A kormány megerősítette a Közép-európai Épített Örökség Megőrző Alapítvány 600 millió forintos vagyonát és további 6 milliárd forintot adományozott számára.

Hatmilliárdot adományozott a kormány egy alapítványnak határon túli nemzetpolitikai célokra

A Magyar Közlönyben megjelent határozat a határon túli gazdaságfejlesztési és nemzetpolitikai célok hatékony megvalósításával indokolja az alapítvány kistafírozását – írja a napi.hu.

A 600 millió forint alapítói vagyont a bejegyzéskor, míg a 6 milliárdos adományt ez év végéig kapja meg a Közép-európai Épített Örökség Megőrző Alapítvány.

(napi.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Magyarul 6 milliárd forint adófizetői pénz elvesztette közpénz jellegét es átalakult orban magánvagyonává.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Orbán készül a bukásra és folyamatosan viszi ki a vagyont az állami szférából.
Gazella
Anyaországban meg dögóljön meg a nép.
tudode
Többek között Orbán hálájának a jeléül karácsonyi ajándékként a lengyeleknek elajándékozta azért, mert egy darabig kitartottak mellette a vétófenyegetésben
.
-----Orbán Viktor karácsonyra elajándékozta a Nemzeti Múzeum egyik legbecsesebb kincsét
.
magyarnarancs.hu/narancsblog/orban-viktor-karacsonyra-elajandekozta-a-nemzeti-muzeum-egyik-legbecsesebb-kincset-234660
----------------------------------
.
Valamit valamiért!

.
Horizont
Vagyon kimentés folyik folyamatosan mindenféle alapítványokba.
Csodálkozom, hogy van még pénz. Vagy a hitelből költekezik?
rigoletto
Ilyen adomànyok miatt vesznek fel hiteleket amit a gyermekeinknek kell majd visszafizetni!
kereső
@Horizont: 860 milliárdot- azaz 860.000 milliót vett el az önkormányzatoktól. Abból még fussa.De az egybit nem teszi lehetővé, hogy felfogja, tőle vette el orbán- nem Karácsonytól, Botkától, Gémesitól...hanem tőle. Mert csökken az önkormányzat ellátási képessége.
adrenalink
Remélem ez nem a Lánchíd felújításának támogatási pénze...!
TollerBela
A porbafi...ó középhatalom kíván lenni. Európát akarja képviselni Keleten. Valaki olyan akar lenni, akit tanítanak. Szerintem meg, felejtsük el, egyszerűen megőrült. Haszontalan gazember a mi országunkban.
Nyírfa
Kíváncsi vagyok, hogy mit csinálnának, ha mindezt az EU nem finanszírozná. Lehet, hogy kellene az orosz/kínai/török drill ennek az országnak, hogy a lakói magukhoz térjenek.
sgl
Aljas rohadék hazug tolvaj csürhe!
Meddig tehetik tönkre ezek hazaáruló bélférgek az országot?
Meddig lophatnak, meddig verhetik szét a gazdaságot, kultúrát, egészségügyet, oktatást, valójában az összes ágazatban csak dúltak és loptak.
Yoda69
Magyarul 6 milliárd forint adófizetői pénz elvesztette közpénz jellegét es átalakult orban magánvagyonává.
kereső
@Nyírfa: Nem is értem ezt a kinai-török kombót. Hiszen mindkét ország üldözi a saját keresztény vallású állampolgárait.Kina még átnevelő táborokba is zárja őket. Erdogan meg csak simán legyilkolja, mint a kurd keresztényeket. Mikor nyilik már ki a szeme a sok-sok nano bitesnek, hogy orbánban semmi keresztényi nincs. Sokkal inkább hajaz a sátánra.
Nyírfa
@kereső: Kína, gyakorlatilag népirtást elkövetve az ujgurokat zárja átnevelő táborokba. Meg a lehetséges ellenzékét. Erdogan az iszlámot erősíti, pontosabban az iszlamistákat, mert magát az iszlám vallást nem temetném, annak éppen annyi létjogosultsága van mint a kereszténységnek vagy a vallástalanságnak.

