A kormány megerősítette a Közép-európai Épített Örökség Megőrző Alapítvány 600 millió forintos vagyonát és további 6 milliárd forintot adományozott számára.

Hatmilliárdot adományozott a kormány egy alapítványnak határon túli nemzetpolitikai célokra

A Magyar Közlönyben megjelent határozat a határon túli gazdaságfejlesztési és nemzetpolitikai célok hatékony megvalósításával indokolja az alapítvány kistafírozását – írja a napi.hu.

A 600 millió forint alapítói vagyont a bejegyzéskor, míg a 6 milliárdos adományt ez év végéig kapja meg a Közép-európai Épített Örökség Megőrző Alapítvány.

(napi.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Magyarul 6 milliárd forint adófizetői pénz elvesztette közpénz jellegét es átalakult orban magánvagyonává.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Yoda69: Na! A tetves bolsiságodat már te is a másikra hazudnád? Vagy ez az általános "efftársi direktívátok" már a 89-es kongresszusotok óta? Az meg, hogy Jakab efftársad veled együtt mit aljaskodik, hazudozik, az szerencsére marginális! Még, ha napi szintű is! De legalább a mai Internacionálé-kvótádat elénekelted már? Nyilván onnét lehet szép a tetves bolsiságodat a másikra hazudni!
Jozefina
Ezért a pénzért vehetne a magyaroknak vakcinát, finanszírozhatná az egészségügyet, de a határon belüli magyarok nem jó magyarok a fidesz-kdnp-nek!!!??
Yoda69
@ómió: Itt egyedül te vagy egy tahó bolsevik, kommunista hazaáruló. Mindenkit lebolsevikozol, pedig te vagy az, aki magyar hazafiakat végeztél ki a komcsik utasítására. Úgyhogy jobb lenne, ha a pofadat csak zabalasra használnád ezentúl.
ómió
@Yoda69: Terajtad ez a tetves bolsiságod állandó másrahazudási kényszere már teljesen elhatalmasodott? A vigyorgóban se kaptál rá terápiát? És a tetves hazudozásod mellett még a "vakcinát" is a macska megvakításával oldanád meg? De legalább a böszmeszart letörölted a szád széléről? Valami ütősebb szedálást kérj magadnak, szarkupac, mert az eddigi hatástalan rajtad!
Yoda69
@ómió: Yeah,yeah,yeah,bla,bla,bla...
Ömlik a szar a pofadbol, mint Köteles elvtarsadnak. Ideje lenne kimosni, bolsevik.
ómió
@Yoda69: Fortyogjál csak, szarkupac! Azért kerültél a bolsi latrinába!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.