Bod Péter Ákost annak idején maga Orbán javasolta miniszterelnöknek. Ő mondta ennek kapcsán, nem szeretne olyan országban élni, ahol megjelenik két jól öltözött úriember és elkérik a cégét. Tudta mit beszél. Magam is sok ilyen történetet hallottam.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
"Szóval egy gátlástalan, mocskos, szemét rendszert épített ki véglegesen Orbán. Olyat, mint ő maga!

Innen üzenem minden ellenzéki politikusnak, polgármesternek,aki azt hiszi, hogy Orbánnal lehet tárgyalni, normális egyezséget kötni, az hülye! Ezt el kell felejteni!" Olyan mint a feketelyuk, mindent benyel!
lampa laz
@sgl: kíváncsian várom, h Bige L. mikor adja át nekik "önként" a jól felépített holdingját. Egy ideje már rágják rendesen, gondolom azért is, h figyelmeztessék a többi jól működő cégvezért, h ha kell nekik valami, nincs menekvés előlük.
csak úgy....
orbánnak vannak frázisai és fázisai,erröl egy képzett dilidoki többet tudna mondani. orbán,lassan 30 éve azt képzeli magáról,hogy ö egy forradalmár és ö üzte ki a ruszkikat...,azóta csak rosszabodott az állapota! már nem csak európában de a világon is ö szeretne rendet tenni !
egy csomó,elmebajos diktátor is így kezdte...
lampa laz
@sgl: Sajnos nem kell egy Poirotnak lenni, h az ember kikövetkeztesse a valóságot a mocskos módszereikből. Sajnálom ami történt Barátoddal és az itt hagyott családját is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.