A Hundub nevű közösségi oldallal egyáltalán nem az a baj, hogy magyar. A gond az, hogy amatőrségével és igénytelenségével meggyalázza a “magyar termék” fogalmát – abban az országban, ahol hamarabb volt egy, a maga korában kreatív és modern iWiW-ünk, mint hogy Mark Zuckerberg egyáltalán beiratkozott volna egyetemre. Íme a “Facebook” és a világ, ahogy a 4024 Debrecen, Piac utca 70. szám alól látszik.---A nyitóoldalon már említett igénytelenség folytatódik a belépés utáni kezdőoldalon is. Ahol elsőre semmi nem fogadott minket, csak egy helyesírási hiba: az oldal fejlesztőinek sajnos nem sikerült kijárniuk az általános iskola azon osztályát, ahol arról volt szó, hogy a “mond” igét felszólító módban két d-vel írjuk. Ráadásul az érintett mondat befejezve sincs: --Hozd létre első bejegyzésed ! Mond el mi történt vele--– ha jól sejtjük, akkor ebből két d betű és egy vessző is hiányzik.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Humbuk fészbuk, fidiótáknak. Kinek kell, mikor van rendes is.
lampa laz
Nem gond, majd átírják a "hejesirási" szabályzatot... 1x már sikerült nekik plagi palihoz és rühelkéhez igazítani.
kissé felnőttem
a rendeset akarták vagy tán hekkelték is ? hogy ide tereljék a filipkének a fiatalokat szerveződjenek titokzatos befektetők mögött? egyre tippelhetsz orbánusz hungarikus kinek másnak lenne erre éppen ma?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.