Így állunk most.

Ismét mérsékelt a halottak és a betegek száma Magyarországon: Ezek a legfrissebb adatok

Meghalt 114, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 1410 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést – közölte a koronavirus.gov.hu szombaton.

A kormányzati portálon azt írták: 326 688-ra nőtt a Magyarországon azonosított fertőzöttek száma. Az elhunytaké 9781-re emelkedett, a gyógyultak száma 164 403.

Az aktív fertőzöttek száma 153 504-re csökkent. Kórházban 5529 koronavírusos beteget ápolnak, közülük 402-en vannak lélegeztetőgépen.

Hatósági házi karanténban 18 239-en vannak, a mintavételek száma 2 685 944-re nőtt.

Forrás. MTI

Kép: Pixabay

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Kemény és kitartó munkával elérte orbán, hogy lassan 10 ezer halottal "büszkélkedhet"!!! Valahol, valamikor, valaki, vagy valakik előtt valószínűleg felelnie kellene ezért!!!???
gina
A végén ütögeti majd a vállát ez az elmebeteg hitlerutánzat OV, hogy milyen szuperül kezelte a járványt, erre megy most ki a játék, mocskos fideszes patkányok...
simmering73
Így állunk most. Szarul. Nem sok európai országban van 100 fölött a halottak napi száma. Az egy millióra vetített ezer fölötti halottal pedig még a franciákat is megelőztük. Van mire büszkének lenni.
pécsi
@Jozefina: idióta, Olaszországban közel 80 000 ezer halott! Ne ezen lelkendezz, szerencsétlen, lehet, hogy te is sorra kerülsz!
pécsi
@gina: a bolsevikok jellemzője a gyűlölet, a szeretet hiánya. Tovarisi konyec!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.