A kormánypártiak többsége nem a melegpartit vagy a drogot, hanem a politikus álszentségét tartják a legdühítőbbnek – derül ki a Publicus kutatásából.

A kormánypárti emberek Szájer álszentsége miatt akadtak ki a leginkább

Az eredményeket ismertető Népszava azt írja: a Fidesz-szavazók 40 százaléka számára az volt a legfelháborítóbb Szájer József brüsszeli szexbotrányában, hogy a párt alapítója, Orbán Viktor egyik legszorosabb politikai szövetségese életvitelével szembe ment mindazzal, amit pártja hirdetett a családról, a heteroszexualitásról és a kábítószer-használatról – derül ki a Publicus Intézet friss reprezentatív közvélemény-kutatásából.

A Publicus Intézet – 1499 ember megkérdezésén nyugvó – felmérése szerint az emberek 64 százaléka egyetértett azzal:

„A Szájer-ügy rávilágított arra, hogy a kormánypártok által hirdetett értékrend csak a szavazók meggyőzését szolgálja, valójában nem ezt tartják fontosnak, hanem a hatalom megtartását".

Még a Fidesz-hívek 16 százalék is így gondolja ezt.

Figyelemre méltó az is, hogy miként ítélik meg a Fidesz-szavazók a botrányos ügy egyes részleteit. Toronymagasan (40 százalék) azt tartják a legdühítőbbnek, hogy a politikus

„életvitelével szembe ment mindazzal, amit pártja hirdetett a családról, a heteroszexualitásról és a kábítószer-használatról”.

Ehhez képest csak 17 százalékukat háborította fel leginkább az, hogy drogot találtak nála – miközben az ellenzék körében 80 százalék fölötti ez az arány. Minden tizedik kormánypártit bántott az a legjobban, hogy orgián vett részt, és 12 százalékuk azon háborodott fel, hogy a szexpartin férfiak vettek részt. 36 százalékuk a belga járványügyi szabályok megsértésén volt legjobban felháborodva.

(Népszava)

Cikk- és címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Viszont most jöhetne el számára a "fényes efftársi jövő"! Vajon kihasználja a "ziccert"?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
A felcsúti nemzetvezető valamennyire SS-en, a családjában nem, de a pártjában a sakktáblájáról úgy szórja le a parasztokat, ahogy kedve tartja, azok után, hogy
.
----- Lezáruló tisztogatás a Fideszben: így lett egyeduralkodó Orbán
.
magyarnarancs.hu/narancs30/lezarulo-tisztogatas-a-fideszben-igy-lett-egyeduralkodo-orban-125192
.
""Annak a gigantikus központosításnak, amit az országban ma Orbán végrehajt 2002-re nyúlnak vissza a gyökerei. Így törte meg saját párttársai ellenállását és lett egyeduralkó a Fideszben. Elemzésünk 2004-ből."""
----------------------------
.
Nix ugribugri, rongy'Ő, mongy'Ő!
Béla333
Mind ilyen! Lásd még a Borkai vagy a Kaleta ügyeket.
Vizet prédikálnak és közben bort isznak!
Álnok, hazug, képmutató mocskok ezek!
Yoda69
Nem értem miért akadtak ki a fideSS birkák. Mar igazan hozzászokhattak volna, hogy a NER-rendszer egy fertő.
Csak emlékeztetőül kikből áll a NER: asszony verők, kurvapecerek, pedofilok, jachtozó korruptok, tolvajok, csalok es megrögzött hazudozok. Most csak kibovult a lista egy kocsog eresztennyel. Nincs ebben semmi meglepő.
csipetke
A kormánypártiak szájer álszentsége miatt akadtak ki? Ez az év legjobb vicce. Az egész kormánypárti banda álkeresztény,és álszent.Nagyon sokszor bebizonyosodott,hogy vizet prédikáltak,és bort ittak. Nagyon várjuk már sokmillióan,hogy megszabaduljunk tőlük.Minden tiszteletem a következő miniszterelnöké,aki a nyakába veszi az óriási munkát,hogy ezt a lerabolt,lepusztított országot kihúzza a gödörből,ahova orbánnak sikerült letaszítania,és a fidesz,azaz orbán garázdálkodását helyrehozza
jesz
@csipetke: az elképzelésed nem rossz...de...mivel te is régi motoros vagy, már megismertd a jelenlegi hatalom módszereit...
...szóval úgy lenne a tökös, hogy már most megismerjük a jövőnk zálogát, azaz az új miniszterelnök-jelöltet, és nagyjábol a minisztereit, akik több-kevesebb sikerrel megoldják a gödörből-kimászást..

