Ezúttal az egészségügyi infrastruktúrának szállítanak. A 4iG Nyrt. a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) oldalán jelentette be ma késő délután, hogy egy verseny újranyitással megindított központosított közbeszerzési eljárásban a vállalat az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) „Hálózati Menedzsment rendszer és nagysebességű interfészek beszerzése az EBP keretén belül” tárgyú versenyben nyertes ajánlatot tett. A beszerzési eljárás célja az Egészséges Budapest Programban résztvevő kórházak részére a hálózati infrastruktúrafejlesztési projekt keretében központi menedzsment és monitorozó rendszer kiépítése, az ehhez szükséges hardver-, szoftvereszközök és szükséges hálózati licencek szállítása és telepítése. Az eljárás összértéke 1 799 872 722 Ft + áfa

Forrás: itcafe.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Mészárosnak még a volt üzlettársainak sem kell attól tartaniuk, hogy esetleg a piaci versenyben részt kellene venniük. Azt sem tudják, hogy eszik-e vagy isszák.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.