Kálmán László nyelvész-közíró közösségi oldalán adta közre nagyon elgondolkodtató magánvéleményét Manfred Weber Orbánt támadó lapinterjújáról. Nem az a kérdés, igaza van-e Kálmánnak, sokkal fontosabb az, hogy ad egy újabb, eddig kevésbé feldolgozott nézőpontot a témának.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ennyit a derék megmondóemberekről! =))
Csizmás Kond
Mongyuk az is kissé felkiáltójeles, hogy minden Wébersóhajtás egyből itt landol a magyar oldalakon hetente háromszor...mintha tényleg direkt a magyar újságírók dolgozná a munkaidejének felét. ...szerintem ez is ugyanolyan forgatókönyv mint az egész baloldali liberópolitika...ha mond valaki valamit brüszelben rólunk ha nem valamit kétnaponta közölni kell elmondottként. ...és így az egyszeri beszédből szépen kéthónapig etetgetnek.
Nyírfa
Már bocsánat, de ebben a véleményben semmi új nézőpont nincsen. Össze lehet számolni, ha valakinek éppen ehhez van kedve, hogy, csak ezen a felületen hányszor fogalmaztuk meg dühvel vagy anélkül ugyanezt az állásfoglalást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.