...nos az elképzelás kiváló lenne, he lenne bármilyen jelölt is... Dobrev nem az, csak mutogatják a népnek(amúgy a fidesz megenné, ha jelölnék)
...az a helyzet, hogy pár nap alatt belebukna bármelyik a vezetésbe...mint tudod, az összes hatalmi irányítási lehetőség a mostaniak kezében maradna..

Ezt a fidesz (Orbán) szisztematikusan, sikeresen megalapozta(bebetonozta)

Bocsánat de így látom, ráadásul ötletem sincs.
nezelodo
Most Szájer viszi el a balhét, holott Orbán a kezdetektől tudta az ügyet, és szemet hunyt, de most úgy tesz mint a király, aki felségáruláson kapta az alkotmányozó tettestársát. Eljátszották a szent családot, a példának elénk tolt nagyszerű embereik sorra buknak ki, pedig egyik nagys. asszonynak sem hajtották fel még a hatalmas kötényét. Ne is tegyék, mert a végeken a vallásos, tudatlan öregasszonyokat nem a vírus, hanem a gutaütés viszi el, ha megtudják mennyire átverték a kenetteljes hazudságukkal őket. Szóval hatalmas gratula a keresztény kormányunknak, és a velük szoros kötelékben, szövetségben működő egyházaknak.
csipetke
@jesz: 8:51 Egy Atv-s riportban beszéltek arról,hogy Karácsony sokáig főpolgármester se akart lenni,aztán beadta a derekát,és megnyerte.És hogy Karácsony részéről ez talán csak taktika,hogy ez a genyó banda ne izélgesse még emiatt is. Aztán hallani Márki-Zayról is,de az mindenkinek nyilvánvaló,ha Dobrev lesz a jelölt,az ellenzéki bukta lesz,Gyurcsány miatt.
Dobrev csak intézze a dolgokat Brüsszelben,ne jelöltesse magát
kokopelli
...rossz találgatások! "Öncsünk mán tiszta vizet a szájakba"!A "Száj ert" a bokorszája miatt csajként
használták fel a "másik oldalról jött fiúk"!!
Gazella
Pedig érdemes körbe nézni a narancs bagázson!! Sok ott a homokos.
ómió
Viszont most jöhetne el számára a "fényes efftársi jövő"! Vajon kihasználja a "ziccert"?
lusta
@jesz: Mindenki biztosra veszi, hogy Dobrev lesz a miniszterelnök jelöltt. Nagyon jó jelölt. DE. Vannak más jó jelöltek is. Meg rosszabbak is. Na ezért valóban jó ötlet az előválasztás. Próbáljuk már megváltoztatni a gondolkodásmódunkatt.
1. A legfontosabb cél, legyőzni a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunkat és qurmányunkat.
2. Az előválasztáson nyerő személy mögé teljes mellszéllességben beállni.
3. Az egyéni politikai nézetek félretoláása mellett, minden fórumon támogatni a választott jelöltett.
4. Illik elmenni a választásra és a megfelelő helyre behúzni az x-et.
Nincs az a beton, amelyet ne lehessen feltörni.
NKF
Mit csodálkozunk?A tv-ben folyamatosan reklámozzák a buzikat! Eldobtam az agyamat!
Hofi mondta:régen üldözték,majd megtűrték.De hogy kötelező legyen nem akarom megélni!
Hát én sem!
dr. prédikátor
vajon mit kapott a szájer karácsonyra??? remélem egy jó hosssssszúúúúúúúú csatornadarabot!!!amin kedvére csuszkálhat.
Béla333
Egyébként meg Szájer nem álszent, hiszen az összes maffia társa tudta (és utólag be is vallotta, hogy tudta!!), hogy Szájer meleg és hogy orgiákban vesz részt. Szájer ezt a maffia társai előtt nem titkolta, nem is tudta volna.