Számomra az igazi kérdés, a talány: Kína. Valami egészen abszurd katyvasz az ország. Egy magát kommunistának nevező, valójában kapitalista diktatúra, amely nemcsak világi, hanem spirituális hatalomra is tör, s ez az utóbbi a veszélyesebb, hiszen minden tudást , ami a kormányzat birtokába kerül,nem a közjó érdekében, hanem a hatalom megtartására használ. Ezért tekint rájuk Orbán követendő példaként. Számára a kereszténység csak egy fedő sztori, valójában a spirituális hatalom érdekli, a transzcendens világa, a tudat befolyásolásának, uralásának a lehetőségei. Igen, sajnos ördögi.
csipetke
A nemzetpolitikai cél, az a szavazatvásárlás közpénzből,hogy "22 után is itt egye a fene ezt a genyó bandát. Bár már nem nagyon van mit ellopni,mert teljesen kifosztották az országot.Még az eu-s pénzekre ácsingózhatnak,és az se kevés. Na meg arra,hogy a vett szavazatokkal talán nyeregben maradhatnak,mert egyébként sokan közülük a Csillagban kötnének ki
ómió
Sajnos, olyan, hogy "nemzetpolitika", az efftársilag mindig is érthetetlen volt.
balos
@Nyírfa: Lásd az omio nevű férget itt posztol jó pénzért mellettük,pedig tudja,hogy a gyermekei elől lopják el a jövőt!
Aki Én
@ómió: húzd már karóba magad, te mocskos bolsi féreg!
kissé felnőttem
azért hogy emlékezzenek a nagyurra: jA mi pénzünkből lelet az hogy itthon mi is van arra nagy ivben tesznek ezér lesz a váltás Ez lett a stadionok utáni ujabb ötletelése. ? gyalázat Itt meg a gyerekek, idősek éheznek?
csak úgy....
a magyar kormány a pénz után a külhoni magyarokat imádja legjobban!
nekik a bennszülöttek csak teher és púp a hátukon.
Nyírfa
@balos: Lehet, hogy a nevezett erdélyi, és éppen Orbán által látja biztosítottnak a gyermekei jövőjét.
Valószínűleg úgy gondolja, hogy egy szavazatért cserébe jó vásárt csinál.Azzal, hogy az álláspontját kiabálva védi, egyben jelzi, hogy amit csinál, maga is szégyenteljesnek tartja.

És ne feledd: a túlzott nacionalizmus soha nem a nemzet védelméről szól, hanem a vezetőinek, s a vezetőket megválasztó szavazók antiszociális problémáiról.
namihami
Ennek a szerencsétlen (elsőre nem ezt a szót akartam leírni) ellenzéknek annyi esze és érzéke sincs, hogy ennek a témának a sulykolásával választást nyerhetne. A ""Nemnarancs-Magyarország"" egyébként nem voksoló lakóiban ezeknek az összegeknek a tudatosítása a választókörzetek megrohamozásával és a Fidesz 2/3-os vereségével járna.
Csak hát, ez az ellenzék még akkor se lenne képes az érdekeit felismerni, ha keresztül esik benne.
Nyírfa
@namihami: Az ellenzék is udvarol a határontúliaknak, remélve, hogy nekik is jut a szavazataikból. Kivétel a DK, és ebben a kérdésben abszolút velük vagyok.
human
Külföldön is építi Orbán a NER-t a pénzünkből. Exportálják a korrupciót és a kelptokrata kormányzás receptjét.
RonaGyuri
mocskos tolvaj banda, már semmi sem korlátozza őket
Qqberci
@Yoda69: No, majd ha másfél év múlva a csútkány elveszti minelnök jellegét!...
Macskaszem
@Qqberci: Addigra lehívja és ellopja az uniótól kapott 7 éves költségvetésre szánt összes pénzt. Itt leszünk az üres kaszával, a kirabolt országgal, évtizedekbe telik mire valaki gatyába rázza.
lampa laz
A magyar nép is bosszút állhat ezen a mocskos tróger társaságon 2022-ben, ha addig nem felejt..
vitriol
orbánnak egy külföldi noném alapítvány is fontosabb, mint a budapesti Lánchíd, ha az arra megígért 6 milliárdot inkább azoknak adja. orbán minden leszármazottja egy életen át szégyenkezhet majd a cselekedetei miatt.
