Logikátlannak tűnhet, hogy valakinek a gondolkodásában az igazság és a valóság két külön dolog, ám Federico Finchelstein szerint ez a magyarázata annak, hogy a magukat felsőbbrendűnek tekintő fasiszta vezetők hazugságnak bélyegezték a nyilvánvaló tényeket, és helyettük a saját elképzeléseiket tartották igaznak, ezért azoknak megfelelően akarták átformálni a világot. Valamiféle isteni kiválasztottnak képzelték magukat...

Feltöltő: Szeparepa2
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Shikari: eszem azt a penészvirágos agyad! :) mesélj még tibim...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
@Shikari: eszem azt a penészvirágos agyad! :) mesélj még tibim...
Clavigo
@Shikari: Te egy büdös surmó vagy Bugsy...meg bunkó is.
namihami
Nézem a Historyn, a Natinal Geographicon, a Spectrumon ezeket a Hitlert hatalomra juttató és aztán a II. VH.-ba vivő történelmi műsorokat és egyre több orbáni és kiszolgálói által megcselekedett dolog köszön vissza. Szerencsénk, hogy akkora ország vagyunk, amekkora. Mi mindent megtenne ez az ember a Nagy-Magyarország jelszó hangoztatása mellett egy megfelelő gazdasági potenciál mellett. És ezért nem szerencsés ez a nagy összeborulás a Putyinnal meg a kínaiakkal. És ez a a Putyinnál egyre jobban előreköszön. Ismét előjött benne a ""Nagy-Oroszország"" szindróma. És az anyagi feltételeket ott is a plebs leszegényítése fedezi. Jó tanítványa lett a Mi Kis Sztálinunk is.
namihami
@Szeparepa2: Bocs, tudom hogy csak néhány klaviatúrabillentyű leütésen múlik, de nem unod ezt az ugyanazt leíró szöveget 10-12-szer bevinni? Hidd el, hogy ha egyszer vagy kétszer teszed meg, akkor is megértjük.
namihami
@Szeparepa2: Az, amikor pöttyöztél, az engem nem zavart. Valakivel cserélsz. De gondolj bele, hogy ezek a bérmajmok úgyse olvassák el azt, amit nekik írnak, mert nem az olvasásért, hanem az írásért vannak tartva. (Szerintem és ez lehet vitatéma) csak annyit érsz el, ha mindenhol 10-15-ször jelensz meg ugyanazzal, hogy Téged se fog senki elolvasni. Ha nem válaszolsz neki, az jobban fogja idegesíteni, mert Téged nem tud feldühíteni. És pont ezzel nem éri el a cálját. Nem akarnék magamra hivatkozni, de bizonyos nickneveket (eklatáns példa mondjuk a büdöshal) már az elolvasás pillanatában törlöm a sorból és nemhogy el- de bele se olvasok.
Persze, ez saját vélemény.
namihami
@Szeparepa2: Természetesen tévedhetek, esetleg nekem is lehetnek rossz napjaim, de szinte biztos vagyok abban, hogy az elmúlt 1-1.5-2 évben nem próbáltam meg lealacsonyodni fentnevezett észlényünkhöz. Ha ez így lenne (bár nem bánnám, ha jeleznéd, hogy mi lehetett az a cikk), akkor az csak egy igen-igen rossz pillanata lehetett az életemnek. Amit remélem, hogy a jövőben is sikerül elkerülni vagy a nagyon minimálisra redukálni. Bár, inkább az elkerülést választanám.
namihami
@Szeparepa2: Az, hogy egy általa beküldött cikkhez hozzáfűzöm a véleményem, az biztos előfordult és elő fog fordulni. Hiszen az általa idézett fideszmédiumok a pöcegödör alját képviselik és emberi olvasásra kizárólag annak a kasztnak megfelelők. De ez nem a vele való ""vitatkozást"" lenne hivatott képviselni. Van, ahová már nem megyünk le. És ha már ehhez se tartjuk magunkat, akkor pusztán őket emeljük magunkhoz. Amitől pedig az isten ...
csak úgy....
@Shikari: ez az egyik leg biztosabb tünet nálad arra ,hogy nem vagy normális!
csak úgy....
@Shikari: a másik,hogy te lennél nekik a kedvenc munkaszolgálatosuk a kétes származásod végett..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.