Üljünk le picit és gondoljuk végig az elmúlt december 24-einket! Emlékszik valaki olyanra, hogy orbitális népgazdasági hasznot hajtott volna? Különös tekintettel arra, hogy ezt a napot -aki tehette és teheti- szabadsága terhére hozzádobja az azt követő ünnepi otthonmaradáshoz.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szegfue
Teljesen igazuk van! Ezzel az esetleges 1 nap kieséssel nem lehetünk "Európa motorja"!:)
kissé felnőttem
hát ha secc pecc lelépnétek akkor máris megoldható de ti ezzel az ostoba válasszal? 1 nap tőbb kárt okoztok és 365 van gondoljatok bele ha van mivel ja a választ az inteligens tecnikára biztátok? majd előbb ébreni kéne aztán a szilicium vőlgy
Csizmás Kond
Amikor valaki munkaszüneti napról beszél, akkor gondol-e az eladókra, és minden más olyan foglalkozásra ami kötelező munkanap lenne mindazoknak akik olyan helyen dolgoznak...mertha nem akkor az csak önzés.
vitriol
Már egyszer kiharcoltuk a dec.24.-t, de a kdnp keresztény hősei megtorpedózták és helyette a húsvét nagypéntek lett piros betűs. Nem csupán emiatt, de minden szempontból ideje leváltani ezt a kormányt és akkor már olyan párt sem lesz, hogy: kdnp!
lusta
Függetlenül mindentől lenne egy kérdésem. Nagypénteknél ez miért nem volt probléma?
Aki Én
@lusta: Mert ezek szerint a műkeresztény bolsi huligánok szerint nagypéntek keresztény ünnep, szenteste pedig nem.
Pedig minden szakszervezet és érdekvédelem december 24-ét szerette volna.
Ráadásul pénteken bezárnak, majd szombatra kinyitnak, majd hétfőre újra bezárnak. Ez a vasárnapi boltzárnál különösen elmebeteg dolog volt.
Balfaszok ezek mindenhez. Ennyi...
Nessy
Ebből a válaszból látszik, hogy kormányunk tagjai soha nem dolgoztak vállalatnál! A "ledolgozandó napot" 90%-ban kiveszik szabadságban, vagy látszat cselekvéssel töltik el az időt. Haszna nincs, csak energia fogyasztás sok esetben. Igaz, a képviselőink pl. addigra már rég "szabadságon" vannak! Státusz keresztény színtársulat! A közszolgáltatások esetében viszont ha nem szünnap dec.24, nem kell pótlékot fizetni a dolgozóknak! Na, ez a fene nagy népgazdasági haszon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.