Komoly beszólás.

Iványi Gábor szerint Orbán Viktornak el kéne olvasnia végre a Bibliát

A Klubrádióban Iványi Gábor azt mondta, tavasszal senki nem volt fertőzött az Oltalom Karitatív Egyesület intézményeiben, de most igen.

Azt mondaná Orbán Viktornak:

ahelyett, hogy hencegsz azzal, hogy te vagy a kereszténység utolsó bástyája, olvasd el a Bibliát, mert nem olvastad, különben nem tettél volna olyan dolgokat, amelyek szöges ellentétben vannak vele.

Forrás: 24.hu

Kép: Facebook

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Iványi efftárs bolsevik változatújára Orbán nyilván nem kíváncsi!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Iványi Gábor téved. Orbános a Biblia elolvasása sem segítene, hiszen az ő kereszténysége a "haszonkereszténység" fogalmával írható le. Az a bizonyos haszon sem a bibliai alapokon nyugszik, hanem az erőn, a többség doktrináján és az ehhez kapcsolódó ideológián alapul. Orbán szótárában nincs közösségi haszon, nincs "win-win" játszma, kizárólag egyszemélyi haszon van, az ő haszna, amiből nem osztozkodnak, csak egyedül ő oszt.
luiz
Orbán csak a Koránt olvassa, és erre buzdítja a világot is youtu.be/TXIXeZ9emlk
ibn Said
"Az evangélium nem arról szól, hogy tradicionális családmodell, meg hogy az apa nő, az anya férfi. Nézd: a názáreti úton poroszkál egy zsidó párocska, a lány állapotos. Nincsenek megesketve, nem is lehetnek, csak együtt járnak.
Jézus házasságon kívül született, afféle zabigyerek – nesze neked családmodell. És ha már itt tartunk: sosem nősült meg. Szingli volt, ahogy a legnagyobb apostol, Pál is. És hogy legyen még egy csavar a dologban: Péter, a kőszikla, akit az első pápának is neveznek, nős volt; ennyit a cölibátusról.
Az anya szűz, zihálva vajúdik a csillagos betlehemi éjszakában – az apa nem apa, csak egy pasas, aki teljesen össze van zavarodva. Így néz ki a szent család. És a kis betlehemi bőgőmasina lett a hős, az emberiség megváltója az Írások szerint.
De a magyar társadalom nem keresztény, hanem rémült, zavart, útkereső, eltévedt és magára hagyott. Például azért, mert a pásztorok magukat legeltetik, nem a nyájat. Mert a helyett, hogy az igazságot és a könyörületességet képviselnék, a kedvezményezett egyházak a hatalom szégyentelen kitartottjai lettek.
Amikor a fideszes nagyurak kapnak valami igazi kérdést, így decemberben azt szokták válaszolni: boldog karácsonyt. Aztán mennek dőzsölni, élvezni a rablott javakat."
Eladott Ország
Orbánnak SEMMI köze nincs a kereszténységhez, hisz folyamatosan háborúzik, mindig a bosszún és leszámoláson forog az esze. Orbánnak kizárólag a hatalom és a pénz a lényeg, mélyen lenézi az átlagembert, főleg a szegény embereket. Állandóan lebukik ez a "zseni" . Ha valamikor, egyáltalán börtönbe kerülne, a rabtársai bizonyosan nem kérnek tőle jogi tanácsokat, mivel Dr Orsós ehhez nem ért, a jól megfizetett szaktanácsadói tartják fenn.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/133648103_1293677434364868_5329881833889679601_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=2&_nc_sid=825194&_nc_ohc=HaNiknmhehMAX8gdLCk&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=a14242a5a033e54cab4431a1836dbea0&oe=600FE883
Orbán egyedül ennyi…egy féreg.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/133328885_3658088157570755_5206919016522517415_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=2&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=ykKJ0hLt-TEAX_ldHhU&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=14ac28cbd5ce3677bf4d2776dbd38d3f&oe=600F87E8
Sámannus
@sgl: A pohosnak nem olvasni kéne a Bibliát, hanem fejbe verni vele
Gazella
Már késő!! Elmebeteg soha nem fogja fel már a bibliát! Ez a razzant dagadék csak azt hajtogatja, ""Csak nekem mindent,! Csak magamnak!!""
zorka
Ez a moslék bibliát nem olvas, csak lopott pénzt!
legott
A Biblia a legnagyobb bestseller (kimagaslóan!), és mégis... és mégsem...

Hányan olvasták el az elejétől a végéig?

Hányan olvasták el az elejétől a végéig többször (mert bizony minden újraolvasással egyre többet tár fe - egyre többet mutat meg magából, egyre mélyebb igazságokba enged betekintést).

