Rengeteg új jogszabályt fogadott el, illetve módosított idén is az országgyűlés fideszes kétharmada. Sándor Zsuzsa végignézte, mire volt szükség valójában a pandémia miatt, és melyek azok a jogszabályok, amelyek inkább csak a hatalom érdekeit szolgálják.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Nessy: ez a (nagy) legényke @verőce21: kettös ügynök lehet!
ennél lejáratóbbat orbánról és a kormányáról még nem igen olvastam.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
világos...csak a hülye gondolja komolyan hogy bármiféle ennyire "veszélyes" járvány tombolna a világon...jóformán ugyanazon súlyos beteg öregemberek hullanak,akik minden évben...mielőtt valaki ideteszi a novemberi halálozási adatokat, arra nem gondolt, hogy azok tökéletesen megegyeznek bármely év influenza járványos hónapjával...lehet most korábban köszöntött be...a világ politikusai foggal -körömmel ragaszkodnak a szükségállapotok fenntartásához, sokkal könnyebb a dolguk,és szinte nem is várhatók tüntetések...a gyógyszergyártóknak meg az évszázad üzlete, főleg hogy nem egyszeri a "védelem" hanem időnként meg kell újítani...
Jozefina
Sándor Zsuzsa arra világított rá, hogy orbán hogyan használja/használta ki a vészhelyzet adta lehetőségeit, amik nem éppen a vírus megelőzésével kapcsolatosak, hanem saját önös, bosszúálló érdekeit helyezik előtérbe!!! Remélhetőleg a még belátható történelem keményen megbünteti ezért orbánt!!! És mindazokat, akik bármilyen módon is, de segítették ebben az országot romboló munkájában!!!
Gazella
Elöregedett a föld népsége, el kell őket takarítani. Kilőtték a vegyi fegyvert kisérletként, csak arra nem gondoltak, hogy találkozik egy alvó virussal, igy támadt fel a covid.
A vakcina bármilyen gyorsan meglett, nem igen hatásos rá, ha csak nen sima desztilált viz pár vitaminnal keverve.
És azzal se számítottak az agydebilesek, hogy a krónikus betegek hunynak el. Ők egy bigonyos korosztályt akartak eltenni láb alól...
Gazella
@Gazella: másik ezt az összes kormány a saját malmára hajtja. A magyar most rengeteg törvény módositást vágott élesbe , mindig éjfél után 1 perccel.
Sámannus
Adnak még pénzt a házinyulak kilövésére is ám.
SystemError
Nyilván a hazaáruló ország kifosztásra és a minikukijához szükséges diktátor törvényekre, mint egy pondró patkány. Más nem érdekli Döbrögi tömeggyilkos tolvaj patkányt csak ez..
Gazella
Meg még sorolhatnám ide a gyógyszer bizniszt amiből milliárdokat lehet kaszálni.
A magyar dagadék aki valójában román roma... rabszolgákat akar a népből kovácsolni. Eladósitani a népet takonyig.
csak úgy....
rákosi ment,kádár ment, orbán! te vagy a soros.
tudode
Egyszerű a képlet, a felcsúti nemzetvezető több vasat tart a parázson, u.m. a tömegeres migráncs veszélyhelyzetet.a különleges jogrend újabb változatát, miközben un. alkotmányrevíziót is buzerál
.
--- Alkotmányrevíziót tervez Orbán
hvg.hu/itthon/20180608_alkotmanyreviziot_tervez_orban
--------------------------------------
.
Miközben a legnagyobb veszélyt a felcsúti nemzetvezető jelenti, a saját állammodelljével:

-------Magyarországon befejeződött a diktatúra kiépítése - Vörös Imre a Klubrádióban (2020.08.11.)
www.youtube.com/watch?v=Jt6vTh3as5U&t=253s
-----------------------------------------
.
Késő bánat! Évtizedek kellenek ahhoz, hogy kiheverje az ország ezt majd a politikai szélhámost ha majd valahogy sikerül levakarni a bársonyfotaljából.

.

