a legnépszerűbb magyar EP-képviselők se igazán népszerűek, derült ki a Medián december 7-14. között, ezer fő telefonos megkérdezésével készült reprezentatív felméréséből. A kutatásban nyolc magyar EP-képviselő ismertségét és népszerűségét mérték fel, az utóbbit hét fokozatú skálán. A skálán legalább ötösre értékelt politikusok számítanak népszerűnek, az alábbiakban az 5-7 pontos értékelések százalékos arányát közöljük:---- Cseh Katka (Momentum) 43 százalék;--- Donáth Anna (Momentum) 37 százalék;--- Ujhelyi István (MSZP) 36 százalék;--- Deutsch Tamás (Fidesz) 32 százalék;--- Molnár Csaba (DK) 32 százalék;--- Trócsányi László (Fidesz) 29 százalék;--- Dobrev Klára (DK) 28 százalék;--- Gyöngyösi Márton (Jobbik) 22 százalék;---

Forrás: 444.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Lehet,hogy nem az a jó szó,hogy népszerűbb,hanem érdekesebb. Nézzünk rá:-kevés ember van az EP-ben,akinek ilyen szétszívott,züllött feje, és undorítóan zsíros a haja. A legtöbb képviselőnek valószínűleg dajcs az elrettentő példa.
Dobrev nem lehet túl érdekes,mindig rendben a frizurája,elegánsan öltözik, semmi extra.Viszont dajcs talán a legismertebb,az idióta nyilatkozatai,és balhéi miatt
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Lehet,hogy nem az a jó szó,hogy népszerűbb,hanem érdekesebb. Nézzünk rá:-kevés ember van az EP-ben,akinek ilyen szétszívott,züllött feje, és undorítóan zsíros a haja. A legtöbb képviselőnek valószínűleg dajcs az elrettentő példa.
Dobrev nem lehet túl érdekes,mindig rendben a frizurája,elegánsan öltözik, semmi extra.Viszont dajcs talán a legismertebb,az idióta nyilatkozatai,és balhéi miatt
simmering73
@csipetke: Én azon is csodálkozom, hogy ilyen topisan, ilyen elvetemült küllemmel egyáltalán maguk közé engedik kultúremberek.
csipetke
@simmering73: 12:45 ...és a külleme egyenes arányban áll a jellemével,és a tetteivel,nyilatkozataival.
Nyírfa
Ha úgy tennék fel a kérdést, hogy kinek a munkáját tartják értékesebbnek, akkor nem valószínű, hogy megelőzné Dobrev Klárát, aki minden értelemben fényévekkel jár előtte.
kokopelli
...főleg a testápólószereket fogalmazó üzlethálózatoknál népszarú! Amennyiben leveszi a "zumóját",azok biztos a
helyükre mennek! T,k, csak az a lényeg,hogy golyó-és vízállók legyenek!!
Nyírfa
@Horizont: Szerintem a népszerűséget sokan elértették. Gondolhattak ismertségre, vagy, ahogy csipetke is írja, érdekességre. D. rendszeresen szerepel a médiákban, véleményvezérkedik, a balhéival, ki- és beszólásaival tele van minden felület. A hozzá hasonlóknak nyilván tetszik, de a népszerűségi rátáját megkérdőjelezem.
Sámannus
Mindenki őrizze meg a nyugalmát Horthy, és Kádár után is volt kárpótlás ezután a lökött ganéj után is jár ugyanannyi mint öt év frontszolgálat után.
Csizmás Kond
Népszerüség..." A tömegeknek v. bizonyos körnek, rétegnek, közösségnek vki, vmi iránt megnyilvánuló rokonszenve, szeretete, tetszése, helyeslése mint közhangulat."
...ugye értitek mit jelent ?
csak úgy....
@Nyírfa: rosszúl tették föl a kérdést! a fidesz jóvoltából ,dobrevet mint gyurcsánynét ismerik a fideszes alázatosak.:)
csak úgy....
@Csizmás Kond: nyögd ki bátran,ne kertelj! te egy körmönont sicc.
Nyírfa
@csak úgy...: Ja, mint Gyurcsányné aztán aratna, a fideszesek lelkesedése az eget ostromolná - a Kossuth tér helyett.
Most, hogy megnéztem Gulyás Marci , a csatornájára összeverbuvált Heti Hetesét, csak az van előttem, hogy humorban nem ismerünk tréfát. Legalább abban nem.
csak úgy....
@Nyírfa: egy sima mezei fideszest, egyszerübb összezavarni mit azt gondónád! öket nem az eszükért imádja viktor,rossebet! a gondolkodás nélküli szavazataik miatt.
kissé felnőttem
Mihez képest arról nem irtok? És ha most mérnétek ki menne a süllyesztőbe? ja és kiket kérdeztetek sem utolsó ám hé? !!!
Nyírfa
@csak úgy...: Van a házunkban egy hitgyülis hölgy, már meséltem róla. Néhány éve még együtt szidtuk a fideszt, ma már köszönni sem akar. A fordulathoz nem lett volna elég Orbán, ő is kellett hozzá.
Ez van, amikor a kereslet és a kínálat találkozik.
csak úgy....
@Nyírfa: gondolom az m1. és társai is besegített,mert azok is bírnak ám varázsolni!
ahhoz,hogy valaki magyarországon bekattanjon ,nem is kell különösebb adottság ha rendszeresen nézi a híreknek nevezett fideszes förmedvényeket.
Nyírfa
@csak úgy...: A migránsok! Be lettek etetve a hitesek , hogy elfoglalják az országunkat, és megváltoztatják a kultúránkat. És elhitte. Azóta fideszes.
RonaGyuri
csak szólok a median szerint!!! =))
érdemes megnézni, hogy a kozvelemenykutatok.hu -n 2020-decemberi eredményeik mennyire mást mutatnak, mint a többeké, s nagyon hasonlóan meglepőt, mint az itt reklámozott! =))
NKF
Klárikától nem nehéz népszerűbbnek lenni.Még Tomika is megelőzi!Mellesleg Tomika
nagyon jó nagykövet lenne,mondjuk Togóba vagy a környéken.
Klárikát pedig Moszkvába attasénak.Érdekes,egyik bolsi palánta sem Moszkvába jár
ovodába,középiskolába,egyetemre!Mind Svájcba,Belgiumba,USA-ba,stb.
Itthon meg énekelik az Internacionálét!Hogy van ez?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.