Az új, központosított szervezeti egység vezetője, Steiner Attila dolgozott már a Molnál és az atomerőműbővítő cégben is.

Január 15-től megszűnik Boros Anita építésgazdaságért, infrastrukturális környezetért és fenntarthatóságért, valamint Kaderják Péter energiaügyekért és klímapolitikáért felelős államtitkár ebbéli beosztása – derül ki az illetékes Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) kora délutáni közleményéből, amelyet a Népszava ismertet.

A „Klíma- és Természetvédelmi Akcióterv: szervezeti változások a nemzetközi szinten is összehangolt cselekvésért” című anyag szerint a két területek egy új, egységes, Steiner Attila, az Igazságügyi Minisztérium eddigi európai uniós ügyekért felelős államtitkára vezette államtitkárságban összpontosul.

Boros Anita és Kaderják Péter korábbi államtitkárok jelentős érdeme, hogy az akcióterv 2020-ban eljutott a meghirdetésétől a végrehajtásig, megteremtették az energetikai és hulladékgazdálkodási rendszerek átalakításának törvényi feltételeit. Munkájukra más feladatkörben Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a továbbiakban is számít – szögezik le. A következő időszakban az elfogadott és megindított programokat kell a nemzetközi vállalásokhoz és kötelezettségekhez igazítani, illetve összehangoltan továbbvinni. E feladatok magyarázatuk szerint elsősorban uniós egyeztetési tapasztalatokat igényelnek.

(Népszava)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
2032 ig maradhat egyeduralmon a hulladék szállitás ? na nem egy piti cég megirták konccessziios lesz akár a Füle -müle csak az ( Aranytól ) ja sok az egy kézben lévö gödör majd kezelik ki meg be le meg fel, csak számlázni kell meg takarni?
ómió
@Ludmilla: Ennyire eltévedtél - vagy ez aféle bolsi sajátosság - az "efftársi útvesztőben"? Az idiótákat azok közt a "kutyusok" közt keresd, akik "elkúrták"! Sőt! "Nem kicsit! Nagyon!" Ja, és ehhez még hazudtak is, "reggel, éjjel meg este"!
ómió
@Clavigo: Így, a szedálási szünetedet töltve, mindig másokat látsz agyalágyultnak, vagy "efftársi reflexből" ezt mindig másokra hazudod, fajgyökér!? A Böszme-szart azért talán töröld le a szád széléről!
ómió
@gina:Na! Már az efftársi patkány szarkaságotokat is a másikra kell hazudnotok!? Ja, hogy ettől vagytok "jó efftársak"! Az más!
Ludmilla
@ómió: az mennyivel jobb,ha hazudnak és hallgatnak róla,legfeljebb boldog karácsonyt... a bolsikat meg a narancsos bandádban keresd
ómió
@Ludmilla: És mondd csak, mindössze azért hazudnak, mert ti, a bolsi tetübanda - mint saját sajátosságotokat - ezt hazudjátok rájuk?! Hát, hacsak úgy nem...! A bolsikat meg nem kell keresni, idiótája! Csak nézz körül, amikor a tetübandád körötted az Internacionálétokat énekli! Az mind az! Kár másokra hazudnod!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.