.
kokopelli
@tudode: ...miközben Európa leß@rja majd őt, és a levét esetleg az országa fogja kikanalazni! (;-()
verőce21
Na kérem! Dr. Miniszterelnök Úr és a kormány mintaszerű intézkedéseit és mindenek feletti igyekezetét kétségbe vonni nem lehet! 
csak úgy....
@verőce21: cinikus de jó szöveg! :) te kinek "dolgozol"?
csak úgy....
@Nessy: ez a (nagy) legényke @verőce21: kettös ügynök lehet!
ennél lejáratóbbat orbánról és a kormányáról még nem igen olvastam.
Peller Anikó
@verőke21: Miniszterelnő kúr és a kurmány mintaszerűen elbaszott járványvírusügyi intézkedéseit és mindenekfeletti igyekezetét a hatalom megcsikarintása és abba belekapaszkodása tekintetében kétségbe vonni nem lehet!

Ha augusztusban nem bassza el a határok lezárását a turizmus elöl akkor most nem mi lennénk a vezető halálozású ország. De most nem az emberélet számít -ezt kétségbevonni nem lehet- hanem az alkotmánybirizgálás mert tudvalevően az anya férfi de még nő és éppen mászik ki a csatornából. De lélegeztetőgépekkel el vagyunk látva csakhát a rákötött betegek meghalnak. Mintaszerűen te marha.
silber13
@verőce21: így bizony!! A kedves mininszterelnökünk nem ismeri Descartes lényge megálllapítását, melyet a csúti mikro Wallensein egyáltalán nemm ismer, vagy ha ismeri ,akkor is gondosan tagadja.
Gazella
@csak úgy...: nem jöttél még rá, hogy kinek dolgozik??
Pálinkás Pál
@Szeparepa2: én már csak ilyen vagyok...minden állításom igazolható...:)
Eladott Ország
Már nem szaladgál Orbán Viktor a kórházakba, sokkal fontosabb dolga van. Ki kell iktatnia az ellenzéket még a választás előtt. A propagandagépezet hadjárata aligha lesz elegendő, de talán az önkormányzatok teljesen kiszolgáltatott helyzetbe hozása közelebb segíti a pártot a győzelemhez. Már persze csak akkor, ha nem sül el fordítva a dolog. Ha az önkormányzatok képesek lesznek összefogni és felemelni a hangjukat, akkor vissza fog ütni. Az ellenzéki pártok megtalálták a megoldást az átírt választási törvényekre, bár még van eszköz a kormány kezében. El lehet venni a pártok támogatását, ez a fideszt amúgy sem érintené, hiszen bármennyi pénzt költhetnek kampányra, elég kormányzati tájékoztatásnak álcázni. "Mikor a jog hatalmát a hatalom joga váltja, fel csak a bátor kitartó tömeg lehet a megoldás."
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: Köszönjük pali, de szülői igazolást nem foga dunkel.
Pálinkás Pál
@fideszes gyökér: www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_evkozi/e_wnh004f.html
nézegesd, aztán jelezd ha találsz valami igazán kirívó számot a heti bontásban!!!
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: És ki a fasz kérdezte, hogy hányan halnak meg összesen?

Egy buta tulok vagy, a te hülyeségeidet semmi nem támasztja alá és még arról sincs fogalmad mi lehetne az ami téged igazol. Téged semmi nem igazol de ennek felméréséhez nincs elég eszed.

Van képed betenni igazolásképpen a dohányzásban, balesetekben, rákban és bármi másban elhunytak statisztikáját mániás pál.
kokopelli
@Peller Anikó: nem érdekes,hogy a sajátmagukat "szakértőknek" kinevezett "keresztbe-gondolkozók" mit ugatnak!
Minden országnak meg van az ilyen "keresztje"! Valami félrecsúszott az életükben,de mindig más hibájából! Nyugatabb-
ra még a szélsőjobboldali pártokba is beülnek!. A parlamentben a pszeudo-nácikhoz is megválasztatják maguk! Kö-
rül-belül elvégzik a 10 osztályt,...5-öt körül,és 5-öt belül! (;-)) .Elökelően "Querdenker"-nek titulálják magukat!
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: te barom...az a lista az össz halálozás...mindenki benne van,mint most is , az ilyen teféle primitív bunkók miatt uralkodik orbán...mondtam már neked,akkor vakkants nekem ha némi mondanivalód is van..
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: És ki a fasz kérdezte, hogy hányan halnak meg összesen?
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: és ki a fasz kérte hogy írj rám...te az évek alatt visszafejlődsz!
Lepényleső
Lám látható mindenki számára,az emberek helyett mi fontos a számára?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.