Az egykori műsorvezető karácsony első napján tudatta a nagyvilággal, miért is kezdett az utóbbi időben komolyabban facebookozni:„Be kell valljam, soha nem érdekelt a Facebook. Kommunikácóval foglalkozó emberként persze értettem, láttam a jelentőségét, de személyes használatú, öncélú üzenőfüzetként sohasem volt sem időm, sem kedvem használni. (…) Idén ősszel mindez gyökeresen megváltozott. Öt év közéleti hallgatás után - Gyurcsány aljas, földönfutóvá tevős mondatainak hatására - borult el az agyam, s mondtam azt, hogy elég volt a hallgatásból"Szerinte a mostani harc nem csupán a 2022-es választásokról, nem is egyszerűen pártokról, nem öncélú érdekekről, hanem sokkal többről szól.„A hazánkról szól, és arról, hogy feloldódunk-e mindannyian egy multikulti olvasztótégelyben, vagy más utat választunk és megmaradunk. ", majd hozzáteszi:"s mindez persze akkor is így van, ha az ellenzéki trollok - szokásos primitív, unásig ismételt, faék egyszerűségű verbális eszköztárukat felvonultatva -,...

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
Nem, rákay pajtás neked nem most borult el az agyad, sokkal régebben. Aki kétmillió embert vizionál a Kossuth térre, az minimum zakkant, vagy csak tudja, hová kell törleszkednie. merce.hu/2019/05/03/rakay-philip-is-a-varban-berelhet-lakast-39-000-forintert-havonta/
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Elborult? És hányszor?
Remélem, hogy nem kétmilliószor. Nálad ugyanis egyszer az már nyerő szám volt...
namihami
Lemaradt:
Akkor ennél már csak nagyobbal lehet ismét nyerni.
Giovanni Alba
Nem, rákay pajtás neked nem most borult el az agyad, sokkal régebben. Aki kétmillió embert vizionál a Kossuth térre, az minimum zakkant, vagy csak tudja, hová kell törleszkednie. merce.hu/2019/05/03/rakay-philip-is-a-varban-berelhet-lakast-39-000-forintert-havonta/
Nessy
Hogy mije borult el??? Azon már nagyon régen túl esett!
tudode
Elkezdődött az ország vámszedőinek a nyivákolása, akik támogatják a politikai szélhámosnak a kiteljesedett saját állam modelljét
.
-----Magyarországon befejeződött a diktatúra kiépítése - Vörös Imre a Klubrádióban (2020.08.11.)
www.youtube.com/watch?v=Jt6vTh3as5U&t=118s
------------------------
.
Egy halandónak nem csak lelke, esze is lehet, rálátva, hogy a példakép alaptörvénye közjogilag érvénytelen, Magyarország nevű állam jogilag nem létezik, túltolta a példaképe a bombabiztos járgányát, nem is miniszterelnök csak egy politikai szélhámos párttitkár, és most már az EU tönkretétele a célja!
-------------------------------------
.
Nem kell félni, nem fog fájni!
Qqberci
Fülöpke, nincs is agyad! Csak egy kalaptartó van a nyakad végén!...
verőce21
Ez az egyik nagy átverés a baloldali politikusoktól a mai napig, hogy elhitetik az emberekkel, hogy létezik egyenlőség, hogy munka nélkül is lehet jövedelmünk.
Felhergelik azokat, akiknek kevesebb van, azok ellen, akiknek több adatik...
Nyírfa
Tökéletes példája annak, amikor a bagoly mondja a verébnek: nagyfejű. :D
simmering73
Fülöp, te magad vagy egy aljadék ember.
simmering73
@fideszes gyökér: És még mondja valaki, hogy a magyarok rasszisták.
Eladott Ország
Rákay Philip Kálmán, aki meglehetősen kitartó seggnyalással ette be magát a Fidesz bőre alá, a Top TV nevű első magyar zenei televíziónál kezdte a karrierjét, de műsort vezetett a Juventus rádióban, a Z+ és VIVA zenecsatornákon is, majd 2002 nyarán az akkor még tudjuk melyik Hír Tv elindításában is közreműködött. Ő az:
youtu.be/siPLE7eLahw
A legalján túl is van élet: a Top TV stúdiójából Rákay felért a csúcsra, mint az összes szervilis, seggnyaló parazita, akinek kiadják, vagy felvásárolják a könyveit és az erről szóló arcpirító pénzkidobást a miniszterelnök sajátkezűleg írja alá. Aki a büdös életben nem fogja megtudni milyen tisztességes munkával a piacról megélni. Akinek felbecsülhetetlen műveit azért kell önkényesen felvásárolni az adófizetők pénzén, mert a kutyának nem kellenek. Ez a helyzet és ennek soha nem lesz vége. Naponta osztogatják a tehetségtelennél tehetségtelenebb udvari bolondoknak a közpénz tíz-százmilliókat. Ezúttal kapcsolt tragédiaként nemsokára Rákay Kálmán kamufirkálmánya is ajánlottan kötelező irodalom lesz az iskolában. Salakország. Aki egynél többet meg tudott nézni ennek a tetűnek a műsorából, hányás nélkül, az megérdemli a sorsát.
Igazi csúszómászógiliszta, amolyan fityiszközeli.
SystemError
Ezt a kis senki csicskát már csak erre használja a tömeggyilkos gyógyszerfüggő..Ha már nem jó semmire, akkor lemenjen a propaganda a facebook falán...sokba vaót ez az idióta, de nyelvén kívűl nem sok haszna volt Viktor számára..:) Néztem valamelyik nap, minden második posztja az fb, libernyák, soros, stb. A nagy művész lelkületű ember...:) Fostos csúszómászó hulladék ez. Arról nem is beszélve, hogy Szájert is nagy eséllyel ismerheti..:)
Eladott Ország
Rákay Philip zenecsatornán is gyenge voltál, mint medvesajtban a brummogás Nem akarom tovább sorolni az érdemeit, pedig lenne mit. Te a mindig független M1 intendánsa, Orbán rövid pórázon tartott agyonfizetett pincsije akarod megmondani a tutit?! Neked, akinek az a "feladata", hogy azt felügyeld, hogy a gazdáid hogyan, és mekkora mennyiségben öntik a langymeleg trágyát a nyakunkba az adóforintjainkból fenntartott köztelevízióban! Szerintem erre egy idomított majom is képes lenne. Büszke lehetsz magadra,megtaláltad a helyed a léhűtő, eltartott paraziták közt. Mindeközben zajlik a Budai Vár bevétele. Migránsok (törökök) híján Orbán janicsárjai végzik ezt a nemes, igen régi múltra visszatekintő feladatot. Az Országos Szécshényi Könyvtár is csomagolhat és nagy valószínűséggel ez a csomagolás végleges lesz. Bizonyára kell a hely az éhes elvtársaknak. Bónusz jó hír, hogy Rákay Philip is a Várnegyedbe cuccolt. Egy frissen felújított 60 négyzetméteres lakást sikerült megszereznie havi 36 ezer forint bérleti díjért.Én is dühös lennék, ha valaki különösnek találná, hogy miután beköltöztem egy, az önkormányzat által 70 millió forintból felújított házba, majd saját költségemen ismét felújítottam a frissen felújított ingatlant, kérdőre vonnának, hogy miért fillérekért héderelek az úri negyedben.
Béla333
Bezzeg Orbánék országrontó, nép nyomorító, hazaáruló maffia kormányzásához egy szava sincs.
Az ilyen senkiházik önként mocskolják be magukat, így aztán ne is számítsanak semmiféle megértésre.
Ugyanolyan aljadék ez is, mint a többi Fideszes!
csak úgy....
@verőce21:" Ez az egyik nagy átverés a baloldali politikusoktól a mai napig, hogy elhitetik az emberekkel, hogy létezik egyenlőség, hogy munka nélkül is lehet jövedelmünk.