Nessy
@vitriol: Ja kérem, jön 2022, kellenek "hű magyarjaik" levélben küldött voksai! Azok meg jót röhögnek a markukba! A nyakunkba szavazzák Orbánt és színtársulatát, amivel mi szívunk, ők jól járnak!
kokopelli
@Szeparepa2: én emlékszem rá,mert élesben láttam,amikor Magyarországot az egész Nyugat-európa pajzsra -
akarta emelni,holott t.k. a keletieken segítettek! Mára még a pajzsot is ellopták?Ilyenek a mozdonyszőke vezetők? (:-()
tudode
Csepp a tengerben, a járvány közepette van nekijük Főnix tervük, Debrecen 2030 programjuk, miközben
.
----Keresik, mit támogat pontosan a kormány 600 milliárddal
24.hu/belfold/2020/06/12/keresik-mit-tamogat-pontosan-a-kormany-600-milliarddal/
"""Az biztos, hogy rengeteg pénzt kap Debrecen a kormánytól.
.
Papp László polgármester (Fidesz-KDNP) a Debrecen Televízió Közügy című műsorában arról beszélt, hogy a Debrecen 2030 program olyan életminőséget hoz majd a város lakóinak, amelyhez hasonló nem lesz a régióban. A Dehir.hu által szemlézett interjúban a fideszes politikus felidézte, amikor 5 éve a Modern Városok Programot aláírták, beszélgetett Orbán Viktorral a város jövőjéről, előtte akkor vált világossá, hogy lehetnek ambiciózusabb terveik is.
.
A polgármester hosszan sorolta az eredményeket, azt, hogy az Új Főnix Terv végrehajtása mennyire jól áll, de – mint mondta – az események felgyorsultak, a kormány támogatta, hogy eddig elért eredményeik és Debrecen országon belüli és nemzetközi pozíciói miatt nagyobb léptékű fejlesztésben gondolkodjanak.
.
A hangsúly a léptékváltáson van, ami arról szól, hogy Debrecen egy meghatározó közép-európai város legyen. (..) Fő cél megteremteni a város fejlesztésének belső egyensúlyát a gazdaság-közlekedés-jólét-lakhatás rendszerében."""
----------------------
.
Miközben Varga Zoltán -- többek között --- vázolja a debreceni jólétet
.
---- Varga Zoltán: Csak Gyurcsányoznak, de nem segítik a bajba jutott nyugdíjasokat!
www.youtube.com/watch?v=iQRG8Tg2bSA
.
www.youtube.com/results?search_query=Varga+Zolt%C3%A1n+Debrecennek+nincs+gazd%C3%A1ja
-------------------------------------------
,
Annyi terve, programja van a felcsúti nemzetvezetőnek, hogy a betonszarkofágoktól nem látni a nyomort!
kereső
@tudode: Amit ők "nem látnak", amirő ők l "nem beszélnek" az nincs!
lampa laz
@tudode: orbán egyik legaljas terve és bosszúja, -mivel Budapestet elvesztette-, Debrecent vonzóvá tenni, olyan helyzeti előnyökhöz juttatni, pénz nem számít alapon, h minden tekintetben (infrastruktúra, megélhetés, lakhatás, munkahelyek, eü. oktatás, turisztika, stb szempontból) verje majd és másodrangúvá tegye a fővárost.
Lepényleső
...aminek jó esetben a negyedét kapták meg,a többi meg magánosított zsebbe megy?
(Más,nem rászoruló államot akár ilyen módon is támogatni nem a magyar adófizetők elárulása?)
kissé felnőttem
hát holnap figyelni kell kinek adja a Kisalföldet vagy a Duna- Tisza közét osztogatos kedvében milyen nyelvet tanuljunk Kinait vOlaszt Perzsát
tudode
@lampa laz: .
