Néhány nappal korábban a sajtót bejárta a Hundub jelenléte és sok-sok különböző poszt érkezett erről a „magyarnak” nevezett termékről. Nagyon szkeptikus vagyok, így már megjelenéskor azonnal kételkedtem a termékben és valóban bejött a megérzés – nem egészen arról van szó, ahogy a „fejlesztők” sajátként és szabadként állítják.

Forrás: into.hu
Feltöltő: vmarci21
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
a pedálozós kapott felkérést szervezze a diákokat itt utánpotlásnak? kontrollálhatóan? ja nem uj a mai világban aztán jön az 1000 fős dilitábor nők- férfiak külön felügyelttel kéjgáz is jár majd , aztán röhögő verseny is lesz?ja a facebbookon nem engedik az mások kontrollja alá utalt? Én az irányitott szándékban???
Aki Én
Egy ócska fideszes felület, ami szerintem nem lesz hosszú életű. Gondolom a szimpatizáns fiatalokat akarja egy karámba terelni, de várhatóan, az előjelekből is ítélve, nem lesz túl sikeres. Már csak azért sem, mert nagyon döcögősen indul, rosszak a vélemények, nincsenek sokan, és úgy primitív az egész, ahogy van. Csak el kell olvasni az eddig regisztráltak véleményét. Elég egybehangzó. Jöhet hundud meg handabanda, a mai fiatalok már nem nagyon lesznek fideszesek.
human
Lehet, hogy még ezt is úgy lopták? Az lenne stílusos a részükről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.