A Kossuthnak nyilatkozott a kormányfő.

(Forrás: 24.hu)

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Komolyan mondom ez az ember nem tudom hol él??? Akkora baromságokat tud mondani, hogy a vírusnak is menekülnie kellene előle!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Komolyan mondom ez az ember nem tudom hol él??? Akkora baromságokat tud mondani, hogy a vírusnak is menekülnie kellene előle!!!
Ludmilla
nem tudom,mit ivott már megint,bizonyára nem teát
Giovanni Alba
Újabb világraszóló győzelem, lehet ujjongani!!! Kirángattuk az ádáz ellenséget a fényre, doktorminiszterelnök félistenünk (vagy tán egészen az?) színvallásra kényszerítette, és a szőnyegre vetette, ahol mindenki pacalos sziszije jól elintézi majd. Megeszi reggelire (nyúljával). Éljen, éljen, végre egy értelmes prédikáció vasárnap reggel!! Kézcsókdosó híveknek kötelező. Vajon mikor jelenik meg hímzett falvédőkön?
Nessy
@Jozefina: Nem levittük, magunkra rántottuk, és mi vagyunk alul!
human
Ahogy egyre alacsonyabb Orbán szavazóinak IQ-ja úgy kell egyre primitívebb üzenetekkel kommunikálnia Orbánnak, hogy eljusson az üzenet és felfogják.
kissé felnőttem
elhagyom az eszemet ?: hol katona hol sportolgat de mindig a hasraesett képét teszik oda, csatázik csatázik de legalább közeledik a padlóhoz már birkózószőnyegig leért, ne hagyd magad emberke. Na mire jutnak ketten? dobjatok be már egy fecskendőt,
sgl
@human: Szerintem a testi seformálódásának mintájára az agya is egyre jobban deformálódik.
Sosem volt egy jani, de már elérte a zokni szintet.
kereső
Le. azért van közel tizezer halott. Mit is mondtál gazfickó? "A járvány elleni harc sikerességét a halottak számában mérjük". Igen jól sikerült- egymillió lakosra 1000 halott jut. Ezért Hágát érdemelsz- ott lesz majd melletted az egész törzsed+a külügyminisztered, meg a magyar goebbels is. Tudatosan , tervezetten irtod az emberket. Hogy nincs több halott, az nem rajtad múlik.
sgl
Ocsmány Vigyor birkózószart eszik egy ideje, ettől erősödik.
lusta
Akkor azt magyarázza már meg ez a féleszű, hogyan lehetséges az, hogy a lengyeleknél, négyszer annyian vannak, csak 63 fő hunyt el, míg nálunk 103?
tudode
Ki tudja rajta kívül, hogy melyik énjét zabolázta meg, amikor indításnak arról ábrándozott, hogy ha kitör a vakcina jólét, akkor ott kell majd oltakozni ahol választanak azok akik beakarják magukat, mert az iskolákban van számítástechnikai vépontja
.
mediaklikk.hu/miniszterelnoki-interjuk/cikk/2021/01/03/orban-viktor-miniszterelnoki-interju-vasarnapi-ujsag-januar-3#
.
Vajon mit szólnak ehhez azok akik kidolgozták a több tízezer végponton az oltakozási helyeket, átvéve a stafétabotot a körzeti orvosoktól, ahol állítólag a hűtés akadálya az, hogy oltakozási végpont lehessen!
.
Ez a beköpés hasonló a lélegeztető kütyüjéhez, amit bedug a falba és jön a levegő
.
------Orbán: Az a biztos, amikor bedugják a falba és jön a levegő
24.hu/kozelet/2020/04/10/koronavirus-lelegeztetogep-orban-viktor-kulugyminiszterium/
--------------------------------
.
???
kereső
@tudode: Mindeközben rogán ellop harminc milliárdot.
Harminc milliárdos keretösszegű tendert nyert meg az állami propaganda gépezetben eddig csak alvállalkozóként ténykedő p2m Consulting Kft. A Nemzeti Kommunikációs Hivatal hirdetménye az Európai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg az év utolsó napján. „A keretmegállapodás különféle szervezetfejlesztési feladatok, valamint kiegészítő szolgáltatások ellátására irányul (...) stratégia menedzsment, kutatási feladatok, stratégiai tervezés és tanácsadás, folyamatmenedzsment, teljesítménymenedzsment, humán erőforrás menedzsment, projektmenedzsment, vállalatszervezés, megfelelés biztosítási, információbiztonság” – ilyen kacifántos az elvégzendő feladatra vonatkozó leírás.
