A DK vezetője ennek érdekében demokratikus vitát sürget.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
@Eladott Ország: Boldog újévet, Misi!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Az egész arról szól, hogy Gyurcsány-Orbán összecsapásra legyen az egész népharag kihegyezve és ebben az ál csatában Orbán meg tudja őrizni a hatalmát. Minden 4 évben úgy manipulálja Gyurcsány az ellenzéki térfelet, hogy a választás arról szóljon: Ő vagy Orbán. Így szar az egész!
Ha ő akarja az ellenzéket irányítani, tematizálni, akkor nem fogunk jutni sehová! Ezt ki kell mondani, meg kell vitatni, mert különben újabb 4 évet vesztegetünk el a maffia kormányzása alatt.
A megoldás: irányítgassa a csapatát Gyurcsány, a második vonalból. Ne ő ossza itt az észt, hiszen Orbán már azzal megnyeri '22-őt, ha ki tudja hegyezni a választást arra, hogy ő vagy Gyurcsány!
Nem azt mondom, hogy Gyurcsány menjen már végre nyugdíjba, de a jelek szerint képtelen belátni, hogy mennyire megosztó személyiség! Lépjen hátra, vagy elmegy '22 is.
Béla333
Ha már "demokratikus vitát" sürget Gyurcsány, akkor vitassuk ezt meg!
NKF
Ferenc testvér,kevés mint lószarban a C-vitamin!
Ő az ellenzék ásza?Egy leszerepelt ürgével nem lehet választást nyerni!
A többi 1-2 %-os pártocskák,szart sem érnek.
Béla333
Kell a Gyurcsány és kell az a pár százezer fanatikus DK-s szavazó is Orbánék eltakarításához, de ha valóban az a cél, hogy a maffiát eltakarítsuk, akkor nem lehet Gyurcsány az első vonalban. Hosszú lenne elmagyarázni, hogy miért, de ha őszintén végig gondoljuk, akkor nem is nagyon kell ezt megmagyarázni.
Csizmás Kond
Ferinek a pszichiáterével kéne vitázzon...
Nem elég az, hogy egy gerinctelen aljas semmirekellő akarnok hanem még a hatalmat is a régi kommunista maradékoknak akarja visszajátszani. Az egész élete hazugságon alapul, és az apró család politikai karrierjének egyengetésén. Onnan kapta a hatalmát a vagyonát és ma is őket szolgálja gerinctelenül.
FLETÓ
"Hazudtunk reggel, délben, meg este..."
Pálinkás Pál
@NKF: mégis "Ferenc testvértől" retteg a csúti csüngőhasú!
Béla333
@sgl: 11.21
Nem a miniszterelnökségről van szó, hanem hogy az állandó nyüzsgésével azt a látszatot kelti, hogy ő irányítja az ellenzéket.
Ha ez a kép marad, akkor nem lesz hol a háttérben maradni...
Béla333
Ha marad a vagy Gyurcsány, vagy Orbán választék, akkor reménytelen a helyzet.
És itt Gyurcsánynak kevés azt mondani, hogy ha majd nyer az ellenzék '22-ben, akkor ő csak a háttérből akar manipulálni. Addig el is kellene jutni és Gyurcsány szellemi vezetésével ez reménytelen, halott ügy.
Ezt mondom már hosszú évek óta. Irányítson, de úgy, hogy azt senki ne lássa, senki ne tudja. Ha látják, tudják, akkor az egész ellenzék azért fog harcolni, hogy ne mossák össze az egész ellenzéket Gyurcsánnyal.
gina
Esküszöm elmegyek egy templomba ha igaza lesz. és gyertyát is gyujtok
gina
@FLETÓ: Igaz de MOCSKOS SZEMÉT FIDESZBANDA OV VAL AZ ÉLEN ÁLLANDÓAN EGYFOLYTÁBAN HAZUDIK ÉS EZ NAGY KÜLÖNBSÉG
Eladott Ország
@FLETÓ: És még egy a ráadás. A bűnöző és politikai prostituált cigány még KGB-s ügynök is volt!...