Őfélesége sorozatos bosszújánál a faterjára asszociálok, aki megrugdosta egy szál tulipán letépéséért, de a székház mutyival megalapozta a nevelhetetlen ivadéka az egész klán gazdagságát
.
www.google.com/search?q=Orb%C3%A1n+Gy%C5%91z%C5%91+milli%C3%A1rdot+vett+ki&oq=Orb%C3%A1n+Gy%C5%91z%C5%91+&aqs=chrome.1.69i57j69i59j0l2j46j0l3.8892j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Undorodom tőlük az óta mióta ráérek belekukkolni abba amit művelnek amerre járnak a sameszaival karöltve!
lampa laz
@Szeparepa2: irigykedve nézem a belaruszokat a kitartásuk miatt, pedig nem egy "békemenet" az övék...
moareka
Aki meghallgatta ma este az Egyenes beszédben Surányi, volt MNB elnökét, a jövőt illető államháztartási hiányról, az most vagy pakol és itthagyja ezt az egész kócerájt, vagy nem is pakol, hanem húzza a csíkot minél hamarabb...
lampa laz
@Szeparepa2: az utolsó mondatodhoz, az a baj, h a fiatalabb generáció közömbös, kezdeményezni én sem próbálkoznék, mert öreg vagyok már hozzá.
moareka
@Szeparepa2:... A megoldas képletes volt, tudom mi az hosszú távon nem itt élni, négy évig voltam más kontinensen... nem most, régen amit átkosnak hívtak, nem bűnözőkkel teli vezetőkkel..
silber13
@ómió: -csak neked érthetlen mert egy idegen horda tagaként egy betolakodó migráns bunkó tahó hordatagja vagy.
simmering73
@Szeparepa2: Ez teljesen egyéntől függ. Baráti házaspárunk tíz éve 50 évesen ment ki Németországba, azóta kifizették az itteni lakásuk hitelét, jól élnek, minden évben egyszer meglátogatják a családjukat, de azt mondták ebbe a bolondokházába nem jönnek vissza. Szomszédom fia kb 8 éve ment ki Angliába, végig járta a szamárlétrát, egzisztenciát teremtett, most készül családot alapítani ott és nem vágyódik vissza.
ómió
@silber13: Egy idegen horda bunkó tagját keresed, fajgyökér? Kukkants a tükörbe, ott meglátod!
ómió
@Aki Én: Mocskos bolsi férget keresel, önmagadat állandóan a másikra hazudni igyekvő bolsi szarkupac!? Kukkants a tükörbe, ott meglátod!
silber13
@ómió: Neked itt kuss fideszes fattyú!
csak úgy....
@silber13: had daloljon,legalább mindenki látja és tapasztalja a fideszes "felsöbbrendüséget"! :)
ómió
@silber13: Ne "villogjál" már, bolsi fattyú! Vizitáld inkább Lenin efftársadat a "mavzólejumba"!
silber13
@ómió: kuss ingyenélő tolvaj buzeránsKi szólzt hozzád te elmebajos fidesznyik?? Menj inkább az ingyen konyhára, hátha kapsz egy kis maradék, fideszes moslékot. Neked az való!:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ómió
@silber13: Szedd a krumplit, szarházi bolsi faszkalap! A parlamentben a végén még nem lesz mit osztanotok! A kreténségetek már nem kell senkinek! Meg aztán addig se aljaskodsz!
silber13
@ómió: kuss ingyenélő tolvaj migráns!
ómió
@silber13: Már az ingyenélő tolvaj migráncs mivoltodat is rám hazudnád, tetüfi!? Nem sokallasz be mára?
solidedge
Orbán szórja a pénzt, mint majom a lisztet.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Ez annyira tetszett, megerősítem :
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci faszszopó fogyatékos seggnyaló GYÁVA HAZUG buzi csicska anyabaszó putris troll vagy a kurva anyád... HIÁBA VERGŐDSZ, AKKOR SEM LESZNEK A CÍMLAPON A NÁCI HAZAÁRULÓ SZARBÁNGECI-CSELÉD PROPAGANDA HAZUGSÁGAID... Hiába erőlködsz, mindenki a szánalmas elmebeteg hazugságaidon röhög itt te szerencsétlen idióta... tízezerszer beégtél, és csak előmászol a pöcegödörből hazudozni újra meg újra... korbáccsal hajt már ide a gazdid mi... te kretén cseléd nyomoronc nyalonc anyabaszó... EGYSZER KAPJALAK A KEZEM KÖZÉ BAZDMEG SZAROS GYÁVA NÁCI BUZI PATKÁNY, PUSZTA KÉZZEL TÉPLEK SZÉT A BELED MEGETETEM VELED...
