A migránsozás, illetve Soros György az a két propagandatéma, amit kitartóan folytathat a kormánypárt. A közbeszéd tematizálására tett többi fideszes kísérlet tavaly vagy elsikkadt, vagy hiteltelenné vált - nyilatkozta lapunknak Szentpéteri Nagy Richard politológus, alkotmányjogász.------– Az előző választáson is bebizonyosodott, hogy a migránsozással éberen lehet tartani a fideszes politikai tábort, összhangban az Európai Uniót zsebében tartó Soros György rémképével. A migránsok várhatóan továbbra is népszerűtlenebbek maradnak, mint maga a kormány, tehát erre bizonyosan építkezhet a Fidesz 2022-ig – vázolta Szentpéteri Nagy Richard kérdésünkre

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Most képzeljük el ha egy oroszországi zsidó kezdené felforgatni európát és erőltetné a saját ideologiáját...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Több tízezer migránsot orbán, rogán és szíjjártó hozta be. Pl. letelepedési kötvények eladásával (amiket ma már kamatoszul kell a magyaroknak visszafizetni), különböző keleti cégek, pénzintézetek magyarországi telepítésével (orosz bank, kínai egyetem és més cégek, akik magukkal hozzák a legtöbb alkalmazottat is) Ráadáásul e cégeknek még fizet is orbán a magyarok pénzéből.
Szóval az igazság valóban szembemegy velük!!!
Csizmás Kond
Most képzeljük el ha egy oroszországi zsidó kezdené felforgatni európát és erőltetné a saját ideologiáját...
karma1
@sgl: Nem akarom vedeni az ellenzeket (mert nem is lehet), de azert azt vegyuk figyelembe, hogy szepen, lassan, a kertek alatt az ellenzek elvesztette szinte az osszes mediafeluletet, a legnagyobb tv ado orban maffiajanak a kezeben, a halado radioallomasokat szinten ellehetetlenitettek , es pontosan ugy viselkednek, mint a rakos sejt: bekerultek pl. az Origoba, az Indexbe, es aki feluletesen koveti csak a mediatulajdonlasokat, az csak annyit lat, hogy "je, az origo meg az index de megvaltozott!?" , es mivel az utolso evekben csak ezt a ket mediat figyelte, most teljesen be fog dolni ennek a mimikris propagandanak,... Szoval nem fenekig tejfol ez az egesz, de abban sajnos igazad van, hogy egyetlen oriasira felfujhato botranyukat sem kapta fel az ellenzeki sajto - egyedul meg a Hocipo, a Farkashazy Teddy ujsagja hozza le a 100 %-ig hiteles adatokat, mivel Teddy nemcsak kozgazdasz doktor, de a tortenelmet is ismeri tovirol-hegyire.
En mar tobbszor mondtam, hogy az egyik leghatasosabb fegyver, - ami mindenkihez eljuthat - az a ropcedula, ugy ertem, NEM a postaladaba bedobott kis "flyer", hanem a klasszikus ertelemben vett ROPcedula, amit fentrol dobalnak le az embereknek. Ha a haboruban mukodott, akkor most is mukodnie kellene! Raadasul most mar olyan sokszorositasi lehetosegek vannak, amivel oriasi peldanyszamot lehet elerni, es szerintem meg repulo sem kell hozza. Nem kapnak ezeken a szaftos botranyokon - elgondolom, hogyha ugyanezt Gyurcsany tette volna, akkor mar be lenne szantva a lakohelye a foldbe, soval behintve a felduhodott agyatlan fidesz-szavazok altal.
tudode
Vas Évának, a felcsúti nemzetvezető első titkárnőjének úgy legyen ötöse, ahogy megjósolta, Isten mentse meg Magyarországot, ha ezek a nyikhajok kormányra kerülnének
.
----- ORBÁN ELSÕ TITKÁRNÕJE NYILATKOZOTT: AZ ISTEN ÓVJA MEG TÕLÜK MAGYARORSZÁGOT!
www.thepost.hu/reszletek.php?id=3285
-----------------------------------------
.
Nem óvta meg a Jóisten tőlük Magyarországot, sőt magukkal rántják az egész ország, még jó ha az EU-t nem abba a mocsárba, ahonnan povedálnak kifelé a FideSS alapítók selejtjei!
------------------------
.
Más gondolat!
.
Mennyivel nyugodtabban élte át az ország a 2008-as gazdasági világválságot, amikor a Bajnai válságkezelő kormány tette a dolgát a válság következményeinek minimalizálása céljából, a pék sütötte a kenyeret, mindenki tette a dolgát!
--------------------------------------------
.
Megérdemli az az ország, amely 2014-ben nem a Bajnai Gordonnak adták a voksukat, hanem annak, aki ha még négy évig ez a tehetségtelen gittegylet élősködhet az ország nyakán több lesz a koldus mint bármikor a honfoglalás óta!
.
Béla333
Hiteles média kellene, de ez 30 év alatt nem alakult ki nálunk.
Amikor az egyes média munkások az igazság, a valóság felderítés és elénk tárása helyett egyik vagy másik oldalhoz csapódnak, az nem vezet sehová. Pontosabban ide vezet, ahol most vagyunk.
Nincs hitelessége a médiának. Egyik oldalinak sem.
Amikor mindkét oldal médiása azt gondolja, hogy az a helyes, hogy az ő oldalán levő akár köztörvényes bűncselekményeket el kell maszatolni, ellenben a másik oldal disznóságait meg jól fel kell nagyítani, akkor alapvetően elfelejtik, hogy a média dolga a hatalom ellenőrzése, állandó kontroll alatt tartása, nem az ország lerablásában való bűnrészesség!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.