A Bibliában le van írva, hogy jobb annak az embernek, aki meg sem ismerte az igazságot, mint az megismerte, de elhagyta.
Ez alapján kérlek másodszorra is: Ne olvasd el a Bibliát! Vagy ha el is olvasod, csak a kultúra részeként tedd!
Elég annyit tudnod, hogy meghalsz (élsz ameddig, élsz ahogy), aztán feltámadsz (mindenképpen meghalsz, mindenképpen feltámadsz). A lényeg a feltámadásod után jön !!!
Akkor már alapból érteni fogod. A legszomorúbb, hogy sokan (nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon sokan) azután is elbuknak, miután alapból értették a lényeget.
Ez mit jelent?
A tökéletes test, a tökéletes agy, a sok csoda sem hat sok emberre (nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon sok emberre).
Lásd Sátánt és a bukott angyalokat.

That's all, folks!
legott
Az érzelmek fontosak. A szabadságot érteni nem ugyanaz, mint érezni. Aki nem érzi, az valójában nem is érti. Persze néha megcsalnak az érzelmeink...

www.youtube.com/watch?v=_TsOPjZEF6E

www.youtube.com/watch?v=RHIIATt0BaM
evacica
Iványinak igaza van! Orbán és bandája vallást és a hitet is csak a hatalma és érdeke szerit használja! Bort isznak és vizet prédikálnak!
Béla333
"Iványi Gábor szerint Orbán Viktornak el kéne olvasnia végre a Bibliát"

Minek? Majd Arrogáns Tóni egy percben összefoglalja neki a lényeget...
ómió
Iványi efftárs bolsevik változatújára Orbán nyilván nem kíváncsi!
Béla333
@ómió: 10.22
Szerinted létezik Fideszes maffiának szóló Biblia és létezik kommunistáknak szóló Biblia?
Akkor ez e kettő nyilván megegyezik, hiszen a Fideszes maffia tagok egyben kommunisták is voltak, amikor az érte meg nekik...
kereső
Orbán igenis elolvasta a saját bibliáját- a "main kampfot". Iványi Gábor felismerhette volna már ezt. Orbánnak a Biblia olyan, mint ördögnek a tömjén. Ő az abban leirtaknak , mindennek az ellenkezőjét csinálja.
sokanvagyunk
Jobb nem a kezébe adni, mert azt is átírná, évente legalább egyszer.
Lepényleső
Az elolvasása ritkán gyógyír annak megértésére?
Gazella
@Béla333: 9:20 nem véletlenül a kakadu?
Béla333
@Gazella: 20.03
Nem mindegy? Úgysem érti...
nezelodo
Küldje el a Bibliát SMS-ben, állítólag már el tudja olvasni, bár lehet, ha focibíró mutogatja el neki, talán megért valamit belőle, kivéve azt amikor a kispad felé mutogatva jelzi, merre menjen.
ómió
@Béla333: Még mindig a ki mi volt, vagy lehetett-nél tartasz? A ma ki mi meg smafu? Ez nyilván jó pont lehet az efftársiasságban! Az meg a világ röheje, hogy egy olyan bolsevik "apostol", mint Iványi efftárs ajánlgatja a Bibliát bárkinek! Ha ő egyszer elolvasta volna - napláne, ha még meg is érti - eleve nem állhatott volna a bolsi tetübanda soraiba! Vagy abban bízik, hogy mindenki - ahogy ő is tette - majd a lényege ellenkezőjét olvassa ki belőle? Hát, hacsak úgy nem...!
ómió
@Eladott Ország: Újabb "frissítéseket" gyűjtöttél az Athina Híradóból? Húzzál bele! Ehhez nyilván már csak egy ugrás a Lenin Rend!
kokopelli
@nezelodo: majd a Lölő pénzszámollásnál felolvassa neki! A hittérítő fia biztos megint úton van!...Ibussz-al?
nezelodo
@kokopelli: A Gazsi nem tud elpucolni az apja elől, és ha járási nehézsége támad a fiúnak, vagy csak elfutna az országból új alkotmányt olvasva, segít két TEK-s fiú és a hóna alá nyúl, mint legutóbb az afrikai fociedzősködésekor.
kokopelli
Orbán válasza kb. úgy szólhatna!?
- Kedves Iványi Úr/bácsi!Én már sok mindenki voltam életenben,akár a politakai baltól a jobbik -ig,de ne követelje
meg tőlem,hogy olvasni is megtanuljak! (van elég csicskám az olyan nehéz szellemi munkára)
Lepényleső
Az ilyen feladat az olvasni tanulással kezdődik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.