Orbán KGB CCP igazolványa
hirpress.hu/cikkimg/201503/15227.jpg
3/3 csoportfőnökség belügyminisztérium, fedőneve: Győri Gábor
djnaploja.files.wordpress.com/2015/03/orban_2_.jpg
Legehet f@szt szopni és segget nyalni !
Béla333
@sgl: 11.52
Abban egyetértünk, hogy Orbánnál kártékonyabb, aljasabb, mocskosabb vezetője eddig még nem volt ennek a sokat szenvedett országnak. Őt el kell pucolni, ha az ország meg akar maradni!
De most Gyurcsányról szól a cikk, az ő nyüzsgéséről.
Pedig helyesen: Orbán vagy az ország ellenzéki érzelmű része.
Így helyes feltenni a kérdést.
Eladott Ország
@sgl: Egyébként Simicskának is a vádlottak padján van a helye Orbánnal együtt egy jogállamban! Ő kezdte el a milliárdok lapátolását közpénzből a fidesznek és természetesen saját magának. "Úgy tartja a szájhagyomány (mivel senki nem szívesen jár bíróságra), hogy a pártok finanszírozása minden bajok eredője. A számukra biztosított költségvetési keret a töredékét sem fedezte/fedezi a működésnek. Ezért aztán – a legendák szerint – a pártok kénytelenek voltak megtalálni az önfenntartás módját. Ebben Puch László, az MSZP pénzügyi zsenije volt az élharcos, az ő legkiválóbb tanítványa pedig Simicska Lajos. Szintén szóbeszéd, miszerint sokáig közösen, hogy úgy mondjam vállt vállhoz vetve dolgoztak, mígnem a tanítvány túlnőtt a mesteren. Maga a technika lényegében egyszerű. Állami vagyonokat „baráti kezekbe” juttatva joggal várható el, hogy a hálás új gazda visszacsorgat némi apanázst a pártkasszába."...
Eladott Ország
@Béla333: ma 12:00 ◘ Béla azért azt te is tudod, hogy ingyen a szánk sem ér össze hát még a ...és pártot létrehozni és működtetni pénz nélkül nem lehet. Ezt a fidesz és az állampárt ökle az ÁSZ is nagyon jól tudja, csak ki ne nyírják a pártokat a választásokig!
Giovanni Alba
@FLETÓ: Azt is tudod, hogy kiknek mondta, és azt is, hogy miért? Kicsit nézz utána, talán árnyaltabb lesz a kép. Idevázolom dióhéjban. Összehívták a párt vezetőségét, és a párt elnöke indulatos beszédben vetette a többiek szemére a tötymörgést, a látszatkormányzást, a belső marakodást a problémák megoldása helyett. Olvasd el a teljes beszédet, érdemes.
Tényleg, mikorra tervezed bevetni az adu ászt, hogy "Tessék, el lehet menni" ?
Nem akarnád mindezt összevetni a nagyvezír önellentmondásaival? A saját proklamációi alapján őt már régen el kellett volna söpörnie a népharagnak, talán ezért kellenek a fegyveresek, a parlamenti őrség, a tekesek (töketlenek), szükségállapot, kvázi rendeleti kormányzás, a parlamentben a 133-ak, akikkel bármiféle törvényt át lehet vinni.
Azt is mondotta, hogy amelyik kormányfő hagyja, hogy az euró 300 Ft fölé menjen, az alkalmatlan, le kell mondania.
Lemondott már? Most írja? Hiszen azt is ő maga mondta, hogy ő sosem hazudik.
Béla333
@sgl: 12.09
Pontosan így van. Ezért aztán én eredetileg az LMP-vel értettem egyet még '18 előtt: egyik kormányon levő pártban, egyik politikusában nem lehet megbízni.
