1307 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 327 995 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Tízezer közelében a halottak száma

Elhunyt 103 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 9884 főre emelkedett. A gyógyultak száma is folyamatosan nő, jelenleg 168 381 fő, az aktív fertőzöttek száma 149 730 főre csökkent. 5619 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 403-an vannak lélegeztetőgépen – olvasható a kormányzati honlapon.

Eddig összesen 80 ezer adag vakcina érkezett Magyarországra, amelyekkel már 21 kórházi oltóponton zajlik az egészségügyi dolgozók oltása. A járvány lassítása és a kórházak teljesítőképessége érdekében továbbra is érvényben vannak az eddigi védelmi intézkedések.

(koronavirus.gov.hu)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
@Pálinkás Pál: A svéd gazdaságot nem olyan egyszerű bedönteni, a magyar meg összedől magától is, nem kell járvány.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Aki átestek a járványon, ismerőseim közül egyiket sem tesztelték.
Jozefina
Pár hónappal ez előtt amerikai intézet megírta, hogy, ha mo-on nem történik radikális változás a védekezésben, akkor január elejére lehetséges a 10 ezer halott!!! Hát itt tartunk. A szabad karácsony este eredményei még csak most jönnek!!! Igen hozzáértő törzsnek köszönhetően!!!
Pálinkás Pál
@Jozefina: nem tudom figyeled-e a Svéd adatokat...tudod, ahol nem kötelező a maszk,csak aki akarja az hordja...ahol nem döntötték be a gazdaságot...a halottak száma pedig 8815 fő...ez hogy lehet szerinted???
lusta
Ugyan valaki elmagyarázhatná ennek a tízezer elhunyt hozzátartozóinak, milyen sikeresen védekezik a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk.
division
@Pálinkás Pál: Nem vagy naprakész a svédek terén úgy tűnik.
Nessy
Hogy ez a kurtizán bagázs nem tudja elkapni a vírust! Jó reggelt moderátor, ha vagy valahol!
simmering73
@Pálinkás Pál: A megközelítés sántít. Mert lehet, hogy nem volt kötelező a maszk használata, de a svédek felelősen viselkedő, intelligens nép és hordta a maszkot. A magyarnál meg kötelező volt a maszk viselés de ahol csak tudta nem viselte, mert neki senki ne mondja meg mi a kötelező. Inkább ez tükröződik a számokban.
Pálinkás Pál
@simmering73: nincs igazad...azon kívül a svédek nem döntötték be a gazdaságot..nyitva volt minden...most sem zárnak...ja...és nem óvodásként tekintenek a polgáraikra..egy felnőtt ember el tudja dönteni...ja...az is érdekes...ez a cirkusz azokban az országokban megy gőzerővel...ahol nagy befolyással bírnak a gyógyszercégek...milyen érdekes...szegény országokban nincs második hullám...vagy te másképp tudod?
simmering73
@Pálinkás Pál: A svéd gazdaságot nem olyan egyszerű bedönteni, a magyar meg összedől magától is, nem kell járvány.
lusta
@Pálinkás Pál: De zárni akarnak 10-től
Pálinkás Pál
@simmering73: ez igaz...ezért nem kellett volna ez a hiszti.
Namely
@simmering73: "A svéd gazdaságot nem olyan egyszerű bedönteni"
A svéd gazdaság olyan erősen exportorientált, hogy annak ellenére, hogy ők maguk nem álltak le, annyit zuhantak tavasszal (is), mint azok, akik leálltak.
De a számok ne zavarjanak, tudom, a matematika csak egy zsidó/náci/stb trükk.
division
@Pálinkás Pál: Mégis zárni fognak, meglátod.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.