A Kossuthnak nyilatkozott a kormányfő.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Komolyan mondom ez az ember nem tudom hol él??? Akkora baromságokat tud mondani, hogy a vírusnak is menekülnie kellene előle!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@Giovanni Alba: ez az ócska dagadék megenni csak azt amit a bírkozó-szőnyeg szélén szoktak mondani a nagyot mondókról!! =))
Giovanni Alba
@kereső: 12:22 "Karikó Katalin (Szolnok, 1955. január 17.–) az Amerikai Egyesült Államokban élő magyar kutatóbiológus, biokémikus, az mRNS alapú vakcinák technológiájának szabadalmaztatója. A mainzi BioNTech cég alelnöke. 2005-ben, a Drew Weissmannal együtt kidolgozott szabadalma[2] alapján készült el a világon elsőként a 2020-ban klinikailag is bizonyítottan hatásos Pfizer-BioNTech COVID–19-vakcina."
01G csak annyira emlékezett (az villant be neki) hogy Kisújszálláson nőtt fel. A többi néma csend, és hallgatás. Lassan már nincsen olyan nyilvános megszólalása, amelyben ne égetné porrá magát.
Jó, persze, én könnyen beszélek. Beírom a keresőbe a keresendőt, és negyed másodperc alatt előttem a választék, de hát én csak a nép egyszerű fia vagyok, sehol egy tanácsadó, sehol egy miniszteri semmittevő megbízott, még a sajtósom is én magam vagyok.
namihami
Ez már olyan Rezsibuzis lett. Hiszen, ha stílszerű akart volna lenne, akkor nem bírkózószőnyegre vitte volna a vírust, hanem a felcsúti stadion fűtött zöld gyepére. ""Arra a szép zöld gyepre!""
simmering73
Én meg úgy látom, hogy nem a vírus, hanem ti viszitek le a birkózószőnyegre az országot.
kereső
@Giovanni Alba: Azt is tudhatná, hogy bár Karikó Katalin kettős állampolgár(amerikai magyar), jelenleg Németországban él- magyar állampolgárként(magyar útlevéllel), és igy lett a BioNTech cég alelnöke.
Gazella
@Szeparepa2: ma 12:akárhánykor. Akkor lécci a halfasznál elég ha 2x nyomod be a "megetetem vele" nyomda nem tűrős dumádat :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.