Felhergelik azokat, akiknek kevesebb van, azok ellen, akiknek több adatik... "
nem igen ürülnek neked fideszék a sok zagyvaságod miatt...
tudode
Vajon a polgári körök szócsövét melyik Gyurcsány mondata bántotta a kényes lelkivilágát!
.
Netán az, hogy nem szándékozik Gyurcsány Ferenc miniszerelnök lenni, vagy hogy vagy Dobrev Klára vállalja-e a jelöltséget!
.
Ha egy nyugalmazott, mai elnevezéssel kormánytisztviselő belelát a politikai szélhámoSS cinkelt kártyáiba, Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök teljes egészében belelát a örök riválisa saját gondolkozásmódjának megfelelő létrehozott saját állam modelljébe, jogosan tartva a bosszúállásától, nehogy úgy járjon mint a felcsúti juhász, vagy a Welt-2000 szoftver tulajdonosa, aki egyik nap aláírta a szerződést, és másnapra elhunyt, elvégeztetve a piszkos melót, Simicska, aki sugármérővel járt, kelt a G-nap óta
.
------Szombaton aláírta, amit soha nem akart, másnap meghalt a pályázati szoftver volt jogtulajdonosa
444.hu/2014/03/03/meghalt-a-welt-2000-alapitoja
.
Rákayval együtt mindegyikük félti a tyúkszarost. mert
.
Aki fityiszes módra tisztességesen viselkedik, megsérül az agyában dúló csatatéren azt kihozatja a slameszaival, aki nem arra lövet, jobb esetben a lassan ölő karaktergyíilkolással..
.
Amely Gyurcsány Ferenc miniszterelnöknek meg se kottyant, követi mint az árnyéka azt aki nem elégszik meg a cuccolással, az alapjogokat is kidobta a kukába a porladó, közjogilag érvénytelen rötyipapírjával.
,
Remélhetőleg kevesebb van előre, mint hátra az ország nyomorítónak, elszemtelenedve az EU bacilusának!
Gyurka80
@tudode: Tudod-e , hogy sok h@leséget hordasz össze? Gyurcsányi barátod már leszerepelt, csődbe vitte az országot!
RonaGyuri
@Giovanni Alba: nem is volt neki soha! =))
tudode
@Gyurka80: .
Bizonyára a "sületlenségeimben" benne van az is, hogy a Rákosi rendszertől szolgáltam az államigazgatásban, és van némi belelátásom az állam működésébe!
.
Ha un. "barátom" Gyurcsány Ferenc, ha nem több van a kisujjában sajnálatos módon mint annak, aki követi az örök riválisát mint az árnyék, felállva a karaktergyilkolásából.
.
Többször megtekintetem Gyurcsány Ferenc előadását a Corvinuson, velem együtt belelát a cinkelt kártyás "hadicseleibe:
.
Figyelmébe ajánlom
.
----- Gyurcsány Ferenc - 2006 - Corvinus Egyetem
www.youtube.com/watch?v=glyH2Kl01Cs&t=170s
--------------------------------------
.
Őfélesége vajon a jogÁSZ diplomájával képes lenne szakemberek előtt előadást tartani, sajnálatos módon képtelen megkülönböztetni a közpénzt, és a közvagyont,
,
Nem dolgom az Ön látásmódjának a kritizálása! Öné dolog a stílusa is, mert nem őriztünk együtt libát!
gina
A népnek meg töletek fidesz aljadékok- mocskos tolvaj élösködö Viktorral az élen
Nessy
@Gyurka80: Ha nem tévedek, Gyurcsányi sportoló, ergo nem tudott senkit és semmit csődbe vinni!
Sámannus
@kulabombaafityiszre: Ha a segge ki lenne akkor Anettkára is hasonlíthatna. Tényleg igen riszálja a seggét valakinek. Talán Józsi akkor is megvolt neki.
bencemacska
István Gyula Németh !
Köszönöm, hogy ilyen határozottan bemutattad a fidesz kultúrát!
Visszabújhatsz abba a s...be, amelyikből átmenetileg kidugtad a fejed!
bencemacska
@verőce21: ma, 16:17
Összetévesztetted már megint a szezont a fazonnal, Gizikét a gőzekével!
Nyírfa
@csak úgy...: tegnap. 17.27

