„Arra kell felkészülni, hogy Brüsszelből és a tengerentúlról óriási erők fognak megmozdulni a következő másfél évben, hogy a magyar választások eredményét kívülről, illegitim módon manipulálva a nekik megfelelő irányba vigyék” - mondta Kövér László a Hír TV Bayer Show című műsorában. „Látjuk, hogy ez egy háború, nehogy valaki félreértse, itt már nem demokratikus küzdelemről van szó és nem tisztességes választásokról. "„Mindent, a szó szoros értelmében mindent meg még azon túl is, amit el tudunk képzelni el fognak követni annak érdekében, hogy ezt a kormányt megbuktassák.”Arra a kérdésre, hogy mit szól a közvélemény-kutatásokhoz, amelyek szerint az egyesült ellenzék legyőzné a Fideszt, Kövér azt mondta: az ő méréseik mást mutatnak, de ettől még nem gondolják, hogy sétagalopp lesz a választás. Éppen a fentiek miatt.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Köteles elvtárs, nektek annyi közötök van a tisztességhez, mint kurváknak a jámborsághoz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Kövér olvasta valahol "demokratikus küzdelem", és nagyon megtetszett neki ez a fogalom! Igaz, hogy sem neki, sem a pártjának lila segédfogalma sincs arról, hogy mit jelent, de jól hangzik!
kokopelli
@Nessy: ez az 1bit-es nem ismeri azt a viccet,amiben a ME. közli szomorúan:
-Uraim! Háború van,de senki nem jön oda! ...(;-()
solidedge
Valóban manipulálják a magyart, de ezt Orbán teszi. Soha nem hittem, hogy televízión keresztül lehet gyógyítani. De amióta látom, hogy a Mákony-1 TV tud távhülyíteni, megingott a hitem. Nyugatról csak azt a kérdést teszik fel, hogy tud-e a kormány európai módon viselkedni. Orbánnak ez nem megy, neki túl nagy falat ez a viselkedés fajta.
kissé felnőttem
a sajtó kitiltása demokratikus ? ja igen mi a demokrácia ? a DIKTATURA egyik vállfaja értelmezés kérdése melyik kinek ? mikor ugye? ujságirók kitiltása a te ocsmányságod a kaján vigyorral és amit nem akartok hallani ott megvonni a szót hát az már a ló tuloldala
: A NÉP pénzén turbékoltok, az kellett volna szolgai alázattal végezni, nem a 2/3 - ot arra használni hogy erőfitogtatás mert az már beteges, rémálom, és nem oda való kissé vagy nagyon de méltatlanul kezelitek a népet a pénz meg csak ti és senki más hát erről lesz majd sok sok kérdés
Clavigo
Idióta subaszájú furkó... Ennek a Surmónak lett felújítva a kéglije 2.5 mrd.(!!!)köz- forintból...!!! Hogy nőlne befelé a szőr a pofáján..!!!
Lepényleső
Neki el kell hinnünk,hogy itt nincsen demokratikus küzdelem,- van viszont köztulajdon magánosítása minden téren,
civil,demokratikus megszólalások ellen retorzió,- mint az ötvenes években - minden ítélet,vagyon a bán kezében?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.