Gazella
Kossuthnak nyilatkohott?? Milyen szöveg ez propeller??
Ja levittétek.. nagyon ostoba vagy dagadék, a nép nem hülye! Csak a birkáid!!
dr. prédikátor
a tíz ezer halottal hogy fogsz elszámolni???o1g te nemzetvesztő féreg!!!
Gazella
@dr. prédikátor: sehogy! Inkább döngetni fogja a mellét, hogy ő igenis mindent megtett!!
sgl
@kereső: a fideszmaffia hazugságra alapozott kommunikációs kormányzása évi kb 1000 milliárdba fáj.
500 KESAM, Rogán minisztérium, "köztv-k" egyéb tv-k, médiák, óriásplakát, trollhadsereg, stb.
Kb a gdp 2-3%-a erre megy el, másik 4-5%-ot ellopnak, stb.
ÉVENTE!!!
gina
Ez az ember komolyan elmebeteg, még el is hiszi amiket hazudozik.undoritó, már megint ö a világ megmentője pedig csak egy kis hitler utánzat, egy gonosz beteg magát imádó veszélyes putris paraszt
Lepényleső
- Levittük? Majd még közösbe viszi a sok halálért a felelősséget,ami által is teljhatalom csak neki teremtetett?
- Egyébiránt ha most úgy is tűnik,hogy a vírus lekerült a szőnyegre,hogy vagyunk mi mégis a szőnyeg és közte?
Szeparepa2
Khm... akartam valami zaftosat zamatosat idehányni... de beleolvastam a kommentekbe és látom felesleges már ehhez még tenni... inkáb kéjesen olvasgatok... XD
kereső
Ezt is mondta, ez a büdös tahó":Egyébként mindenki ezt a nehezen kimondható szót használja: Pfizer, azt hiszem így kell mondani. De az valójában egy magyar vakcina. Ugye egy német prof is benne van ebben a dologban, a kutatásban, vagy a kutatás irányításában, de a legtöbben magyarok dolgoznak a kutatásban, vagy a kutatás irányításában. Kis túlzással, de mondhatjuk, hogy ez egy magyar vakcina, amerikai pénz és magyar ész van benne. Büszkék lehetünk a tudós asszonyra, aki egy kisújszállási asszonyság egyébként, mint megtudtam."

Karikó Katalin, az "asszonyság" neve- egy tudós kutatóról beszélsz te bunkó, nem egy 19. századi otthon sütögető asszonyságról.
kereső
@sgl: Ezt 2020-ban megduplázták- bizonyára a járványra tekintettel- hiszen Surányi György azt mondta, hogy nem látja, nem tudni, hova tünt 2000 milliárd forint a költségvetésben. Mert a 9%-os hiányban ez az összeg is benne van, csak nem tudni, hogy hol. És azon felül, ami elment a közbeszezéseken, és a "gazdaságvédelmi alap" költésein.
tudode
@kereső: ..
Nem történt egyéb, mint a felcsúti nemzetvezető a 150 milliárdból 30 milliárdot legalizált a veszélyhelyzet keretében, és még mindig 80 milliárd várat magára
.
--150 milliárd (!) forintot költhet propagandára a kormány
propeller.hu/itthon/3616963-orban-viktor-virust-levittuk-birkozoszonyegre#comments
.
""""A G7 ír arról, hogy a korábbi évekhez képest is elképesztő mennyiségű pénzt költhet propagandára az állam, miután az állami kommunikációs kampányokat összefogó Nemzeti Kommunikációs Hivatal (NKOH) 50 milliárd forintos keretmegállapodást írt alá, ami azonban kétszer megújítható, így a tényleges keret akár nettó 150 milliárd forint is lehet. Ez több, mint amennyibe az új Puskás Stadion került, teszi hozzá a lap. """"
.
-----------------------------------
.
Miközben az ÁSZ az ellenzék pártfinanszírozását megkurtítja!
.
------ Eddig nem volt baja az ÁSZ-nak az ellenzék irodáival, most hirtelen öt pártot is megbüntetnének
444.hu/2017/12/21/eddig-nem-volt-baja-az-asz-nak-az-ellenzek-irodaival-most-hirtelen-ot-partot-is-megbuntetnenek
-------------------------
.
Az ÁSZ egy mukkot sem nyilatkozik őfélesége kommunikációs izéjére, mert szabad a gazdag!
Sámannus
Mondjuk ki őszintén, ahol a vírust levitték a szőnyegen ott te még vécés néni sem lehetnél te hatökör.
