merkel közeljövőben esedékes távozása után Orbán Viktor lesz a legnagyobb tapasztalattal rendelkező miniszterelnök. Sokan dolgoznának szívesen vele egy csapatban".

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.Doktorovics trinitron dr.
De kár hogy karácsony van, nem mondhatom, hogy a kurva anyádat!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
De kár hogy karácsony van, nem mondhatom, hogy a kurva anyádat!
Sámannus
Kedves nadsága, mi is legtapasztaltabbak vagyunk polgárok, a baj csak az, hogy nagy hátrányunk van ebből úgy együtt mindannyiunknak.
Gazella
Pénz lopásban fix, másban nem.. ugyanis ha merkel távozik akkor a dagadék repül.
Qqberci
A legtapasztaltabb tolvaj és annyi pofáncsapást is kevesen kaptak :-)))...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.