A világjárvány második hullámára való tekintettel a kormány június 30-ig meghosszabbította a hiteltörlesztési moratóriumot, az ügyfeleknek csak akkor kell felvenniük a kapcsolatot a bankjukkal, ha változtatni szeretnének az eddigi helyzetükön

Forrás: bankarmagazin.hu
Feltöltő: bankarmagazin.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A mondás Pál apostoltól származik, és helyesen így szól: aki nem AKAR dolgozni, ne is egyék! Mindig más farkával verik a csalánt. Volt a banki hiteltörlesztések felfüggesztése ott a bankok fizettek rá, most az internet szolgáltatók. Az önkormányzatok kizsigerelése, ami azt hozza magával, hogy nem tudnak elég közmunkát adni. Ergo, mindent mással fizettetnek meg, ők meg továbbra is szállodákat, kastélyokat újítanak fel milliárdokért, a focistákat fizetik, Mészárost hizlalják meg a disznóit. Viszont azok az emberek akiknek nincs munkájuk a covid miatt, azok 3 hónapig filléreket, azóta semmit sem kapnak. Pedig nincs munka és tavaszig már nem is nagyon lesz. Hitelt nem kapnak munkahely hiányában, mi a tökömből éljenek, főleg ha a családban mindkét fél elveszti a munkáját? Más országokban legalább valamennyire segítik ezeket az embereket, de nálunk csak az amúgy is pénzeseket segítik, akik nem halnának éhen és nem fagynának meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.