Álszent, szemforgató hazug gazemberek a Fideszesek, akik ennek ismeretében akarták kioktatni a magyar embereket erkölcsiségből.
Mocskos az egész Fideszes bagázs!!!
Aki Én
A fidesz tele van buzikkal, Szájerről is tudtak. Semmivel nem ment szembe, ez az álszent hazudozás maga a fidesz.
Eladott Ország
'Valójában nem más ez a rezsim, mint egy kibaszottul nagy kupleráj. De nem egy normális kupleráj, hanem egy olyan, ahol a kurvák örök hűséget és szerelmet hazudnak a főmadámnak, a striciknek és egymásnak, élnek a saját mocskukban, szaporodnak egymás között és időnként kiordítanak a csukott ablakon és ettől úgy érzik, ők irányítják a világot. Közben ádázul, engesztelhetetlenül gyűlölik azokat, akik a kupin kívül, az utcákon, tereken szabadon sétálnak. Ezeken nem lehet segíteni. Rájuk kell zárni az ajtót, be is kell szögelni, ki ne másszanak a küszöb alatt, aztán hagyni kell, hadd falják fel egymást. Ha meggyengül a hatalom aktuális birtokosa, akkor máris keresnek egy nagyobb, erősebb segget maguknak, mert csak a legnagyobb valag szarszagú melegében érzik biztonságban magukat. Ezzel még nem is lenne semmi baj, bélféregnek is kell lenni, ha már ezt a leosztást kapta valaki. A gond abból van, amikor a bélféreg megpróbál az ő puha, gerinc nélküli kis féregtestével úgy tenni, mintha erkölcsi mérföldkő lenne, mintha a tisztaság, emberség, szellem és bölcsesség fénye lobogna az áttetsző, puha kis szervezetében. Holott nem lobog, csak egy parazita féreg. "
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/129314829_209942743980671_3963184151740814644_o.jpg?_nc_cat=101&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=JzOmfJKoSq0AX-iHmj0&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=8e50402d56ad7b873d350abc79c51c48&oe=5FED6B66
justhpeter
Egyébként a sajátvakságukon kívül nincs min kiakadniuk a fideSS-hívőknek. ha tíz évig ezt nem vették észre, akkor már nem is kellene odafigyelniük, csak bégetniük, ahogy eddig is tették.
csak úgy....
szegény,szerencsétlen józsi! még a végén vele vitetik el a balhét ha jön a bukfenc! lesz még a karmeliták elött nyilvános vesszözés..
kissé felnőttem
alszentsége aztán a másikon álszentsége. Éppen ti háborogtok akik mindent tudtatok hát akkor ? én azt szoktam enni amit fözök. Nem tisztem sem a vád sem a feloldozás. Viszont véleményem az még ! szabad. ( játék az ékezettel )
Sámannus
Te Józsi gyermek ritka elkúrt ember vagy. Mindennek a legalja amit ember "elérhet". Tőled csak azok aljasabbak, akik veled együtt járatják le a már-már megvetésre kárhoztatott országot.
csipetke
@lusta: 13:29 Dobrev tényleg jó jelölt lenne,szimpatikus,okos nő,a probléma vele az,hogy Gyurcsány a férje, aki a DK elnöke. Gyurcsánynál nemigen van megosztóbb politikus,nekem személyszerint semmi bajom vele,de ahogy hallom,ha jelölteti magát,az egyenlő a bukással.Úgyhogy ha Dobrev most hátralép,azt jól teszi. Rengeteg fidesz-elhagyó szavazó most bizonytalan a pártválasztásban, Dobrevvel nem segítenek nekik,hanem visszazavarják a fideszhez
