A Momentum kötelezővé tenné, a Jobbik ellenzi ezt, az LMP aktívan kampányol mellette, a DK az orosz vakcina tesztelését emberkísérletnek tartja.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
a momentum egy ugyanolyan szarkupac,mint a fidesz...mi az hog kötelezővé teszi-...?
Rockxy
az egész ko vid história egy emberkísérlet.
politikusok mondják meg, hogy mi történjen, és hogyan vegyék el a szabadságjogokat.
Nessy
Könyörgöm, ez egy egy egészségügyi probléma, még ha nagyon komoly gazdasági hatása is van. Ennek a megoldásával lehet élni, és visszaélni. Lehet úgy kommunikálni, hogy többen tiltakozzanak az oltás ellen, és lehet úgy, hogy értelmesen gondolkozva többen válasszák az oltást, magukat,családjukat, munkatársaikat is védve ezzel. A kommunikációban nagy szerepe lehet a politikának, de a többi, az oltási sorrend kialakítása, a helyszínek stb. már a szakemberek dolga! Igaz, a szaktudás bolsevik huncutság (by Csurka), de amikor emberek életéről van szó, akkor ne a politikai hovatartozás, ne egy ember döntsön !
RonaGyuri
már miért is kellene? Az új index már ennyire igazodott!!! =))
division
@Pálinkás Pál: @Rockxy: Persze, hiszen sok "okos" szülő sem oltatná be a gyerekét pl. kanyaró ellen, ha nem lenne kötelező.
Pálinkás Pál
@division: mintha nem működne az elméleted a maszkokkal,meg a kijárási tilalommal...lásd a Svéd példát...miért pont most lenne igazad?
division
@Pálinkás Pál: A svédek is zárnak.
Pálinkás Pál
@division: sorold fel azokat a zárásokat...aztán hasonlítsd össze a miénkkel!!! de nem bánom azt sem ha küldesz egy linket ahol megnézhetem!!!
kissé felnőttem
egyet tessék még mondani amiben egység volt ? A TSZ ben a munka egység meg a frank hamisitás ? ott abba abba ó csak nyakig, egyetértés az meg egy fociklub ha jól sejtem. Ami gond miért is az nem vagyunk döntési helyzetben a kötelező max kötelező hatás mellékhatás ellenhatás a cél a túlélés nemde akkor ? max lerázuk a témát orosz nélkül is. alakul a magyar is akkor magunkba kéne bizni
a kormányok meg jőnnek mennek. mindegyik után lesz másik semmi nem örök

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.