Iványi szerint a legnagyobb szükség arra lenne, hogy távozzanak azok, akik akadályozzák a helyettük elvégzett munkát.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem csak nem ismerték fel,

de igazából még most is csodálkoznak azon, hogy mivé segítették ezt a retardált dagadt törpétt

Mottó:
Igazán ne akarjátok mondani, hogy
az OMO-tól, akarom mondani magától lett ilyen

Iványi Gábor, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség vezetője egy a a Klubrádióban adott rádióinterjúban beszélt a világról. Iványi egyike azoknak – hic & nunc nem vizslatok a dolog akarati (és persze motivációsat sem) oldalát, csak a tényről beszélek -, akiknek eminens szerepe volt abban, hogy Orbánból az lett, az lehetett, amivé vált. Minden lehetőségük megvolt arra, hogy meg- és fel-ismerjék a benne rejlő vadállatot! Nagyon eltérő indokkal, de nem tették, s most fintorognak meg panaszkodnak (még ezt sem mindegyik), no meg sajnálkoznak. Persze a bűnöket egyik sem ismeri el (na jó Kérin tett egyszer egy erre való utalást), sőt legtöbbször egyértelmű jeleit adják annak, hogy tényleg nem döbbentek még rá, hogy nem ismerték.
Ennek ékes példáját adta Iványi az említett interjúban. közölte, hogy azt mondaná Orbán Viktornak: „ahelyett, hogy hencegsz azzal, hogy te vagy a kereszténység utolsó bástyája, olvasd el a Bibliát, mert nem olvastad, különben nem tettél volna olyan dolgokat, amelyek szöges ellentétben vannak vele”.
Nos igen, mint régi barát tudnia kell, hogy Orbán nem szeret és nem is szokott olvasni. S világ életében büszke volt rá, hogy a kötelezőket sohasem olvasta el. Márpedig – néked magyarázzam – a Biblia, így vagy úgy, de kötelező irodalom!
Azt meg csak a májam miatt kell hozzáfűzzem:
Ha el is olvasná nem érten belőle egy kukkot sem, amit mégis azt egyértelműen félreértené, sőt félremagyarázná!! =))
C_3PO
Tegnap mondta egy barátom: "Mi keresztények a saját magunk ellenségei vagyunk!" Hát, tényleg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.