csipetke
@colibri: 10:22 Óriási ez a vers,és szomorú,hogy igazat ír...
silber13
-ez a elejt emberszerség úgynéz ki a képen,mint a cári időszak anarchistája,már cak a bomba hiányzik a retkes mancsából de az eszelős tekintet már adott.
Yoda69
@Béla333: Sőt meg van másik 9 fideSSes képviselő is, akik szinten reszt vettek a homokos orgiakon. Jo lenne tudni hogy kik azok, mert nemzetbiztonsagi kockázatot jelentenek.
Rockxy
kár minden szóért.
szályer továbbra is leszar mindenkit mint eddig, és zsebrevágja a negyvenmilliót.
szörnyenn hátrányos helyzetbe kerrült!
nincsenek szavak.
de majd lesznek.
vitriol
Vannak még "kormánypárti emberek"???
Béla333
@Yoda69: 15.01
Majd az "Ördög ügyvédje" biztosan a kellő időben elmondja...
Clavigo
Érdekes,,,,Az a szatyor kábszer nem is zavarja őket...
colibri
@Béla333: Ha az az ördög ügyvédje, aki felfedte magát és annak nevezi magát, nos az be van kasztlizva. Börtönben van. Attól hiába vár bárki bármilyen előrelépést.
Béla333
@colibri: 17.00
Bocs, de a részleteket nem ismerem az Ördög ügyvédjéről".
Csak arra akartam célozni, amitől retteg a maffia vezérkara: hogy a Borkai vagy a Szájer ügyhöz hasonlóan a többi mocskos Fideszes is egyszercsak lebukik. A semmiből előkerülhet az orgiákban résztvevő 9 Fideszes mocsok neve is.
Hogy kinél és milyen bizonyíték van? Lehet, hogy sohasem derül ki. Ahogy nem tudjuk máig sem, hogy valóban a zene volt a hangos Szájer bulijában, azért jelentették fel őket?
Izgalmas választási kampány jön...
Lepényleső
Ez már hivatalos iránymutatás;miszerint álszentnek kell hívjuk a saját neme iránt vonzódókat,
- akiket ötven éve még durván lebuziztak,- akkor is ha nem narkóztak?
Yoda69
@Béla333: Az orgia szervezoje biztosan tudja a neveket. Szerintem egy jo ajanlatra var, hogy kiadja oket, ha meg nem tette meg. Ha lenne esze az ellenzeknek megvenne ezt a 9 nevet tartalmazo listat, keruljon amibe kerul, es 2 havonta mindig bedob egy nevet a valasztasokig. Azzal taccsra tennek a fideSSt, orban meg agygorcsot kapna.
Clavigo
@Yoda69: Azért kiváncsi lennék arra 8 fitymaszos buziqrvára,,,,akik Brüsszelbe járnak ki egy " vonatozásra "..
human
Ki mire tippel?
A) Szájer fellélegez, hogy végre kiderült a titka és immár nyíltan vállalja nemi vonzalmát.
B) Szájer eltűnik a közéletből és soha nem fogunk hallani róla, mert azért a pártját és Viktort még mindig jobban szereti saját magánál.
Sámannus
@Szalay Miklós: Én tovább keresem a szálakat Tavaly még Bangónéék, és a többi képviselő volt a célkeresztbe, és meddő állóháború volt amiben Köteles elftárs igen élvezte a hatalmát. Mára már összetöpörödött és aljas háborúra készíti fel a daliás 133-at. Mennek mind a lecsóba, mert má a befőttjükkel együtt romlanak.
Bástya Béla Elvtárs
@Eladott Ország: Boldog újévet kívánok neked!
Sámannus
Pedig hogy Szájer álszent csak a kisebb baj A nagyobb baj, hogy az egész bagázs álszentségre épít.
ittott
olyan a szája, mint egy szőrös picsa

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.