De a választók/manipulált emberek úgy döntöttek, hogy ők azért bíznak az elmúlt 30 évben kormányon levőkben, annak ellenére, hogy semmiféle politikusi korrupciós bűncselekményt nem vizsgáltak érdemben ki - ezért csak azt lehet most tenni, hogy komoly fenntartással, de ellenzékinek mondjuk az MSZP-t és a belőle kivált DK-t is.
Csak éppen figyelni kell őket, hogy nehogy eljátszák a maffia kormány leváltását.
Ezért kellene, hogy Gyurcsány ne ossza itt az észt (bár biztos rengeteg van neki), hanem hagyja a többi ellenzékit dolgozni. Én személy szerint nem bízok benne sem, a pártjában sem, de az MSZP-ben sem.
A többit majd meglátjuk!
FLETÓ
@Béla333: Na, ez az! Végre egy értelmes ember!
Nyírfa
@sgl: ma, 11.16

Ezt nevezik érvelésnek. Orbán erre még azt sem tudja kinyögni, hogy boldog karácsonyt.
Nyírfa
@Béla333: 11.33

Irányíthat, csak senki ne lássa, manipulálhat, de csak a háttérből...Ez a Te új világod, Béla?
Jozefina
Gyurcsány demokratikus vitát akar a rendzservéltásra készülő pártokkalés nem harcot, háborút. Kis külömség az orbáni retorikához képest!!! Valószínűleg az összefogás pártjai ezt meg is fogják tennei egymásközött és a közös megállapodásokat közvetítik a híveik felé!!! (nem konzultációs leveleken keresztül)
Gyurcsány azt is megmondta, hogy nem akar sem miniszterelnök lenni, sem miniszter!!! Gyurcsány nélkül viszont nincs kormányváltás!!! Ezt már jó lenne ha mindenki tudomásilvenné, aki rendszerváltozást szeretne!!!
Nyírfa
@Horizont: Gyurcsánynak egy "hibája" volt a miniszterelnöksége idején: bármennyire haladó szellemiségű, előre mutató, bármennyire is tudta, hogy merre kell menni, még nem volt annyira bölcs, érett, hogy ezt meg is tudja valósítani. Ha párba lehetne állítani Bajnaival, kettejükre merném bízni Magyarországot. Aztán ki tudja, hogy melyikük áll majd egyszer a miniszterelnöki pulpitusra, újból, harcedzetten, tapasztaltan,
a többség megelégedésére. Közben persze, jönnek a feltörekvő ifjak, de a Momentum vezetője meggondolatlan, és érzésem szerint nem jár - vagy nem mindig jár egyenes úton, s e kettő számomra már kizáró tényező.
Hogy mit hoz a jövő, Jakabot, Márki-Zayt, Dobrevet az egyik momentumos politikuslányt , netán Gergelyt vagy egy külsőst, az, legkésőbb egy év múlva elválik.
De, addig még nagyon sok minden fog történni a világban is, itthon is, bennünk és általunk is.
FLETÓ
@Eladott Ország: Boldog újévet, Misi!
csipetke
@Horizont: 13:18 Már nem tudom hogy hol,de elhangzott,hogy Gyurcsány nem jelölteti magát m.e.-nek,de Dobrev indul.
Nekem sincs semmi bajom Gyurcsánnyal,és Dobrev egy céltudatos okos nő,de nem lenne jó,ha indulna,mert az ellenzéki bukta lenne. Annyira megosztó személy Gyurcsány,hogy a feleségére se fognak szavazni a fidesztől frissen elfordulók,és orbán megint a nyakunkon marad. Akkor már Márki-Zay lenne szerencsésebb,vagy ha Karácsony végre meggondolná magát
csipetke
@Horizont: 18:45 Ja persze,én is az előválasztásra gondoltam.Asszem a momentum az előválasztáson hagyná szavazni a 16-17 éveseket,akik 22-re már nagykorúak lesznek. És a fiatalok között igen kevés a fideszes. Sztem jó ötlet

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.