Rákerült a királynő listájára.

Óriási elismerés: Az angol királynő egy magyar orvost tüntetett ki

Nyilvánossá vált azon szerencsések névsora, akiket 2021 előtt Erzsébet királynő a brit lovagrendek tagjaivá emelt, hogy munkásságukat, érdemeiket elismerjék.

Egy Walesben élő magyar orvosprofesszor, Dr. Szakmány Tamás szintén szerepel a listán, aki a kitüntetéssel a Brit Birodalmi Rend tagjává vált.

Forrás: Blikk

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@nezelodo: Maximum lopni járt el a dzsuker Csávó...,,,A sudri- paraszt,Felsőcsutkáról,,..,,még angolul sem tudott,,mikor ott potyázott.. Londonban,,,,( Soros pénzén )...
nezelodo
@Clavigo: Nem rég egy tv adásban egy, azt hiszem közgazdász, visszafogottan nyilatkozott az oxfordi kalandról, és azt a nekünk sok száz millió Ft plakát költségbe kerülő primitiv gyűlöletkampányt, amit a Soros ellen rendezett, "személyes" ügynek nevezte. Nekünk meg be akarja adni, hogy azért jött olyan váratlanul haza, mert ki akarta zavarni az oroszokat, meg a Putinkát Sz. fehérvárról, aki ott mindenféle jelentésekkel feljegyzésekkel piszmogott KGB-s ügynökként. Mivel megzavarta a mi hősünk ebben, a feldolgozatlan paksamétát simán a hóna alá csapta, és elvitte. Nagy hiba volt, hogy nem forgatta ki a zsebeit legalább Záhonynál, lett volna ideje rá, amíg kereket cseréltek a vonat alatt!
pécsi
PATKÁNY! IP címed alapján beazonosítható vagy! Pintér S. miniszter röveden közölte, aki bármi ocsmányságot ír róla, levadásszák és bíróság elé kerül! Az a nagy szerencsétek bolsevik kölkök, hogy a miniszterelnök nem ugrik ezekre az ocsmány szövegetekre! Te kis szerencsétlen ! 1989 ELŐTT, AMENNYIBEN EGY GYENGÉD ROSSZALÁST MONDOTT VOLNA VALAKI AZ AKASZTÓ KÁDÁR ELVTRÁSRA, ABBAN A PILLANATBAN LEVADÁSSZÁK és talán nyomorékra verve egy szoc. otthonban tengődne! Gondoljátok meg proletárok, hogy mit irogattok. A családotok jövője lehet a tét!
Gazella
@nezelodo: anélkül is elvágta volna. Sőt! Itthon nem is tartana ott ahol most tart Brittaniaban...
nezelodo
@Gazella: Igen nagy valószínűséggel így történne. Fentebb egy kolléga is megerősíti, önmagával is ellentmondásba kerülve, a Kádár rendszert említve negatívan. Viszont fenyegetésképpen pozitívnak tartja ugyanazt a NER által végrehajtva kiterjesztve a családtagokra is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.