Szeparepa2
Eközben a valóságban: lakosság arányos halálozásban világelsők vagyunk... bravó vitya... XD
Ronin2
Az a baj,hogy a vírus jobb a földharcban.
Pálinkafőző Rézüst
elmeileg (nem)kicsit gondjai vannak a főtitkár elvtársnak...
sgl
Orbán szerint Magyarországon sikerült megfékezni a második hullámot, már a harmadikról beszél
(Új Szó.com - Külföld)12:34Az élelmiszeripar számára is hasznos fémtartályokat fejl...
...
A gazember megint hazug módon öndicsér, ami qrva büdösch!
RonaGyuri
@Giovanni Alba: ez az ócska dagadék megenni csak azt amit a bírkozó-szőnyeg szélén szoktak mondani a nagyot mondókról!! =))
sgl
@RonaGyuri: "A 2010 és 2020 év közötti időszak volt az elmúlt száz év legsikeresebb évtizede Magyarországon - hangsúlyozta a miniszterelnök a Kossuth rádióban. Orbán Viktor azt mondta: nagy idők kapujában áll az ország, hiszen olyan dimenzióváltás előtt áll a gazdasági rendszer, amit sokan még nem tudnak elképzelni. A kormányfő kiemelte: a baloldal a válság idején általában az adóemelésben látja a megoldást, a jobboldal viszont abban hisz, hogy a vállalkozókat kell segíteni a munkahelyek megtartása érdekében."
hirtv.hu/hirtv_gazdasagi_hirei/orban-viktor-nagy-idok-kapujaban-allunk-2514394#
...
Teljes elborulás.
1 év alatt a hatalmas eu támogatás ellenére a GDP 10%-ot esett USD-ben számolva, azaz az infla kb kilővel
.
lefogadom a segghülye ellenzék nem gyűri vissza ezt a méretes hazugságot.
..
30 év alatt 1x voltunk csődközelben- a geczi bevallotta zárt körben- 2011-ben visszahívta az IMF-ez és kezdte a pávatáncot.
11-12-be két egymást követő évben esett a gdp ami 70 éve nem volt.
A nyugdijak reálértéke 10-20 között több mint 20%-ot esett, 78%-ról 56%-ra.
És srorlhatnánk a negatív példákat.
...
A 10 év alatt ellopták kb a gdp 35%-át. ezért nem nőtt még a támogatással sem a gdp.
sgl
@sgl: 10 év alatt a hatalmas eu támogatás ellenére a GDP 10%-ot esett USD-ben számolva, azaz az infla kb kilővel
Giovanni Alba
@kereső: 12:22 "Karikó Katalin (Szolnok, 1955. január 17.–) az Amerikai Egyesült Államokban élő magyar kutatóbiológus, biokémikus, az mRNS alapú vakcinák technológiájának szabadalmaztatója. A mainzi BioNTech cég alelnöke. 2005-ben, a Drew Weissmannal együtt kidolgozott szabadalma[2] alapján készült el a világon elsőként a 2020-ban klinikailag is bizonyítottan hatásos Pfizer-BioNTech COVID–19-vakcina."
01G csak annyira emlékezett (az villant be neki) hogy Kisújszálláson nőtt fel. A többi néma csend, és hallgatás. Lassan már nincsen olyan nyilvános megszólalása, amelyben ne égetné porrá magát.
Jó, persze, én könnyen beszélek. Beírom a keresőbe a keresendőt, és negyed másodperc alatt előttem a választék, de hát én csak a nép egyszerű fia vagyok, sehol egy tanácsadó, sehol egy miniszteri semmittevő megbízott, még a sajtósom is én magam vagyok.
namihami
Ez már olyan Rezsibuzis lett. Hiszen, ha stílszerű akart volna lenne, akkor nem bírkózószőnyegre vitte volna a vírust, hanem a felcsúti stadion fűtött zöld gyepére. ""Arra a szép zöld gyepre!""
simmering73
Én meg úgy látom, hogy nem a vírus, hanem ti viszitek le a birkózószőnyegre az országot.
kereső
@Giovanni Alba: Azt is tudhatná, hogy bár Karikó Katalin kettős állampolgár(amerikai magyar), jelenleg Németországban él- magyar állampolgárként(magyar útlevéllel), és igy lett a BioNTech cég alelnöke.
Gazella
@Szeparepa2: ma 12:akárhánykor. Akkor lécci a halfasznál elég ha 2x nyomod be a "megetetem vele" nyomda nem tűrős dumádat :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok