Miután a kormány megfosztotta az iparűzési adó egy részétől a nagyobb városokat, egyre több polgármestertől lehet hallani, hogy lehet, az embereknek le kell mondaniuk egyes (köz)szolgáltatásokról. A Pulzus Kutató reprezentatív kutatásából kiderült, hogy az embereknek igen határozott véleményük van arról, min kellene spórolniuk az önkormányzatoknak.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
hogy miről? elsősorban Viktorkáról rúl de hosszú távon minél előbb .
kissé felnőttem
az önkormányzatoknál lassan se pénz se posztó ? orbán meg szivlapáttal szórja a milliárdokat kire mire merre aztán meg akar az év-végi munka imitációjába szakadni?
RonaGyuri
ceterum censeo bosszúból - ha már a józan ésszel nem ment - tessék beállni a Mészárosnak adandó újabb 300 milliárd (semmire sem használható atlétikai stadion) elleni népszavazásba! =))
SystemError
Ne már ilyen kis elnyomott nyomiba vegyük már ezt tudomásul, hogy akkor miről kell lemondani az embereknek..
Természetesen az EU-nak ezt is jól el kell magyarázni. Kampányt építeni tthon a náci-diktátor módszerek ellen.

Amúgy a közszolgáltatások korlátozása, pl a szomszéd elzárja a vizedet az elég súlyos bűncselekmény, hiszen az alaphigiénia, létszükséget stb-t veszélyeztet. Én erre húznám fel az önkormányzatok helyében ezt a dolgot, hogy az állam harmadik világbéli állapotokat teremt az országban ezzel és nem csak "költségvetési" vonatkozásokról beszélünk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.