Ez az a bizonyos jobboldali kultúrfölény - barbároknál.
Nyírfa
@kulabombaafityiszre: tegnap, 17.26

Bocs, neked írtam, de elcsúszott csak úgynak.

Szóval, ez az a bizonyos jobboldali kultúrfölény - barbároknál.
Nyírfa
@csak úgy...: tegnap, 17.27

Bocs, neked címeztem a választ, de nem neked írtam.
Gyurka80
@tudode: Rákositól közszolga?Oké feladom ön egy őskomcsi!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
A Fidesz nagygyűlések egykori házigazdája ma már tanácsokat ad, amelyek úgy látszik, sokat érnek az ügyfeleknek. Rákay Philip most 100 millióval gyarapodott, és főleg a Balaton-felvidéken vásárol ingatlanokat.

Karácsonykor másodszor mondok szépet, A HURKA ANYÁDAT!
Nessy
@Gyurka80: Gyurcsányi Zsolt futsall bajnok.
Nyírfa
@Nessy: @tudode: Gyurka 80 a jobboldali kultúrfölény csapatában játszik, de, olvasva a megnevezett hírforrást, legyetek vele elnézőek. A tudatlanság önmagában nem bűn, csak kellemetlen állapot.
Nyírfa
@Nessy: Hogy érzed magad mint nagyon fiatal versenyző? :DDD
Nessy
@Nyírfa: Még azt se mondhatom, hogy a látszat csal! :-))))) Pláne, hogy ma a nap is kisütött!
bencemacska
@Nessy: @Nyírfa: Ugyan mit vártok tőle, mikor egy prosti srácok nevű valamire, mint hírforrásra hivatkozik!?
Gyurka80
@Nessy: Látom nem olvastad el a cikket.Kulcsár maszop korrupcióban felmerült gyurcsány(i) neve akinek a taxisgyuszi pénzt vitt.
Clavigo
@Gyurka80: Flusztráltnak tűnsz Gyurika...
Giovanni Alba
Most már azért nagyon hát! Ez egyszerűen hihetetlen!! Ez az agyatlan halfarok már megint lehagyott a listáról!!! Ilyen nincsen, a szövegírója nem lehet ennyire szenilis!!! Kihagyni engem, pont engem? Hallatlan impertinencia!!! Jelenteni fogom ennek a maflának a tartótisztjénél. Mondd csak ruszliszökevény, hová, kinek címezzem a feljelentést?
Gyurka80
@Clavigo: Én csak az igazat írtam (bírósági ítélet van), te nem vagy rá kíváncsi, csak arra amit a libsik hazudnak
Nyírfa
@Nessy: Nekem tetszik, ahogy versenyzel, művelt vagy, korrekt, ragyogóak az eredményeid. :)
Nyírfa
@Giovanni Alba: Nahát! Éppen tegnap meséltem a fiamnak, milyen isteni hagymás ruszlikat ettünk gyerekkorunkban! :))
Meg valamilyen édes tejkonzervet, de nem tudom sem a nevét, sem az összetételét, ez utóbbit, valószínűleg jobb is. :))
Nessy
@Giovanni Alba: Nagyon régi az a lista. Némelyiken még szegény meghalt "papa49" is szerepel, pár év távlatából! Tudod, az aranyhalak memóriája állítólag 9 másodperc. Nem tudom egy halfaroké mennyi lehet.
Nyírfa
@Nessy: Papa49? Még emlékszem rá. Mikor ment el?
Nessy
@Nyírfa: Kösz! Nem lehetnék népnemzeti sportoló? Jól jönne egy kis pluszpénz! :-)))
Ez az eredmény, amikor valaki olvas, de nem ér el a tudatáig, nem is érdekli. Leírja az aznapi direktívát, aztán részéről a munka elvégezve!
Nessy
@Nyírfa: Azt hiszem két éve. Irogattunk priviben is.
Nyírfa
@Nessy: Ez van, ha valakinek a gondolkodását az érzelmei irányítják. Veszélyes, félrevezető.
Papa49: ilyen régen történt... tetszikeltük egymást, válaszolgattunk is...olyan hihetetlen, hogy az ember van, aztán nincs, csak az emléke.
Nyírfa
@Nessy: Ja, a népnemzeti! Felterjesztelek, feltétlenül! Csak, könyörgöm, ne hagyd, hogy a Viktor a kezedet csókolgassa! Borzasztó lenne látni! :))
Nessy
@Nyírfa: Pedig gyufáért küldtem, mert ő volt fiatalabb.
Nessy
@Nyírfa: Azt sem tud illedelmesen. Nem a nő kezét kell felemelni, hanem a férfi hajol meg, és imitálja a kézcsókot, nem kell összenyálazni a nő kezét! De tévedsz, mert pár forint emelésért az öregasszonyok Viktornak csókolnak kezet. Brrr!!!
Nyírfa
@Nessy: Ez akkor is megérinti az embert, ha nincsen személyes kapcsolat.
Nyírfa
@Nessy: 23.22

Viktor csókja és Viktort csókolni, hát, nem is tudom... még fél óráig karácsony van, ízlésen belül maradok.
Nessy
@Nyírfa: Tudom, mert nagyon sok éve még a "betárcsázós" méreg drága neten kezdtem. Akkoriban nagyon jó társaságok jöttek össze. Ma már a csevegő csatornák nem az én világom. A facebook, twitter meg végképp.
Nyírfa
@Nessy: 23.57

Én 2012-ben csatlakoztam a Népszabadság bloggereihez. A Nolblog volt az egyetlen felület, ahol úgy éreztem, hogy maradni akarok, ahol élvezettel kapcsolódtam be a vitákba, s később magam is írni kezdtem. Ahogy Te találtál fantasztikus társaságokra, úgy számomra a nolbloggerek jelentették ezt a közösséget. Valóságos gyászélményem volt a Nolblog, majd a Népszabadság bezárása után.
Ha a Népszabi újra indulna, biztos, hogy azonnal visszamennék.
Nyírfa
@Nessy: Ha már aludni tértél, jó éjszakát kívánok!
------------------

Elmúlt a karácsony, jöhet a következő! Aludjatok jól , álmodjatok szépeket! :)
Giovanni Alba
@Nessy: tegnap, 22:42 Elemi matematika alapján a harmada :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.