Dr.Doktorovics trinitron dr.
annyira tetszett, megerősítem :
@durbincs: Hazaáruló tetves putris náci faszszopó fogyatékos seggnyaló GYÁVA HAZUG buzi csicska anyabaszó putris troll vagy a kurva anyád... HIÁBA VERGŐDSZ, AKKOR SEM LESZNEK A CÍMLAPON A NÁCI HAZAÁRULÓ SZARBÁNGECI-CSELÉD PROPAGANDA HAZUGSÁGAID... Hiába erőlködsz, mindenki a szánalmas elmebeteg hazugságaidon röhög itt te szerencsétlen idióta... tízezerszer beégtél, és csak előmászol a pöcegödörből hazudozni újra meg újra... korbáccsal hajt már ide a gazdid mi... te kretén cseléd nyomoronc nyalonc anyabaszó... EGYSZER KAPJALAK A KEZEM KÖZÉ BAZDMEG SZAROS GYÁVA NÁCI BUZI PATKÁNY, PUSZTA KÉZZEL TÉPLEK SZÉT A
gina
Kellenek a szavaztatok, mocskos degenerált banda,, remélem a bitófán végzi ez a hazaáruló szemét kormány OV vaal az élen
Yoda69
@ómió: Memória zavarod van bolsevik.
Krumplit a fideSSes gecik osztanak szavazatokert cserebe.
silber13
@Szeparepa2: Ne félj, nemsokára elkapják ezt a buzeráns ,hungarofóbot.
ómió
@Yoda69: Már Jakab efftárSSad is "geci"? Méghozzá fideszes? Akkor ezért nem ismered fel saját tetves bolsiságodat se?! Inkább rám hazudnád? Úgy szöktél ki az elmeosztályról, fajgyökér?! És nem találsz vissza?
Yoda69
@ómió: Te szerencsétlen bolsevik tahó. Ebből is latszik, hogy nem vagy magyar, hogy mar egy ilyen tett jelenteset sem ismered fel, amit Jakab végrehajtott. O pont azért adta a zsák krumplit a Führernek, hogy igy utaljon rá hogy a fideSS krumplival vesztegeti a szegény réteg választóit. Érted mar?
ómió
@Yoda69: Na! A tetves bolsiságodat már te is a másikra hazudnád? Vagy ez az általános "efftársi direktívátok" már a 89-es kongresszusotok óta? Az meg, hogy Jakab efftársad veled együtt mit aljaskodik, hazudozik, az szerencsére marginális! Még, ha napi szintű is! De legalább a mai Internacionálé-kvótádat elénekelted már? Nyilván onnét lehet szép a tetves bolsiságodat a másikra hazudni!
Jozefina
Ezért a pénzért vehetne a magyaroknak vakcinát, finanszírozhatná az egészségügyet, de a határon belüli magyarok nem jó magyarok a fidesz-kdnp-nek!!!??
Yoda69
@ómió: Itt egyedül te vagy egy tahó bolsevik, kommunista hazaáruló. Mindenkit lebolsevikozol, pedig te vagy az, aki magyar hazafiakat végeztél ki a komcsik utasítására. Úgyhogy jobb lenne, ha a pofadat csak zabalasra használnád ezentúl.
ómió
@Yoda69: Terajtad ez a tetves bolsiságod állandó másrahazudási kényszere már teljesen elhatalmasodott? A vigyorgóban se kaptál rá terápiát? És a tetves hazudozásod mellett még a "vakcinát" is a macska megvakításával oldanád meg? De legalább a böszmeszart letörölted a szád széléről? Valami ütősebb szedálást kérj magadnak, szarkupac, mert az eddigi hatástalan rajtad!
Yoda69
@ómió: Yeah,yeah,yeah,bla,bla,bla...
Ömlik a szar a pofadbol, mint Köteles elvtarsadnak. Ideje lenne kimosni, bolsevik.
ómió
@Yoda69: Fortyogjál csak, szarkupac! Azért kerültél a bolsi latrinába!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.